IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
michellemary
post Apr 8 2006, 02:11 PM
Post #641

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

Am fost la dermatolog si mi-a recomandat retina a seara si keracnyl dimineatza. Sa evit soarele si o sa fie totul OK. Asa a fost numai ca am inteles ca retin a ar fi f agresiva si implica si folosirea unei creme hidratante. Nu am folosit nimic hidratant, ci doar demachiantul folosit a fost sebium H20 in loc de cel de la Clearasil. Deci seara retin a, dimineatza keracnyl si fata mea nu este deloc si absolut deloc exfoliata sau macar cu ceva cojite subtiri, parca nu ar avea nici un efect acest retin a. Dermatologul la ultima vizita mi-a zis ca dupa ce dau cu retin a seara sa dau si cu brevoxyl peste leziunile rosii. Oau, daca nici dupa faza asta nu o sa se intample nimic, ma descurajez rau de tot. Vreau sa scap si eu de petele de la acnee, sa se exfolieze si sa scoata toate porcariile din piele, dar deja folosesc tratamentul acesta de 3 saptamani si nu observ nimic. Am citit pe forum ca retin a determina o exfoliere a pielii cam in urmatoarele zile de la folosire, la mine nu s-a intamplat nimic. Este normal? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angelito
post Apr 8 2006, 02:50 PM
Post #642

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Maria, multumesc de sfat, eu iau acum pentru imunitate niste chestii chinezesti de la Tianshi (scumpe, dar nu stiu cat de bune sunt (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , oricum mi le ia mama...), dar as incerca si echinaceea si gheara matei, ca m-am saturat de probleme de sanatate, si ma gandesc ca totul are legatura cu imunitatea.

Kale, eu merg destul de des si pe la Sensiblu dar n-am mai vazut produse Decleor, chiar am cautat acum pe site si se pare ca nu le mai vand. Intr-adevar la Ina sunt scumpe si in plus, desi am cumparat mai multe produse n-am primit nici macar esantioane (ma enerveaza rau ca la noi nu se practica obiceiul asta...).

17girl, nu stiu ce sa zic despre produsele Phytomer.

Girlish, am mai discutat despre problema asta - poti incerca crema si pastilele Akneil, de la Aboca, mai e gama Aknorm de la Plante System, Acneogel de la Hofigal - eu zic sa mergi si la Plafar sa te uiti, exista multe produse naturiste pe care le-ai putea incerca (de ex. produse Lotus Herbals - gelul cu tea tree, masca mi se pare ca are o compozitie super etc.). Sau, poti incerca game mai scumpe - Carole Franck (in farmaciile Catena), Decleor, Clarins (uleiul Lotus de ex. mie imi place mult).

Michelle, cu un astfel de tratament cred ca trebuie sa ai rabdare, stiu ca e frustrant, dar un tratament antiacneic se evalueaza in general dupa 2-3 luni, deci 3 saptamani nu inseamna asa mult... Si probabil ca si tenul tau e ff rezistent. Keracnyl mie mi s-a parut eficient, la fel si Brevoxyl-ul, iar Retin-A nu am incercat. Am avut in schimb Smooderm (este identic cu Retin-A, dar e produs de o alta companie), si l-am folosit cand aveam microchisturi (comedoane mici si inchise pe sub piele) pe frunte - dupa 2-3 saptamani nici urma de ele! Deci eu cred ca tratamentul tau ar trebui sa fie eficient, dar probabil ca tu ai pielea foarte rezistenta deci va dura mai mult pana sa vezi rezultate. Oricum nu dispera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

Va pup fetele, week-end placut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
17girl
post Apr 8 2006, 03:08 PM
Post #643

Incurabil

Member No.: 185

michellemary, am facut si eu tratamentul asta cu retin seara (cei drept cu crema hidratanta dupa-ictyane) iar dimineata keracnyl... si la inceput nu s-a exfoliat decat putin barbia... asa k am ajuns sa folosesc zilnic retin-ul (complet nerecomandat) k sa vad rezultate ... in cateva zile m-am exfoliat de nu trecea cu nimik.... stai linistita k se exfoliaza , mai dureaza putin si o sa vezi (eu aveam pe mana o chestie de f mica , un fel de iritatie care a trecut 80% cu retin, ) dar acum , dupa ce mi s-a iritat fata de la retin folosit gresit, nu mai pot sa-l aplic deloc.. mi s-a dus roseata dar cand il aplic din nou, chiar si o data, se irita... nu stiu cat o sa tina faza asta , dar eu vreau sa revin la retin, k daca ma gandesc bine chiar mi-a placut... nu mai apareau cosuri, pielea devenea mai faina.... ai grija nu abuza de retin, sa nu dezvolti, k mine, o sensibilitate apoi!

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
michellemary
post Apr 10 2006, 06:25 PM
Post #644

Dependent

fetele mi s-a curatat vizibil fatza de la tratament: retin a seara, kerancnyl dimineatza, demachiere cu sebium H2O si foarte foarte rar avene clean ac. La ultima vizita la dermatolog mi-a zis sa ma dau la o jumatate de ora dupa retin a cu brevoxyl. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
In prospect scrie ca nu trebuie folosit cu derivate cu vitamina a. M-am dat 2 zile in urmatorul fel: dimineatza keracnyl, dupa masa (ora 15) demachiare la servici si apoi brevoxyl seara retin a. Nu se jumoaie fatza nici acum si sunt in perioada dinainte de menstruatie cand mi se umplea fatza de monstri, dar am doar 1, care nu e monstru ci un pui de furnica. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) Am totusi o intrebare, sa il storc, ca e copt si mic, sau sa il las sa se usuce complet si sa dispara singur? Nu vreau sa stric ce am reusit pana acum.
Si ar fi bine sa continui cu tratamentul asta de soc?

offf, nu am rezistat si l-am stors. a sarit din el pe cat colo... acum am dezinfectat locul cu spirt (nu prea e indicat nu?) si am dat cu zineryt. Maine sper sa nu fie infectat si sa treaca.

