![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
didilica peelingul chimic se face toamna pt ca soarele e inamic nr 1 dupa el iar cosurile nu trec cu peeling crede-ma.... trec petele, ceva din semne, pielea arata mai bine, dispar chisturi eventual dar cosuri tot apar.. trebuie sa lupti cu cauza lor. daca aceasta cauza ar fi doar legata strict de piele, prin exfoliere ar trece dar cum nu este asa de cele mai multe ori..
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
eu am observat o imbunatatire de la diuretice... (pastile, ceaiuri, miere)... constipatia cauzeaza si cosuri si cearcani, sigur nu e singura si nu la toti... la mine insa tind sa cred k e principala problema... nu stiti daca pastilele (Dulcolax) cauzeaza dependenta? k as face o cura cu ele.... de 2 saptamani sa vad care mai e treaba...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetele!
Mie momentan imi merge bine cu produsele Decleor (sper sa dureze...!!) - uleiul Ylang-Ylang si balsamurile de noapte, singura problema e ca au texturi si mirosuri mai... "ciudate", dar acum m-am obisnuit cu ele si cu ritualul de aplicare. In schimb nu agreseaza deloc pielea, chiar hidrateaza, deci sunt multumita de acest aspect. In paralel continui tratamentul cu Sotret, si mai iau niste pastile cu zinc, vitamina B6, vitamina E (cred ca se numesc chiar Acnestop, le-am luat de la un magazin naturist si mi-au placut pentru ca au concentratie mare de zinc), si niste suplimente pentru imunitate (capitol la care se pare ca stau foarte prost). Acum ca vine vremea calda ma gandesc sa gasesc o crema suficient de hidratanta, dar lejera (iar daca ar avea si un mic reechilibrant ar fi foarte bine, hihi) - deocamdata ma tenteaza fluidul matifiant de la Decleor si gelul de la Seba-med (cineva povestea de bine despre el pe forumul eva... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Si de asemenea as vrea sa gasesc un autobronzant necomedogen si care sa dea un efect foarte natural - daca are cineva idee, sa ma anunte si pe mine! Si, fetelor, imi pare rau sa aud ca aveti probleme - Didi, cum zicea si Maria, nu cred ca e momentul tocmai indicat pentru peeling. Iar Smooderm nu stiu daca e varianta cea mai buna pentru un ten inflamat si sensibilizat, cred ca mai incerci Zineryt sau Brevoxyl (eventual il alternezi cu un produs cu acizi de fructe), si neaparat crema hidratanta si calmanta. Oricum nu uita ca toate aceste produse sunt fotosensibilizante (scuze ca tot repet asta!). Maria, am mai auzit de fete carora nu le-a priit gemoterapia, nu stiu ce sa zic. Eu am luat combinat extract de muguri de nuc/zmeur/coacaz negru asta-toamna si n-am avut probleme (din cate imi amintesc nici rezultate spectaculoase, dar in nici un caz agravarea situatiei). Uite ce am gasit pe net: Am fost diagnosticată cu ovare micropolichistice, am menstruaţii abundente şi de lungă durată, 6-7 zile, dureri de spate şi de burtă. Am scurgeri mereu, metroanexită bilaterală, uter retrovers fix şi cervicită de la naştere. Cu 4-5 zile înaintea menstruaţiei mă simt foarte rău şi am ameţeli. Mi s-a accentuat pilozitatea pe faţă şi pe corp, am acnee şi dermatită seboreică. Am urmat un tratament cu Duphaston şi alte preparate pe bază de progesteron, dar nu a dat rezultate. De 6 ani, mă confrunt cu aceste afecţiuni. Vă rog să-mi recomandaţi un tratament naturist. (Elena B., 27 de ani, Roman) Cauza suferinţelor dumneavoastră este o disfuncţie endocrină la nivelul traiectului hipotalamo-hipofizar, care determină disfuncţii ale glandelor suprarenale, disfuncţii