![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
ioana, 17gilrl, stiu ca fondul de ten este si pe post de protectie, ca nu dauneaza, dar in timp pielea are nevoie sa respire si parerea mea e ca oricat de bun este el potii tot sunt astupatii,deci nu lasa piele sa respire cum tb.Eu avand tenul destul de gru, mai ales pe frunte, pe langa fdt fol si pudra ca sa estompez.Sunt cam 9 ani de cand fol fdt si cam 3 ani de cand fol la cote maxime ca sa ascund imperfectiunle.Mama mea are un ten de invidiat la 55 de ani, surorile mele nu au pb,doar cea mijlocie a a vut la pubertate ceva mai nasol decat am eu acum (da ea era la pubertate, io nu mai sunt de ani buni si nici atunci nu am avut pb (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) ).
Acum revenind la tratamentul care il fac acum.Am impresia ca pielea s-a obisnuit cu el si nu-si mai face efectul.M-am speriat azi cand m-am uitat in oglinda (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) Angelito parca tu spunei cum se ia "trei frati patati" in combinatie cu alte plantute, vreau sa incep sa beau ceaiuri ca nu se mai poate.Am sa ma duc sa-mi iau si Retin -A si sa schimb tratamnetul ca vad ca nu se mai poate. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Angelito eu am ulei de bebe de la hemel care are ulei de levantica si sunt multumita de el apoi ulei de catina si de cedru am cumparat de la plafar (romanesti.. sper sa fie bune). Doctorul nu mi-a explicat cum sa le folosesc pe cel de catina si cedru, abia le-am cumparat si o sa-l intreb maine cand ma duc la dansul si iti spun. pe intructiuni vad ca la uleiul de catina zice sa pui direct pe piele sau in crema de fata iar la cel de cedru zice sa-l diluezi in ulei de masline sau in ce anume folosesti pt ingrijire/masaj.
Ioanat si eu aveam tenul lucios mai mereu dar uleiul de bebe nu mi l-a ingrasat deloc chiar imi scade secretia de sebun.. dar la mine nu cred ca era vorba de ten gras ci mai degraba de ten deshidratat dar cu glande sebacee f productive. Adica aspectul de gras era dat doar de sebumul produs in exces in timp ce pielea mea era cu cojite si rosie. Si eu am tot incercat diverse produse de demachiat pt ten gras dar toate nu faceau decat sa agraveze problema, sebumul era din ce in ce mai mult. Imediat dupa ce ma spalam fata era uscata dar in maxim 1 ora lucea si mai rau.. si pana la urma e normal eu fortam glandele sebacee sa produca si mai mult uscand pielea iar ele nu vroiau decat sa o protejeze cu sebum (pt ca asta e rolul lui). Nu pot spune ca asta e solutia pt toata lumea dar pe mine ma ajuta. Poti sa incerci si tu macar pe o portiune pt ca acest ulei de bebelusi sigur nu iti face rau. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
angelito, ce crema hidratanta imi recomanzi?pot eventual sa fol crema hidratanta seara si cea cu efct de matifiere ziua?
bebe maria, nici eu nu am tenul gras si e doar excesul de sebum pe frunte.Care ulei de copii ziceai ca folosesti?Mie mi-au iesit iarasi cosulete,defapt nu sunt dinc ele cu cap alb, sunt din cele rosiatice sub piele.Uf, (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) m-am saturat, trec putin si apoi revin. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu chiar dc nu postez prea des aci topicul asta il citesc zilnic...si nu vreau acum sa fac pe lupul moralizator dar mi se pare ca prea multa atentie le acordam cateodata nesimtitelor astora de cosuri. Adica incep sa imi fac probleme din cauza faptului ca eu nu imi fac atatea probleme (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Ar trebui?
Am avut si eu perioada in care eram disperata, dar atunci eram in faza in care nu aveam loc unde sa pun degetul sa nu am cosuri. Slava domnului de o perioada buna stau destul de bine zic eu. Adica mai tot timpul am cate un cosulet doua si lunar cate un mostru din ala scarbos dar il maschez eu cumva si apoi il ignor cu desavarsire (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu acum am adoptat o schema mai lejera de tratament, cu gandul ca vine vara...soare...caldura si na... Seara ma dau cu Brevoxyl si crema hidratanta Dimineata ma dau cu ulei de Tea Tree si aceeasi crema Acum imi caut o crema de protectie solara care sa aiba factorul undeva intre 20 si 30. Dc stiti sa imi recomdati ceva bun, pls pls do..... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Michellemary, eu folosesc de aproape doua saptamani emulsia cu factor 20 de la Avene si nu am remarcat sa fie comedogena (pe eticheta, cred ca ai observat, scrie ca nu este). Textura este destul de placuta, nu este deloc grasa dar lasa un film specific cremelor de fotoprotectie, putin lipicios...Daca tenul tau este gras, cred ca nu ti-ar placea, tenul meu este mixt si sub tratament cu Brevoxyl.
