IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
angelito
post Mar 29 2006, 12:01 PM
Post #611

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Bertha, nu stiu ce se intampla de iti apar mai multe imperfectiuni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , e posibil sa fie o faza temporara, din cate imi amintesc mai patisera si alte fete tot asa (Elleni parca, dar vad ca nu mai vine pe forum).

Bebe Maria, pentru ten se folosesc gemoderivatele de nuc, coacaz negru, zmeura (asta e bun pentru dereglarile hormonale), si mai sunt si altele.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Mar 29 2006, 03:50 PM
Post #612

Membru de Onoare

Member No.: 265

Cred ca am avut-o pe cea tratament....era ceva despre puncte negre parca,deci despre asta trebuie sa fie vorba.Nu mai tin minte din pacate cum se numea....s-a scurs ceva vreme de atunci si la fel si alte si alte creme prin mainile mele... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)

Va pup!

+Quote Post
angelito
post Mar 30 2006, 11:54 AM
Post #613

Incurabil

Ce mai faceti, fetelor, cum mai merge cu tratamentele? Eu pana una-alta continui cu balsamurile Decleor si deocamdata sunt destul de multumita, sa vedem rezultatele pe termen mediu si lung (cum suna, parca e vreo analiza a pietei bancare sau ceva (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) !)...

Ma ingrijoreaza fetele care nu mai apar, Delphi, Elena, Larisa si restul... ce-or fi facand?!

Pupici!!

+Quote Post
angeldust
post Mar 30 2006, 12:04 PM
Post #614

Musafir

Si eu ma intrebam ce face delphinutza.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu ma dau in continuare cu Brevoxyl dar sunt din ce in ce mai nemultumita de el. M-am umplut de puncte negre si albe si pana acum nu aveam probleme cu asta. Mai sunt si plina de urme de la niste monstri care mi-au aparut acu 2 saptamani si retin-a vad ca nu mai face nimic pentru mine in sensul asta. Dumnezeu mai stie.
Ma gandesc la un peeling cu vreo crema cu AHA. Voi ce ziceti? Dar vreau asta cat mai repede ca acus vine soarele puternic si nu vreau sa ma feresc de el ca de necuratul. Inca sunt in cautare de o crema sau altceva care sa imi rezolve si din probleme si sa nu fie fotosensibilizanta. Nu m-am hotarat pe niciuna, mai astept parerei.

+Quote Post
Ala80
post Mar 30 2006, 12:08 PM
Post #615

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

daca faci o cura cu ceai "trei frati patati" scapi de toate. eu cand aveam monstruleti imi puneam seara inainte de culcare cutaden si se uscau imediat.
urmaresc de mult timp acest topic. nu sunt experta, dar cred ca folosirea a "n" lotiuni si creme nu poate fi tocmai benefica.

pupici

+Quote Post
angelito
post Mar 30 2006, 05:29 PM
Post #616

Incurabil

Angeldust, vezi ca am povestit mai demult cu Ari despre creme care nu sunt fotosensibilizante... Crema cu AHA ar fi o idee buna (Keracnyl, Diacneal etc.), dar e fotosensibilizanta.

Ala, Cutadenul e chestia aia cu textura ciudata si miros "special" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ?!

+Quote Post
angeldust
post Mar 30 2006, 06:58 PM
Post #617

Musafir

Mersi de info fetelor.
Ala, cura cu trei frati patati am mai facut...ce sa zic...ceva ceva am vazut dar nu chiar "sa scap e toate". Cred ca o sa mai bag o tura cat de curand

+Quote Post
angelito
post Mar 31 2006, 01:46 PM
Post #618

Incurabil

Angel, eventual incearca formulele anti-acnee care contin mai multe extracte de plante etc., ca de ex. Floraderm, Acnetol, Akneil (pe langa trei frati patati mai contin si alte substante care ar putea fi de ajutor). Cat despre tratamentele locale, incearca la un Plafar si vezi cam ce produse antiacneice au pe-acolo (de ex. eu am auzit lucruri bune despre Acneogel, de la Hofigal, cred).

Eu acum am o emulsie care exfoliaza pielea, tot pe baza de plante - am cumparat-o special gandindu-ma ca produsele cu AHA/BHA/retinoizi sunt prea agresive pentru mine. E vorba despre emulsia renovatoare Aknorm de la Plante System (cred ca am mai vorbit despre ea pe-aici). Zilele trecute am incercat-o si e foarte lichida, are un miros fructat dar putin ciudat, si e foarte matifianta (adica e nevoie de hidratare in paralel). Ah, si face scame daca nu e aplicata foarte repede (din pacate). Dar una peste alta sunt multumita de ea (eu o combin cu uleiul Ylang-Ylang de la Decleor si apoi aplic crema hidratanta peste).

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 31 2006, 02:29 PM
Post #619

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

baia de aburi face cosuri? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
17girl
post Mar 31 2006, 05:29 PM
Post #620

Incurabil

Member No.: 185

sweet_girl, eu am patit-o de la baia de aburi de mai multe ori! Stii, aburii deschid porii dar dupa, oricat te-ai chinui (cu exceptia cazului in care bagi capul in frigider (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ) nu se inchid ... decat dupa ce "capteaza " din aer praf... asta se intampla pe scurt.. porii se astupa de la orice particula si se infecteaza . Rezultatul? Cosuri... din pacate pt ca , pe de alta parte are si efecte bune , dar personal nu cred ca se merita..

Eu momentan am inceput sa beau ceai "trei frati patati", trei cani pe zi, plus Eritroacnol, fara Retin , cu Keracnyl ocazional... si demachiere su sebium... sa vad daca are efect...
Mi-am facut o masca cu argila si lamaie... super, ce-i drept nu f usor de suportat (s-ar putea sa piste, pe mine nu ma pisca dar sor`mea nu o suporta deloc) deci cele mai sensibile puneti apa cu lamaie... lasa pielea f ok.

pup`s & hugs

+Quote Post

471 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2025 - 10:27 PM