IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
ioannaraluka
post Apr 30 2006, 09:08 AM
Post #731

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Eu folosesc Glycon (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) am si scris despre asta pe forum si am dat si site-ul. Nu e rea dar trebuie urmarite efectele pe termen lung.
Acum ma repet: eu folosesc o zi Retin A, una Glycon, poate de asta se vad efectele...cu incetinitorul, dar am sperante. Oricum in prospect scrie ca trebuie la inceput o zi da una nu, apoi zilnic seara, apoi zilnic dimineata si seara, ceea ce pare cam SF, data fiind consistenta cremei (e grasa) si faptului ca nu trebuie masata pe fata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/unsure.gif) .
Eu perseverez si am de gand sa imi iau cand o termin si Glycon Forte, varianta mai "dura".
Atentie, pe site arata rezultatele celor care dupa cateva saptamani de Glycon au facut peeling chimic, deci nu e doar efectul cremei.
Go to the top of the page

+Quote Post
michellemary
post Apr 30 2006, 11:08 AM
Post #732

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

glycon e baza de acid glicolic, right? si keracnyl are acid glicolic, printre altele, dar intr-o concentratie mai mica cred. tu de unde ai luat crema?

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 30 2006, 12:42 PM
Post #733

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Da corect, acid glicolic.
Aici se gaseste in farmacii sau stand-uri de cosmetice, ma rog, se gasea acum cateva luni, nu m-am mai uitat de atunci dupa ea.
Am inteles ca se poate comanda si de pe site.

+Quote Post
michellemary
post Apr 30 2006, 04:04 PM
Post #734

Dependent

Deoarece semnele lasate de acnee sunt grupate doar in obraji, singura mea zona cu probleme, as vrea sa folosesc un fard de obraz, si m-am gandit la cele de pe bourjois. Aveti idee daca sunt comedogene si daca ar dauna tenului cu probleme?

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 30 2006, 07:59 PM
Post #735

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Angelito asa mi-a zis dna doctor... acum.. poate daca e folosit fff mult sau poate nu vor doctorii sa recomande ceva asa de ieftin ci prefera vichy, avene etc.

A si... ARAT GROAZNIC fata mea a innebunit si eu m-am saturat de tratamente care fac bine pe termen scurt si apoi... imi pusesem sperantele in peeling dar... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) ((

+Quote Post
angelito
post Apr 30 2006, 08:45 PM
Post #736

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Maria, e clar cel putin in privinta dnei Leventer, ea are legaturi cu Vichy - e un fel de reprezentant medical al lor, am vazut ca scrie un fel de advertoriale despre produsele Vichy si le recomanda tuturor pacientilor... Deci trebuie privite mai circumspect afirmatiile ei, mai ales ca n-am auzit nicaieri ca ihtiolul provoaca foliculita (ba chiar dimpotriva).

In alta ordine de idei, o veste buna - am vazut ca au aparut si la noi produsele Hyseac, de la Uriage - crema activa cu acizi de fructe, crema matifianta, gel spumant, lotiune, sapun. Au aparut de putin timp pe piata dar am citit numai pareri bune si foarte bune despre ele, chiar eram nerabdatoare sa le vad si la noi! Costa in jur de 300.000 si se gasesc deja prin farmacii...
HYSEAC AHA CREMA ACTIVA
Crema activa special conceputa pentru pielea cu tendinta acneica. Compozitia sa bogata in acizi de fructe (AHA), Pirocton olamina si Fitosfingozina, sebosomi de Epilobe confera o actiune keratoregulatoare, anti-bacteriana si matifianta. Favorizeaza diminuarea inflamatiei si a punctelor negre, redand pielii grase confortul cotidian. - 40ml.

HYSEAC CREMA MATIFIANTA
Produs destinat pielii grase si/sau mixte cu efect matifiant (sebosomi de Epilobe), hidratant (apa termala Uriage), si protector (complex de protectie contra poluarii). Efectul matifiant dureaza 12 ore. - 40 ml.

