![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ioanat si eu am folosit sebium moussante adica gelul si la fel ma manca fata si mi s-a uscat f rau iar dna dct mi-a zis sa intrerup.. eventual poti sa incerci sebium H2O toate fetele de pe forum care l-au folosit au fost foarte multumite. Eu am trecut pe ulei de bebe si pt mine e mult mai bun decat orice alt demachiant de pana acum (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
bebe_maria, am luat unguentul.Parca sint undercover... uniforma de camuflaj imi lipseste (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
Am luat si alerid- claritinul nu a facut nimic... sa vaz cind oi ajunge si la un medic... Angelito, m-am defectat de tot... dar lasa, cu toaate bubele, tot s-a mai uitat la mine cite un barbat bine... deci, nu e asa tragic... na, ce sa zic, imi fac curaj... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sa imi zici daca e mai bine diana pt ca la mine in 2 zile a trecut toata iritatia cu alifia aia. eu am dat seara si am pus chiar un strat mai gros in zonele fff iritate iar dimineata m-am demachiat cu ulei de bebelus (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Adica trebuie sa ramin peste noapte asa? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) Hm... am dat cam mult... asta e, daca trebuie... trebuie...
Sa dea Domnu` sa treaca... multumesc din nou! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
bebe maria, am sa incerc si H2O, la cate am incercat ce mai conteaza unul.
Da nu-i prea gras uleiul de bebe?Eu ma lupt cu excesul de sebum, de aceea mi-am luat si tonicul si crema de la YR cu efect de matifiere. Fetele nu mi-ati zis cu ce scap si eu de petele care mi-au ramas pe piept si pe fata, ca tare m-am saturat sa ma dau in fiecare zi cu fond de ten.Nu vreau sa arat peste vreo 5 ani ca mamaie si daca o fi sa am un bebe sa se sperie de mine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Din pacate petele si urmele trec greu, foarte greu uneori, depinde si de cat sunt de adanci si cat de traumatizata este pielea in urma tratamentelor (cosmetice, antiacneice etc.).
Nu cred ca exista produse minune...dar altceva vroiam sa spun, eu folosesc fdt de 7-8 ani aproape zilnic si nu arat ca mamaie, dimpotriva tenul e protejat si se vede, fata de cele care folosesc doar crema, uneori nici asta (fara pudra, fdt) la aceeasi varsta. Banuiesc ca nu asta vroiai sa auzi, dar pana dispar petele trebuie cumva acoperite. Mie pe vremuri mi-a zis o dr. dermatolog ca abia in cativa ani vor trece urmele de acnee, si sa stii ca abia la 2-3 ani s-a vazut diferenta si inca mai astept sa fie si mai bine... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Cand ai cosuri din astea mari, subcutanate, foloseste Bactroban sau Fucidin (eu folosesc aceste unguente seara, pentru ca sunt foarte consistente, si Brevoxyl in timpul zilei) Angelito, imi poti spune si mie pls.daca Bacroban si Fucidin sunt permise in sarcina?Simt acut lipsa Brev, dar nu il mai pot folosi.Arat tot nashpa...se pare ac homeopatia isi vede de treaba ei, netinand cont si de psihicul meu.Nu s-o putea trata homeopat si obsesia si complexele generate de acnee? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
stiu k e un pic off topic, dar fdt nu strica tenul, am o sora (de fapt doua (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ) dar una din ele foloseste fdt de 7-8 ani si are tenul f ok... chiar eram impotriva dar vazand k la ea nu a facut decat sa protejeze, m-am razgandit... cealalta sora are tenul perfect, sa nu fie de deochi, foloseste ocazional (in special pt culoare) fdt, dar nu inteleg cum poate ea sa aiba tenul atat de super... e clar, tenul nu e mostenire genetica... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Elle, honey, cred ca exista remedii homeopate (sau naturiste) si pentru problemele ce tin mai putin de fizic...