ovariene. Vă recomand asocierea următoarelor remedii naturale: # Spirulină – capsule de 500 mg, 4 capsule pe zi (2+2+0), administrate cu 30 de minute înainte meselor de dimineaţă şi seară, zilnic, timp de 3 luni. # Ulei de cătină (flacon de 100 ml) - 90 picături pe zi (30+30+30), administrând câte 30 de picături în puţină miere (1/2 linguriţă), cu 30 de minute înaintea meselor principale, 20 de zile pe lună (veţi face pauză 10 zile după 20 de zile de tratament), timp de 3 luni. # Coenzima Q-10 forte (30 mg) – 2 capsule pe zi (1+0+1), administrate cu 30 de minute înainte mesele de dimineaţă şi seară, zilnic, timp de 3 luni. # Redigest (capsule sau comprimate masticabile) - 6 capsule/zi (2+2+2), administrate cu 30 de minute înainte de mesele principale, zilnic, timp de 3 luni. # Echinacea – 6 capsule pe zi (2+2+2), administrate după mesele principale, 20 de zile pe lună, timp de 2 luni. # Gemoderivat muguri de coacăz negru - o monodoză pe zi, diluată în 50 ml apă plată şi băută cu 4-5 înghiţituri mici, cu 15 minute înainte de masa de dimineaţă, zilnic, timp de 3 luni. # Gemoderivat mlădiţe de zmeur - o monodoză diluată în 50 ml apă plată şi băută în 4-5 înghiţituri mici, cu 15 minute înainte de masa de prânz, zilnic, timp de 3 luni. # Gemoderivat mlădiţe de afin - o monodoză diluată în 50 ml apă plată şi băută în 4-5 înghiţituri mici, cu 15 minute înainte de masa de seară, zilnic, timp de 3 luni. După încheierea celor 3 luni de tratament se face pauză o lună, pentru gemoderivatele şi echiancea-capsule, timp în care vor fi administrate în continuare, în acelaşi doze, Spirulina, Uleiul de cătină, Coenzima Q-10 Forte, Redigest. Tot în acest interval de o lună se va administra tinctură de fructe de soc (câte 1/3 lingură de tinctură diluată, în 1/2 pahar de apă plată, dimineaţa, înainte de micul dejun şi, la fel, diluată în 1/2 pahar de apă plată, administrată înainte de masa de seară). Încheindu-se acest interval de o lună, se reia tratamentul din primele 3 luni, asociind Spirulina, Uleiul de cătină, Coenzima Q-10, Redigest - capsule cu gemoderivatele de coacăz negru, zmeur, afin şi echianceea - capsule, în aceleaşi doze şi tot timp de 3 luni. Ca tratament local, vă recomand toaletarea tegumentelor cu săpun moale vegetal, în fiecare dimineaţă şi seara, după care veţi aplica în strat subţire produsul natural Acneogel (destinat îngrijirii tenului, bogat în compuşi naturali activi, din hidrolizat de colagen, extract de cimbru, aloe, ulei de cătină, uleiuri esenţiale de pin şi lavandă). Acest tratament cosmetic poate fi aplicat zilnic, timp de 7 luni. Obiectivele acestui tratament sunt următoarele: - Aportul optim de vitamine, oligoelemente, aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, principii active necesare menţinerii şi iniţierii de linii metabolice în organism şi sintezei de enzime şi hormoni (prin administrarea de Spirulină, Ulei de cătină, Coenzima Q-10 forte). - Combaterea fenomenelor inflamatorii locale (Echinacea, Coenzima Q-10 forte, Gemoderivat muguri de coacăz negru) - Reechilibrarea hormonală şi combaterea tulburărilor de ciclu, a sindromului premenstrual (Spirulină, Coenzima Q-10 forte, gemoderivate muguri de coacăz negru, mlădiţe de zmeur şi mlădiţe de afin) - Combaterea acneei şi dermatitei seboreice (prin administrarea de Spirulină, Echinacea, gemoderivate de muguri de coacăz negru, mlădiţe de zmeur, mlădiţe de afin, săpun moale vegetal, Acneogel). Sau: RASPUNSURI NATURISTE LA CEREREA CITITORILOR Sunt un tânăr de 29 de ani şi am foarte