HYSEAC GEL
Produs de igiena , non-comedogenic, destinat pielii grase/mixte, care curata matifiaza si indeparteaza excesul de sebum. Contine extract de Epiloba si Pirocton olamina (antibacterian, antiinflamator). Nu contine sapun. Contine apa termala Uriage. - 150 ml.

HYSEAC SAPUN DERMATOLOGIC
Produs destinat ingrijirii pielii grase, care elimina impuritatile si indeparteaza excesul de sebum, fara a altera echilibrul hidrolipidic al pielii. Contine extract de Epiloba si Pirocton olamina. - 100g

HYSEAC LOTIUNE
Produs de igiena destinat pielii cu tendinta acneica, care curata, purifiaza, matifiaza. Contine extract de Epiloba (seboregulator), complex de protectie contra poluarii, apa termala Uriage. Nu contine sapun. Testat oftalmologic. - 250 ml.

+Quote Post
ioanat
post Apr 30 2006, 09:15 PM
Post #737

Tratabil
**

Member No.: 314

Am si eu o intrebare la voi, beti cafea si daca da, cam cat?Mie dr mi-a zis fara cafea , fara cola, fara grasimi, branza numai cas sau urda.Eu nu mancanc oricum gras si nici cola nu beau, dar de cafea nu ma pot lipsi, beau in jur de 2-3 cesti /zi.
Referitor la dr care recomanda cosmeticale( gen Vichy), m-am lovit si eu anul trecut de o dr, cae pe langa faptul ca nu mi-a dat analie ca sa vada care este cauza, mi-a dat doar demachiant,creme de zi si inca o solutie, atat.De aceea mi-a placut f mult dr la care am mers de 2 luni incoace , fiinca mi-a analizat cauza producerii monstrilor.E adevarat ca m-am indopat cu medicamente,dar totusi am aflat mult mai multe decat pana acum.
E adevarat ca parca sunt mai bine,dar inca sunt rosie pe fata si ma deranjeaza cosurile de pe gat.Cine ma vede zice ca sunt la pubertate, ca nici viata sexuala nu mi-am inceput-o (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Oricum sunt hotarata sa reincep cu Retin-a sa vad ce si cum.
Referitor la auto vaccin, nui-s cum sa fac, daca tb trimitere ceva.Nu prea am timp, mai ales ca voi pleca in curand din tara si parca as fi vrut sa rez cu pb astea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
michellemary
post Apr 30 2006, 09:27 PM
Post #738

Dependent

A avut cineva foliculita? Se aseamana cu acele cosuri dureroase sub piele si care te mananca inainte sa iasa? Simt cateodata ca ma mananca f rau din cauza unui fir de par de pe fatza si bineinteles ca iese sau ar vrea sa iasa un monstru din asta sub piele. Numai monstrii din astia am, oare o fi ceva legat si de foliculita? Oricum am sa aflu in 3 saptamani, am programare la d-na doctor Leventer.

+Quote Post
ioanat
post Apr 30 2006, 09:55 PM
Post #739

Tratabil
**

Member No.: 314

Fetele mai am o intrebare la voi.Ma uitam ca pe piept, acolo unde mi-au disparut cosuletele mi-au ramas pete maronii, ce sa fac sa dispara si ele?
Oare daca ma duc la solar o sa se mai vada?Ce parere aveti de solar, face bine la pele, sau nu?Ca nu m-as duce sa-mi fac mai rau decat bine.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 30 2006, 10:25 PM
Post #740

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Ioanat mergi la cantacuzino si intreaba sau poti sa suni uite mi-au dat mie niste numere de acolo: 3184410, 3184411. eu am cerut ca sa intreb de cantastim dar cred ca poti sa intrebi si despre autovaccin. pe site am vazut ca este 500.000 si se face de mai multe ori la interval de cateva zile. de obicei medicul iti recomanda asta si cat de des sa faci in fct de afectiune... pupici si noapte buna (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st May 2025 - 02:59 PM