Cat despre cele doua unguente, iata: BACTROBAN , unguent mupirocinum Producător: Smithkline Beecham Compoziţie: Bactroban este un nou antibiotic topic cu spectru larg de acţiune, utilizat īn tratamentul infecţiilor bacteriene cutanate. Formula sa cuprinde mupirocină 2% (G/G) īnglobată īntr-o bază albă, translucidă, hidrosolubilă, de polietilenglicol. Introducere: Bactroban este un agent antibacterian topic, activ faţă de microorganismele responsabile de majoritatea infecţiilor cutanate, ex. Staphylococcus aureus, inclusiv tulpinile meticilino-rezistente, alţi stafilococi şi streptococi. De asemenea, este activ faţă de germenii gramnegativi, cum sunt Escherichia coli şi Haemophilus influenzae. Absorbţie şi excreţie: Bactroban penetrează pielea umană intactă, dar rata absorbţiei sistemice pare să fie joasă. Absorbit sistemic, Bactroban este rapid metabolizat la metabolitul său inactiv, acidul monic, şi este rapid excretat pe cale renală. Indicaţii: Infecţii bacteriene cutanate, de ex. impetigo, foliculite şi furunculoze. Dozaj şi mod de administrare: Adulţi şi copii: Bactroban se aplică pe zona afectată de trei ori pe zi, timp de 10 zile. Zona respectivă poate fi acoperită cu un pansament. Contraindicaţii: Hipersensibilitate la Bactroban sau alte unguente ce conţin polietilenglicol. Precauţii: Această formulă de Bactroban nu este indicată pentru uz oftalmic sau intranazal. Cānd Bactroban se aplică pe faţă, trebuie evitat contactul cu ochii. Polietilenglicolul poate fi absorbit la nivelul plăgilor deschise sau al pielii lezate şi este excretat pe cale renală. Ca şi īn cazul altor unguente pe bază de polietilenglicol, Bactroban trebuie folosit cu prudenţă īn afecţiuni renale moderate sau severe. Folosirea īn cursul sarcinii: Studii pe animale de laborator nu au evidenţiat efecte teratogene. Totuşi, nu există date clare privind siguranţa administrării de Bactroban īn cursul sarcinii. Reacţii adverse: Studiile clinice au relevat unele reacţii adverse minore limitate la locul aplicării, cum ar fi: senzaţie de arsură, usturime şi prurit. Formă de prezentare: Bactroban: tuburi cu 15 g unguent. Prospectul Fucidin-ului nu l-am gasit in romana, dar uite: Fucidin Ointment How does it work? Fusidic acid is an anti-bacterial agent and is used to treat a number of bacterial skin infections. It acts in the bacterial cell by preventing the production of essential proteins necessary for the growth and survival of the bacteria. It is effective against several bacterial species and used in the treatment of infections such as impetigo (characterised by blistering and yellowish-brown crusting of the skin), whitlow (paronchya) and inflammation of hair follicles (sycosis). It is also used to treat eczema or dermatitis associated with bacterial infection (secondary infections). This medicine is available in several preparations, as a cream, gel, ointment and impregnated dressing. What is it used for? Infections of the skin Warning! This preparation is for external use only. Prolonged use of antibacterial medicines may result in the development of resistant bacterial organisms. Avoid contact of this medicine with the eyes. Not to be used in infections caused by the bacterium pseudomonas aeruginosa This medicine should not be used if you are allergic to one or any of its ingredients. Please inform your doctor or pharmacist if you have previously experienced such an allergy. If you feel you have experienced an allergic reaction, stop using this medicine and inform your doctor or pharmacist immediately. Pregnancy and Breastfeeding Certain medicines should not be used during pregnancy or breastfeeding. However, other medicines may be safely used in pregnancy or breastfeeding providing the benefits to the mother outweigh the risks to the unborn baby. Always inform your doctor if you are pregnant or planning a pregnancy, before using any medicine. There is no information available about the safety of this medicine during pregnancy, therefore it is not recommended for use during pregnancy, unless considered essential by your doctor. Seek medical advice from your doctor. There is no information available regarding the safety of this medicine during breastfeeding. Seek medical advice from your doctor. Side effects Medicines and their possible side effects can affect individual people in different ways. The following are some of the side effects that are known to be associated with this medicine. Because a side effect is stated here, it does not mean that all people using this medicine will experience that or any side effect. Skin rashes Skin irritation Stinging on application The side effects listed above may not include all of the side effects reported by the drug's manufacturer. For more information about any other possible risks associated with this medicine, please read the information provided with the medicine or consult your doctor or pharmacist. How can this medicine affect other medicines? There are no known interactions when fusidic acid is used topically. In concluzie nu se stie daca pot avea efecte adverse in sarcina sau nu... Eu zic sa incerci Bactroban, ca reiese ca totusi s-au facut studii si nu e teratogen... Maria, ce ulei de bebe folosesti? Si uleiurile de cedru/catina/levantica de unde le cumperi si cum le folosesti? Uleiul de catina din cate stiu este un ulei vegetal, iar cele de cedru si levantica sunt uleiuri esentiale. Ma gandesc deci ca poti folosi uleiul de catina ca baza in care sa diluezi uleiurile esentiale. Intr-adevar, de uleiul de lavanda stiam si eu ca este foarte util pentru problemele de piele... Dar eu n-am vazut ulei de catina decat sub forma de capsule. Iar uleiuri esentiale am cumparat de la Body Shop, desi sunt foarte scumpe, dar din pacate nu am incredere in productia autohtona... Ioana, eu zic sa incerci Sebium H2O sau chiar Sensibio H2O de la Bioderma, pielea ta pare foarte agresata... Si o crema hidratanta, renunta la cremele matifiante atata timp cat urmezi tratamentul... Michelle, n-am folosit solarele de la Avene, eu raman fidela sprayului Photoderm AKN de la Bioderma, my all time favourite!! Diana, mult succes (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/ph34r.gif) ! Fetelor, urmele trec, dar cu rabdare si folosind creme cu AHA sau creme cicatrizante... Pupici!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
A folosit cineva sprayul si/sau emulsia pt protectie solara de la Avene?
Tenul meu este foarteeeeeeeeeeeee rosu de la cremele folosite, imi puteti spune ce crema calmeaza tenul si reduce roseata? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 08:18 AM |
|