+Quote Post
Diana.
post Apr 10 2006, 07:45 PM
Post #645

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Michellemary, nu am apucat sa iti spun bine ai venit!
: (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
17girl
post Apr 11 2006, 07:09 AM
Post #646

Incurabil

si la mine era f buna combinatia retin & keracnyl... ce pacat k nu mai pot aplica retinul deloc! cum sa scap de sensibilitatea dezvoltata ? la ce foloseste uleiul lotus , angelito? oare m-ar putea ajuta? l-am vazut f laudat pe site-urile de afara, dar nu scria exact cum trebuie folosit & co.
michellemary, ma bucur pt tine, k n-ai decat un cos, ai grija si nu exagera cu retin ul, iar exfolierea o sa vina, n-o sa stii cum s-o ascunzi apoi! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)

pup`s & hugs

+Quote Post
michellemary
post Apr 11 2006, 06:07 PM
Post #647

Dependent

Cosul meu(sau ce a mai ramas in urma lui) arata impecabil. Sunt super fericita fara nici un cos pe fatza. Daca trece si perioada critica dinaintea menstruatiei fara sa imi iasa monstrii o sa fiu cu adevarat o femeie fericita. Eu intern beau in fiecare dimineatza suc de morcovi proaspeti, intre 300-500 ml, depinde de cantitatea de morcovi folosita (m-am gandit ca morcovul e foarte bogat in vitamina A si ajuta la ten) si ceai din amestec de brusture, trei frati patati si urzica, ce-i drept nu in fiecare zi, si foarte multa apa.
Am sa revin in maxim 5 zile fericita si fara cosuri sau deprimata si cu monstrii.

+Quote Post
angelito
post Apr 12 2006, 02:51 PM
Post #648

Incurabil

Michelle, felicitari (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !

17girl, uleiul Lotus este un produs natural care ajuta la echilibrarea tenului - diminueaza imperfectiunile si excesul de sebum, face pielea sa arate mai bine fara sa usuce/irite. Eu am fost multumita de el, il foloseam noaptea. Si nici nu mi s-a parut foarte scump, avand in vedere ca flaconul e destul de mare (balsamul Decleor de ex. are 15 ml si cred c-o sa-mi ajunga maxim 3 saptamani, cu chiu cu vai o luna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , pe cand uleiul asta l-am folosit cel putin 6 luni si inca mai am...).

Pupici fetele!!

Uite, de pe site-ul Clarins:

Helps rebalance skin prone to oiliness during the night.
Face treatment oil with 100% pure natural plant extracts. Use at night as the perfect complement to Aromatic Plant Day Cream to help rebalance combination skin prone to oiliness. Promotes a youthful, radiant complexion.

Beauty Benefits :
- Helps normalise sebaceous secretions.
- Helps "tighten" the pores.
- Helps prevent moisture loss.
- Nourishes and leaves skin supple and soft.

Ingredients :
- Hydrogenated Peanut Oil (moisturising)
- Chamomile
- Geranium
- Hazelnut
- Lotus
- Rosemary (Alleviates,De-stresses)

Method of Use :
- Apply in the evening to complement Aromatic Plant Day Cream.
Pe de alta parte, am inteles ca acea crema Lotus nu e la fel de grozava ca uleiul...

+Quote Post
angelito
post Apr 12 2006, 03:27 PM
Post #649

Incurabil

BTW, fetelor, alaltaieri am fost la dermatolog (in urma unui alt experiment nereusit: am vazut pe alte forumuri cum fetele foloseau extractul de samburi de grepfrut pe fata si erau incantate, asa ca am incercat si eu - bineinteles ca m-am ars si m-am iritat!!), si printre altele m-a sfatuit sa nu folosesc niciodata geluri pentru spalarea fetei sau a corpului (mai degraba sapunuri pentru copii), sa nu folosesc in fiecare zi la dus un produs lavant (pentru ca echilibrul hidrolipidic al pielii nu se poate reface de la o zi la alta), si sa nu mai expun in vecii vecilor la soare pentru ca am pielea mult prea sensibila (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) ! Asa ca ma voi apuca sa caut autobronzante foarte bune si naturale, ca nu am incontro...

+Quote Post
17girl
post Apr 12 2006, 03:54 PM
Post #650

Incurabil

am descoperit un gel de fata f bun: pytomer gel nettoyant purifiant, oligo pur! costa 55ron, de la farmacie, ma spal dimineata cu el si tenul nu se usuca imediat dupa (cum mi se intampla de la alte geluri), ramane normal, iar dupa nu se ingrasa . acum (5pm), m-am spalat la 7 dimineata si tenul e ink proaspat... n-am aplicat matifiant sau altceva... si , desi e devreme sa ma pronunt, de cateva zile de cand il folosesc nu mi-au mai aparut cosuri...

ce-i drept, si angelito are dreptate... nu trebuie sa ne spalam zilnic cu geluri fata/corp, dar cand o facem macar sa folosim ce-i mai bun, nu?

pup`s & hug`s

+Quote Post

471 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2025 - 12:44 PM