multe puncte negre şi coşuri pe faţă. La vârsta de 17 ani, stăteam cu prosopul pe cap deasupra unui vas cu apă fiartă. După aceea, mă duceam în faţa oglinzii şi începeam să le storc până îmi făceam eu alte bube peste care dădeam cu vitamina A uleioasă. Nici până în ziua de azi nu am scăpat de coşuri, iar pe frunte, pe nas şi bărbie îmi apar multe pete grase. Coşurile sunt purulente, iar locul în care ies se umflă şi devine dureros. Acum folosesc cremă cu Spirulină. De asemenea, mi se cojesc buzele foarte rău, faţa şi mâinile. Pentru buze folosesc Nidoflor, dar nu dă rezultate. Mai am o problemă şi cu părul: este foarte gras, am mătreaţă şi pe cap îmi ies coşuri purulente. Vă rog să îmi recomandaţi un tratament naturist. (Sorin, Mizil) Sindromul seboreic asociază modificările funcţionale ale glandelor sebacee şi modificările lezionale ale folicului sebaceu. Seboreea, acneea vulgară şi alopecia seboreică se asociază frecvent, fiind produse de unele dezechilibre hormonale. Tocmai din această cauză acest sindrom este frecvent întâlinit în perioada pubertăţii la adolescenţi şi la adulţii tineri, momente fierbinţi ale existenţei noastre, când organismul este supus efectelor unei adevărate revoluţii, o veritabilă furtună hormonală. Odată cu înaintarea în vârstă, aceste afecţiuni dermatologice prezintă o tendinţă normală de scădere a frecvenţei şi intensităţii manifestărilor clinice. Secreţia glandelor sebacee este stimulată de hormonii androgeni (prezenţi la ambele sexe) sau poate fi influenţată de administrarea de steroizi progestivi, corticosteroizi; de asemenea, stresul psihic prelungit, sau anumite afecţiuni ale sistemului nervos pot favoriza apariţia acestora. • Modificările lezionale ale folicului sebaceu sunt, în general, datorate unor fenomene de keratinizare excesivă, cu formare de comedoame la acest nivel. Se observă transformarea grăsimilor neutre în acizi uriaşi liberi, care determină o reacţie inflamatorie secundară locală, de această transformare fiind răspunzătoare propionibacterium acnes, prezentă în mod normal în foliculul pilos, alături de stafilocolul alb, un alt agent bacterian, sau alţi agenţi fungici, de exemplu, pitisporon ovale, care se pare că au şi ei rolul lor în patologia acneei vulgare. Totodată, deficienţa secretorie a alfa-5-reductazei, enzimă care transformă testosteronul în hidroxitestosteron activ, se pare că determină o creştere semnificativă a secreţiei glandelor sebacee. Clinic, acneea vulgară (polimorfă, juvenilă) se manifestă prin apariţia şi formarea de comedoame cu sau fără reacţie inflamatorie (a doua eventualitate fiind acneea comedoniană), comedoame închise sau microchişti (acneea chistică), papule sau papulo-pustule. Aceste erupţii sunt localizate pe faţă, piept, umeri şi spate. La femei, este posibilă agravarea puseelor premenstruale. Este bine să menţionaăm acneea rozacee, manifestată clinic, iniţial, prin apariţia unor pusee tranzitorii de eritroze vasomotorii faciale care, ulterior, se permanentizează şi la care se adaugă papulo-pustule care apar pe nas, bărbie, obraji, frunte. Este prezentă la bărbaţii adulţi de vârstă mijlocie şi la femei înainte de instalarea menopauzei. La bărbaţii de vârstă mijlocie, această formă de acnee este însoţită de tulburări digestive cronice, din cauza unui stres prelungit sau, uneori, din cauza consumului excesiv de alcool. Pentru tratarea acestor afecţiuni vă propun asocierea următoarelor produse Hofigal: Pentru început, în prima lună şi jumătate, se vor administra doar tinctură de soc şi