O crema care mie mi-a placut foarte mult si mi-a calmat tenul inrosit de un inceput de cuperoza este Crema pentru piele intoleranta de la Avene. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
ulei de bebe de la hemel iar crema hidratanta angelito recomanda mereu ictyane de la ducray (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) stiu pt ca am intrebat-o si eu. este pt ten uscat dar este non-comedogena
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Mersi Mithunela, asta este, am inteles ca toate cremele, spray-urile etc pentru protectie solara lasa un film protector pe piele, la urma urmei decat sa ma prajesc mai bine suport un pic mai mult de grasime pe ten. Problema mare la mine este ca tenul este foarte agresat si iritat de la cremele folosite (retin a, brevoxyl, keracnyl), iar soarele devine din ce in ce mai puternic. Am fost si am cumparat akneil pt ca mi-e efectiv lene sa imi mai fac cele 3 ceaiuri (brusture, 3 frati patati, urzica), sa le strecor, iac. Si mi-am mai luat tonic feminin. Angelito zicea sa am grija cu tonicul si chiar am sa am pt ca sunt patita cu actiunea cremelor pe tenul meu si casc ochii cat cepele de acum inainte, vorba aceea, pisica fripta sufla si in iaurt. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ulei de bebe de la hemel iar crema hidratanta angelito recomanda mereu ictyane de la ducray (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) stiu pt ca am intrebat-o si eu. este pt ten uscat dar este non-comedogena am intrat si eu pe seit-ul de la hemel, am vazut ca au diverse creme, ati folosit careva cremele lor?maria tu zici de ictyane,da eu am tenul mix, nu stiu cat ar fi de buna pt mine,fiinca tendinta de uscare e dupa ce ma spal cu gelul de la Bioderma.Si cred ca si din cauza preparatului cu care ma dau seara si care deja nu-si mai face efectul ca s-a obisnuit piele cu el. |
|
|
![]()
|
|
Pai atunci ioanat eu ti-as recomanda sa incerci doar cu uleiul de bebe si pt demachiat si pt hidratare. Eu fac asa: ud un disc de vata cu apa plata si pun putin ulei pe vata (pun defapt in palma si apoi pun vata sa absoarba) si ma demachez iar apoi mai dau in zonele mai uscate cu putin ulei, cateva picaturi doar pt ca uleiul de la hemel este concentrat si e de ajuns putin. Ei defapt sugereaza ca toate produsele lor sa fie folosite pe pielea uda si in cantitate f mica pt ca sunt concentrate. Eu asa fac si pielea e mai bine decat cu geluri de demachiat sau orice altceva. curata, hidrateaza si mai ales, contrar asteptarilor de la un ulei (da impresia de ceva ff gras), lasa pielea fina si normala. Ti-l recomand sincer mai ales ca este si ieftin (cam 120.000 pret de distribuitor) si daca cumva sa zicem nu iti place il poti folosi ca ulei de corp.
eu am folosit mai multe produse de la hemel, daca vrei parearea mea despre ele: sampon pt matreata- prost, mi-a asprit parul si a agravat matreata masca regeneranta - proasta, mi-a iritat fata crema de calcaie- buna ulei sport - asta e chiar bun trece febra musculara cu el (fratele meu il folosea mai mult pt ca el facea mult sport si era mereu cu lovituri) crema de fata pt ten sensibil - nu am folosit-o decat f putin dar nu cred ca e indicata pt ten cu probleme mie nu mi-a priit. defapt cred ca toate cremele lor sunt doar pt ten fara probleme, cosuri sau puncte negre fard de corp- desi e natural m-a mancat pielea de la el (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) rimel -asta mi-a placut desi eu am alergie la cosmetice in general cu asta nu am avut nici o problema si arata si f bine- genele separate si lungi, le colora bine si a mai folosit mama mea o crema antirid si era multumita pt ca ea are pielea fff uscata si cu acea crema era f elastica si hidratata dar cam atat adica nu i s-au redus ridurile sau cine stie ce minune diana ce faci, cum este fata? |
|
|
![]()
|
|
maria, produsele Hemel le gasesc in farmacii?chiar mi-as lua si eu sa incerc si pe asta.
De azi nu am sa mai ma dau cu preparatul si cred ca de maine incerc cu Retin-ul. Vine vara si asta ma enerveaza, ca imi trasnpira fata f tare, de aceea incerc sa evit sa mai pun fond de ten. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th May 2025 - 01:11 AM |
|