IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Girlish
post Mar 24 2006, 11:55 AM
Post #601

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Bebe_mari : foloseste Retin A din doua in doua zile.
Am fost azi la medicul de familie si mi-a prescris Sotret pe o luna, adica 3 cutii, o sa fiu pe faza in 1 sa le iau gratuit.
Go to the top of the page

+Quote Post
17girl
post Mar 27 2006, 04:47 PM
Post #602

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

cred ca m-am ars de la retin-a (nu stiu daca de la el sau de la soare) desi abia dupa 2 zile de la ultima aplicare m-am iritat... bine am stat f putin la soare si cu protectie, deci... in fine

am descoperit (sper sa va ajute) k daca ma demachiez zilnic cu sebium dimineata si seara nu imi mai apar cosuri... aproape deloc
apoi daca reusiti sa stati pe fata cu masca de argila si lamaie o sa fiti super happy de rezultat (ten proaspat, super curat & co.)
nu cred ca ciocolata provoaca cosuri... in ultimul timp a mancat multa si nu mi-au aparut... in schimb baile de aburi sigur provoaca (de fapt nu ea ci porii ramasi deschisi)

pups & hugs

+Quote Post
angelito
post Mar 28 2006, 03:26 PM
Post #603

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

17girl, probabil te-ai ars de la combinatia Retin-A/soare... Oricum prudenta, mai ales ca in ultimul timp a fost foarte insorit...

Masca aceea cu lamaie si argila poate fi buna pentru tenurile care nu au probleme de sensibilitate, pentru celelalte, atentie mare ca arde! Chiar si tu trebuie sa ai grija, combinatia masca argila/lamaie si Retin-A (sa nu uitam nici de soare) poate fi riscanta...

Pupici si bafta tuturor!

+Quote Post
17girl
post Mar 28 2006, 04:01 PM
Post #604

Incurabil

arde? k si retinul, adica? poate m-am ars de la ea (desi semana cu arsura lasata de retin) k tot o folosisem zilele alea... se poate sa ma fi ars fara sa fi simtit nimic? si sa ma trezesc dimineata cu semnele?
eu imediat dupa am fost tare multumita de rezultat (si sora mea la fel)... am stat cu ea vreo 10 min.
tu ce spui, angelito?

PS oricum , intre timp mi-a trecut... acum mi se duce pielea ... scap de una si dau de alta..

pa pa

+Quote Post
angelito
post Mar 28 2006, 05:15 PM
Post #605

Incurabil

Da, bineinteles ca te poti arde din cauza combinatiei masca argila/lamaie/Retin-A si soare... acidul citric din sucul de lamaie este agresiv, si este de asemenea si fotosensibilizant. Deci in combinatie cu Retin-A ai o piele dublu agresata si dublu sensibilizata fata de radiatiile UV.

Inca un pont: pentru a nu usca pielea, masca de argila nu trebuie niciodata lasata sa se usuce pe fata! Deci stai cu ea numai cat e umeda, sau o umezesti din cand in cand cu apa plata/minerala/termala, dar in nici un caz sa n-o lasi sa se usuce...

Pupici!

+Quote Post
17girl
post Mar 28 2006, 05:55 PM
Post #606

Incurabil

da, cu argila stiam si eu sa n-o las never sa se usuce... de fapt, am senzatia k nu-si mai face nici efectul
daca se usuca... oricum, nu mai fac prostia sa-mi agresez asa pielea... retin-a la maxim 3 zile (k se exfoliaza pielea ingrozitor), masca cu argila la o saptamana (si la mare distanta de retin) & co.... ce sa-i faci, in cateva zile trece, nu?

pa pa

+Quote Post
angelito
post Mar 28 2006, 06:09 PM
Post #607

Incurabil

Da, nu-si mai face efectul daca e lasata sa se usuce...

BTW, tocmai am incercat o combinatie noua: crema Purif-AC de la Roc (crema hidratanta si calmanta pentru tenurile cu probleme si agresate de tratamente) cu doua picaturi din uleiul Ylang-Ylang de la Decleor (asa am fost sfatuita sa il utilizez). Uleiul are un miros puternic, si face pielea sa luceasca imediat dupa aplicare, deci cred ca il voi folosi numai seara. Dar vad ca pielea arata destul de bine acum... Cred ca voi incerca urmatoarea schema: dimineata crema Purif-AC, si seara uleiul Y-Y amestecat cu balsamul Y-Y si cu balsamul esential...

Va tin la curent cu rezultatele... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
bertha
post Mar 28 2006, 06:32 PM
Post #608

Tratabil
**

Group: Membru
From: Romania
Member No.: 53

Am citit si eu despre gemoderivate si despre efectele lor benefice. Am inceput de o luna sa iau extract de mladite de zmeur, cate 1 ml de 2 ori pe zi. Totusi, parca imi apar mai multe cosuri, nu numai pe fata, ci si pe decolteu si spate (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) . E normal sa se intample asa? Sau poate nu reactionez eu cum trebuie?

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 28 2006, 11:38 PM
Post #609

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Fetelor ce gemoderivate ati folosit pt ten? Am fost sa cumpar si tipa de la plafar a zis ca nici unul nu este pentru piele (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Mar 29 2006, 01:08 AM
Post #610

Membru de Onoare

Member No.: 265

Cunosc multe persoane care sunt de parere ca masca cu argila nu face nimic bun pt ten.Chiar daca la inceput unele dintre ele au fost incantate.Mie una nu mi-a placut de la inceput.Imi curata fata dar mi-o usca chiar daca nu o lasam sa se intareasca asa cum scria pe pliculet.Dar cel mai mult m-a deranjat ca imi lasa porii de pe piept/gat intr-un fel anume...ca niste punctulete mici mai inchise la culoare.Nu am mai folosit-o si vad ca de la un timp nu mai am chestiile astea.Crema Purif-AC de la Roc am folosit-o acum vreo 1 an jumatate si intr-adevar este placuta si dpdv al mirosului dar si al compozitiei.Insa nu am vazut cine stie ce rezultate de la ea ca urmare nu o mai folosesc.Nu am incercat insa sa o amestec cu altceva,poate asa e mai eficienta.
Va pup si la cat mai putine probleme cu tenul! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mwah1.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 03:05 AM