maganghinar, după cum urmează: - Tinctură de soc: în prima zi se administrează, la ora 18,00, o linguriţă de tinctură diluată în apă plată, a doua zi, la aceeaşi oră, se administrează două linguriţe de tinctură diluate în apă plată, a treia zi - 3 linguriţe, a patra zi - patru linguriţe şi, tot aşa, se creşte numărul linguriţelor administrate o dată, la ora 18,00, până în ziua a şaptea, când vor fi administrate o dată şapte linguriţe diluate în apă plată. Se menţine această doză timp de 2 săptămâni, apoi scade treptat în ordine inversă, în următoarele şapte zile până se ajunge la o linguriţă diluată în apă plată, administrată tot la ora 18,00, şi se va menţine această doză următoarele 14 zile. - Maganghinar - 6 comprimate (2+2+2) pe zi, administrate după mesele principale, zilnic, timp de o lună şi două săptămâni, fiind asociată cu tinctura de soc; se potenţează, astfel, drenajul hepato biliar şi intestinal. În următoarele 3 luni, vor fi asociate următoarele: - Spirulină – capsule de 500 mg, 6 capsule pe zi (2+2+2), administrate cu 30 de minute înainte de mesele principale, zilnic, timp de 3 luni. - Ulei de cătină, câte 6 capsule pe zi (2+2+2), administrate cu 30 de minute înainte de mesele principale, 20 de zile pe lună, primele 2 luni, apoi 4 capsule pe zi (1+2+1), administrate cu 30 de minute înainte de mesele principale, 20 de zile a treia lună. - Redigest - 6 capsule/zi (2+2+2), administrate cu 30 de minute înainte de mesele principale, zilnic, timp de 3 luni. - Fiamarant – 4 comprimate pe zi (1+2+1), administrate după mesele principale, 20 de zile pe lună, timp de 3 luni. - Gemoderivat muguri de coacăz negru – o monodoză diluată în 50 ml apă plată şi băută cu înghiţituri mici, cu 15 minute înainte de masa de dimineaţă, zilnic, timp de 3 luni. - Gemoderivat muguri de ulm – o monodoză diluată în 50 ml apă plată şi băută cu înghiţituri mici, cu 15 minute înainte de masa de prânz, zilnic, timp de 3 luni. - Gemoderivat mlădiţe de afin – o monodoză diluată în 50 ml apă plată şi băută cu înghiţituri mici, cu 15 minute înainte de masa de seară, zilnic, timp de 3 luni. - Extract uleios (macerat) de salvie - 4 capsule pe zi (1+2+1), administrate după mesele principale, 20 de zile pe lună, timp de 3 luni. Ca tratament local, vă recomand toaletarea zilnică a zonelor afectate cu săpun moale vegetal, după care se va aplica un strat subţire de Acneogel, un produs destinat îngrijirii tenului şi a pielii seboreice. Conţine un complex de compuşi activi naturali constituit din colagen hidrolizat, extract de cimbru, extract de aloe, ulei de cătină, uleiuri esenţiale de lavandă şi pin. De asemenea, după bărbierit recomand loţiunea după ras Trilavandă, un produs dermato-cosmetic local pentru întreţinerea tenului şi care poate fi utilizat pentru proprietăţile sale antiacneice de toţi adolescenţii şi bărbaţii tineri cu astfel de probleme. Acest produs combină într-un mod benefic extractele de echinaceea, traista ciobanului şi uleiul esenţial de lavandă. În paralel, recomand următorul tratament cosmetic pentru pielea capului, pentru combaterea mătreţei, oprirea căderii părului şi regenerarea folicului pilos: - Săpun moale vegetal: este lichid şi conţine săruri de potasiu, acizi graşi naturali, extracte de gălbenele, muşeţel, pătlagină, urzică, coada calului, frunze de nuc şi extracte foliare ale acestora (proteine vegetale). Datorită compoziţiei sale, produsul poate fi folosit pentru igiena pielii capului, dar şi pentru restul corpului şi este indicat pentru toate tipurile de ten. Iniţial, se