IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ciresica
post Dec 14 2005, 09:54 PM
Post #71

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

ariana, chiar asa bune sunt gemoderivatele?  :o

mie dermato mi-a spus sa fac o pauza de o luna sau doua la anticonceptionale si mi-e frica rau.  :'(
Go to the top of the page

+Quote Post
tits_herbert
post Dec 14 2005, 11:35 PM
Post #72

---

Member No.: 28

Germo au vreo interferenta cu anticonceptionalele?

+Quote Post
eva_ralu
post Dec 15 2005, 08:20 AM
Post #73

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 99

Vin si eu, n-am incotro. Va-ntreb: ati incercat sa nu mai aplicati crema dupa Zineryt? Cand am impresia ca mi se usuca fata si ca incepe sa devina normala, alte bube .... Ma gandesc ca poate fara crema s-ar usca cu totul? Cand costa gemoderivatele, stiu ca s-a spus, dar am uitat. Pupici!

+Quote Post
tyzy
post Dec 15 2005, 10:25 AM
Post #74

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 77

Ariana, multi pupici de multumire  :-*
Cred ca merge si pt organism, in general, daca n-am elefantei. Daca nu ma pricep la "instructiunile de folosire", te mai innebunesc cu cateva intrebari  :)
Pana acum, Elle_ni era singura careia nu-i priisera gemoderivatele, sper sa nu fiu si eu o exceptie.
V-am pupicat pe toate frumoasele dragi mie  :-*

P.S. Ma duc sa caut dedicatiile, ca asa ma bucur  :sexylady:

+Quote Post
Ariana
post Dec 15 2005, 03:36 PM
Post #75

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Pupici fetele...
Eu va scriu din pataniile mele personale si vis-a-vis de ten si vis-a-vis de par...uite ca abia acum la 28 de ani am reusit sa rezolv marile probleme.Si asta dupa ce am incercat toate tampeniile din lume.

Mie Zyneritul nu mi-a priit deloc.
Capsule...luam cate doua pe zi (una dimineata una-seara)...acum iau doar una pe zi desi ei recomanda cate 3.
Picaturi la fel...la inceput de doua ori pe zi(cate 30 de picaturi/tura)...acum o tura pe zi(scuzati exprimarea).
Precizez faptul ca am luat si anticonceptionale de cand urmez tratamentul de detoxifiere.

+Quote Post
angelito
post Dec 15 2005, 05:11 PM
Post #76

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Buna, fetelor, mai apar si eu pe aici, dupa o saptama de horror absolut la job... dar sper ca se va termina saptamana asta horror-ul, sa avem si noi parte de Sarbatori linistite...

Revenind la oile noastre, trebuie sa fac ceva cumparaturi in seara asta, inclusiv cosmeticale  ;), si taaaare m-ar tenta crema renovatoare de la Plante System, va tin la curent daca o cumpar si dac-o sa am timp s-o folosesc...

In alta ordine de idei, trebuie sa ajung oricum la dermatolog, pentru ca am o iritatie groaznica pe spate si nu stiu ce sa-i mai fac, deja nici corticoizii nu mai sunt de folos...  :( :'( Sper sa reusesc sa-mi fac o programare pe undeva cat de curand, ca nu mai suport (desi probabil va fi greu, cu Sarbatorile & stuff...).

Va pup pe toate si pe curand (sper)!  :-* :-* :-*

+Quote Post
tits_herbert
post Dec 15 2005, 05:14 PM
Post #77

---

Member No.: 28

Bine ai revenit angelito!
Zi-mi si mie un fdt necomeogen pls ca Delphina nu a mai intrat si vreau sa iau in seara asta. Ea zicea ceva de la Bourjois, tu ce imi recomanzi? Ca vreau sa-mi acopere si mie elefantii :P, dar sa fie natural ???
te pup :-*

+Quote Post
Ciresica
post Dec 15 2005, 10:37 PM
Post #78

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

tits, nu cred ca are nimic dc iei gemoderivate si pastile in acelasi timp. eu treb sa fac pauza de pastile si ma astept la o explozie pe fata mea, de aceea am zis ca mi-e frica.  :P si as fi vrut sa incerc si eu gemoderivatele dc sunt asa eficiente. hai ca te-am zapacit.  :-X

in rest sunt de cateva zile pe brevoxyl si mi-am dat in disperare pe obrazul drept incat acum e uscat ca smirghelu'. sta sa cada. treb sa dau cu o tona de crema sa repar.
angelito HELP plss. cum mai e crema de la sebium, cea ptr ten gras agresat de tratamente? am citit la ingrediente ca are ulei de germeni de grau si stiam ca e comedogen. deci?  ??? tare m-ar interesa sa mi-o cumpar mai ales ca nu e scumpa + ca imi inspira incredere bioderma.

:-*

+Quote Post
Ariana
post Dec 15 2005, 10:44 PM
Post #79

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Vezi ce dubios ciresica! :o...eu pot sa ma dau cu tone de Brevoxyl si nu am nimic.Doar daca ma dau cu el imediat dupa ce ies din baie simt ca ma pisca...
In schimb de la Smooderm mi se duce pielea si apar pete rosii pe fata...
Cred ca e vorba despre ce ni se potriveste fiecareia dintre noi...

+Quote Post
didilica
post Dec 16 2005, 09:56 AM
Post #80

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Vezi ce dubios ciresica! :o...eu pot sa ma dau cu tone de Brevoxyl si nu am nimic.Doar daca ma dau cu el imediat dupa ce ies din baie simt ca ma pisca...
In schimb de la Smooderm mi se duce pielea si apar pete rosii pe fata...
Cred ca e vorba despre ce ni se potriveste fiecareia dintre noi...

Interesant ce spui tu... ca si eu ma jumulesc tare de la Smoderm. Brevoxilul are concentratie mai mica de retinoizi, ca nu mai stiu?  :-X
Eu ma gandeam sa incerc retin a, da nu's daca e mare diferenta intre el si smoderm, s-ar putea sa se comporte la fel.

+Quote Post

471 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 02:15 PM