spală bine părul şi pielea capului cu săpun moale vegetal, se limpezeşte bine părul, se usucă, apoi se aplică: - Chelstop - se fricţionează energic rădăcina părului, pe toată suprafaţa păroasă a capului. Pentru aceasta sunt suficiente 2-3 capace din această loţiune. După frecţie, se acoperă pielea capului cu un prosop gros, timp de minimum 30 de minute, până dispare efectul revulsiv. Apoi se usucă părul şi nu se spală timp de 48 de ore, după care se repetă tratamentul cosmetic (spălarea cu săpun moale vegetal, clătirea şi uscare părului, apoi se frecţionează din nou rădăcina părului cu Chelstop, după care se acoperă pielea capului cu un prosop, 30 de minute). Această operaţiune se repetă de 4-5 ori la un interval de 48 de ore, după care sunt suficiente una, maximum două tratamente cosmetice pe săptămână, în aceeaşi succesiune (dar la intervale de timp mari), timp de minimum 6 luni. Obiectivele acestui tratament sunt următoarele: - Detoxifierea organismului, stimularea drenajului hepato-biliar şi intestinal (Tinctura de soc, Maganghinar, Fiamarant, Gemoderivat muguri de ulm, Gemoderivat mlădiţe de afin şi Redigest). - Reechlibrare endocrină hormonală, reglarea funcţiei secretorii a glandelor sebacee (Spirulina, Gemoderivat muguri de ulm). - Acţiune antiinfalmatorie, antialergică (Ulei de cătină, Gemoderivat muguri de coacăz negru). - Combaterea, diminuarea formării de radicali liberi (Spirulină, Extract uleios macerat de levănţică, Gemoderivat muguri de ulm, Gemoderivat mlădiţe de afin, Tinctură de soc, Maganghinar, Fiamarant). - Regenerarea şi asigurarea troficităţii foliculului pilos (Spirulină, Ulei de cătină, Gemoderivat muguri de coacăz negru, Gemoderivat muguri de ulm, Gemoderivat mlădiţe de afin, Extract uleios macerat de levănţică, Săpun moale vegetal, Chelstop, Trilavandă). De asemenea, este indicat un regim alimentar vegetarian, bogat în zinc şi provitamina A: legume (varză, spanac, fasole, sfecşă roşie, morcovi, napi), drojdie de bere, seminţele de dovleac, germeni de grâu, fructe (struguri, caise, piersici, prune, portocale, smochine, curmale), oleaginoase (nuci, alune, arahide), sucuri naturale din roşii, pătlăgele, morcovi, varză, sfeclă, spanac, castraveţi, fasole verde. Pentru consumul zilnic, este indicat uleiul de măsline presat la rece sau uleiul de floarea-soarelui, laptele fiert, iaurtul fără arome, kefirul. Se va consuma numai pâine graham. Este interzis consumul de carne, mezeluri, preparate din carne, afumăturile, conservele (cel mai mult va fi acceptată carnea de peşte slab), dulciurile (zahărul va fi înlocuit cu mierea), alcoolul, cafeaua, tutunul. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să sunaţi la telefon 021/334.51.35, interior 124, sau la telefon 0788.257.407 de luni până vineri, între orele 9,00 - 14,00. BTW, am auzit lucruri bune si despre acest Acneogel de la Hofigal, ma gandesc eu ca merita incercat (mai ales ca pretul e in jur de 5 lei... noi, of course). 17girl, eu stiu ca nu e indicat sa abuzezi de laxative, insa ai dreptate, constipatia poate provoca probleme de piele - mai degraba cred ca ar fi util pentru tine sa incepi o cura de dezintoxicare a organismului, cu plante depurative (asta ar trebui sa curete ficatul si sa regleze si tranzitul intestinal), exista multe variante in magazinele naturiste, inclusiv cele speciale pentru probleme de piele (Acnetol, Floraderm, Akneil, Depurex, ceaiuri depurative etc.). Plantele cele mai folosite sunt brusturele, trei-frati-patati, papadia, urzica etc. Pupici! A propos fetelor, pe alte forumuri citesc despre noua gama pentru tenul cu probleme de la Uriage - gama se numeste Hyseac si se pare ca e nemaipomenita, citesc numai pareri bune si foarte bune! La noi nu stiu daca a ajuns, asa ca daca vedeti aceste produse pe undeva spuneti-mi si mie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! Ahh, si tot de la Uriage ma tenteaza sprayul autobronzant... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
merci angelito... nu stiu cum ai atata rabdare sa raspunzi la toate intrebarile noastre... de ceva ani incoace (cu tot cu eva) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) ... unde gasesti produse de la decleor?
pa & pup`s & hugs |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
17girl, (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) - am rabdare pentru ca stiu ce inseamna sa devii obsedat de felul in care arata tenul, sa te scoli cu oglinjoara in mana (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) , si sa-ti strici toata ziua din cauza ca nu esti multumit de ceea ce vezi... etc. Asta ca sa raspund foarte pe scurt (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Cat despre produsele Decleor, le-am cumparat de la Ina Center, ei le importa si le si vand... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Uitati-va cat mai rar in oglinda si atunci cand o faceti sa va uitati de la distanta cat mai mare, depinde si de lumina, ca e mai alba, mai galbena, etc., nu se vede la fel. Gasiti-va ceva de facut, cititi, scrieti, faceti aerobic,etc.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
cred ca am vazut decleor si prin sensi blu, cu ceva vreme in urma..de cand frecventez help neturile nu prea mai sunt la curent cu ce se vinde si prin alte farmacii, dar merita incercat, poate-s ceva mai ieftine ( eventual daca ai si card )
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Angelito intr-adevar esti draguta si mereu ai rabdare sa le raspunzi tuturor. Eu am intrerupt gemoderivatele, luam exact ca tine pt ca nu am rabdare sa se detoxifice pielea mai ales ca poate dura cateva luni si sa ma vad cu atatea cosuri ..... iarin caz ca pe urma se linistesc sa raman iar cu pete si cu alte semne. Daca si tu ai probleme cu imunitatea angelito iti spun ce mi-a recomandat si mie medicul: echinaceea + gheara matei, sunt niste pastile de la plafar si sa faci vaccinul cantastim (de la cantacuzino). Ar putea sa iti treaca si problemele cu tenul si multe altele se vor imbunatati. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Cine-mi spune cateva produse(creme, solutii) naturiste bune nefotosensibilizatoare ?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
fetelor, am gasit pe un site de afara pareri f bune despre phytomer purifying cleansing gel.. chestia e k are sau avea alt ambalaj la ei... oare e la fel? k as vrea sa mi-l i-au... or fi schimbat doar ambalajul? sper k cei de la phytomer nu fac produse speciale pt europa de est... daca aveti vreo idee, tell me!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ingredientele sunt: aqua(water), sodium lauroyl oat amino acids, coco-betaine, peg-150 pentaerythrityl tetrastearate, glycerin, polypropylene terephthalate, peg-40, glyceryl cocoate, sodium coceth sulfate, parfum (fragrance), disodium edta, propylene glycol, asparagopsis armata extract. bacillus ferment. methylchloroisothiazolinone, methylisothiazounone, limonene. linalool. ci 42090 (fd&c blue n*i). ci 19140 (fd&c yellow n*5) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 12:48 PM |
|