IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
michellemary
post May 4 2006, 01:57 PM
Post #791

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

Didilica, aceeasi problema cu roseatza tenului o am si eu. ESte ffffff rosie, am intrerupt retin a si keracnyl-ul, continui doar cu brevoxyl. Nu imi dau seama daca si el contribuie la roseatza, dar fara el nu stau.
Angelito, cum arata tenul dupa aplicarea photodermului? Lasa o pelicula grasa?
Go to the top of the page

+Quote Post
17girl
post May 4 2006, 02:24 PM
Post #792

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

michellemary , am si eu spray ul photoderm, si da , lasa o pelicula grasa, dar nu prea exista fotoprotector care sa nu lase... din pacate, eu inca sper sa il gasesc (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
zetta
post May 4 2006, 02:31 PM
Post #793

Musafir

17 girl eu am de la clinique city block defense 25 care nu este gras intra bine in piele si e si un pic mai inchis la culoare ca un fond de ten dar nu are textura lui
eu ma dau cu el si imi dau putin anti cearcan fara pudra si e ok
bine nu am probleme cu tenul(mari) dar e foarte bine tolerat
pupici

+Quote Post
angelito
post May 4 2006, 02:31 PM
Post #794

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Offff, fetelor, ce de probleme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !

Pentru toate fetele care au probleme cu monstrii si in acelasi timp cu sensibilitatea tenului - folositi un demachiant cat mai bland (Sensibio H2O, lotiunea micelara de la Avene sau Vichy, laptele demachiant pentru ten intolerant de la Avene, demachiantul 3 in 1 de la Roc), nu mai folositi produse care se clatesc cu apa, si in nici un caz nu mai puneti pe fata apa de la robinet (doar apa minerala sau termala). Incercati sa renuntati cateva zile la tratamente, daca nu se poate, folositi-le mai rar (o data la 2-3 zile), si intotdeauna urmate de crema hidratanta (Ictyane de la Ducray, Sebium creme de la Bioderma, Hydrance de la Avene etc.). Produsele de tipul Zineryt, Brevoxyl, Retin-A/Smooderm, Keracnyl, Cleanance, Diacneal etc. sunt agresive si fotosensibilizante toate, din pacate. Incercati, macar o vreme, sa nu le mai combinati, folositi un singur tratament (bineinteles + crema hidratanta). Banala crema de galbenele poate fi utila, sau cea pe baza de ihtiol (desi miroase oribil). Niste creme mai grase, dar reparatorii, sunt Lipobase Repair de la Yamanouchi sau Emolliente Extreme de la Uriage.

Crema pentru piele intoleranta de la Avene e foarte buna pentru calmarea iritatiilor, dar nu e foarte hidratanta. La nevoie puteti folosi masca hidratanta de la Avene zilnic, pana cand isi revine tenul (e cam grasa dar hidrateaza si calmeaza bine).

Bactrobanul si Fucidinul nu usuca pentru ca sunt niste unguente foarte grase, deci le puteti folosi. Un unguent mai ieftin si util, tot pe baza de antibiotic, este Baneocin (se gaseste si sub forma de pudra). Oricum, nici un produs antibiotic nu trebuie folosit mult timp pentru ca exista riscul ca respectivele bacterii sa dezvolte rezistenta.

Cat despre Photoderm AKN, imediat dupa aplicare lasa intr-adevar o pelicula mai lucioasa, dar cu timpul se absoarbe... Bine, nu pot sa spun acum ca matifiaza sau ca pielea arata ca si cum n-ar fi data cu nimic, dar e ok, e suportabil.

Va trebui deci sa gasesc un reprezentant in Bucuresti, pentru ca pe mine chiar nu ma intereseaza sa ma inscriu... Oare se poate sa comanzi in calitate de client, atat, fara sa fii inscris?!

Pupici fetele si un ten cat mai curat si ne-iritat!!

+Quote Post
17girl
post May 4 2006, 04:47 PM
Post #795

Incurabil

Member No.: 185

si eu vreau sa i-au uleiul de bebei de la hemel dar n-am de unde.. la mine nu am auzit de nici un distribuitor, (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) , oare exista magazine cu produse de aces fel? cum mai sunt standuri cu oriflame/avon..

+Quote Post
angelito
post May 4 2006, 05:26 PM
Post #796

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

17girl, cred ca gasesti distribuitori Hemel si la tine - intreaba pe site-urile Hemel, la rubrica de contact, despre distribuitori in zona ta, din cate am vazut eu sunt o gramada, deci ar fi chiar aiurea sa nu gasesti...

Cat despre produsele protectoare Clinique, sunt ok in mare, numai ca se stie ca marcile americane folosesc numai filtre minerale (ehhh, protectionismul american... nu vor sa introduca pe piata lor filtrele chimice brevetate de europeni (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) ), asa ca nu sunt foarte eficiente impotriva radiatiilor UV. Bineinteles, tot e mai bine decat 0 protectie, dar nu se compara cu Mexoryl-ul l'Oreal-ului, de exemplu...

+Quote Post
michellemary
post May 4 2006, 08:17 PM
Post #797

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

Angelito, dar de crema Sensibio Repair de la Bioderma ce zici? http://www.bioderma.com/english/produits/d...?numProduit=200

+Quote Post
bebe_maria
post May 4 2006, 08:44 PM
Post #798

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

17girl daca nu gasesti iti trimit eu prin posta pt ca oricum asa primesc si restul distribuitorilor din alte orase (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

si angelito la fel daca chiar vrei scuze nu citisem ca si tu vrei. nu am mai trimis pana acum dar pot sa ma duc sa intreb maine daca va intereseaza. si daca nu esti distribuitor stiu ca nu ai cum sa le iei .. din pacate

+Quote Post
Diana.
post May 4 2006, 09:11 PM
Post #799

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bebe Maria, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, e a treia zi cind ma ung si nu au mai ramas decit extrem de putine bubite... saru` mina inca o data, ramin datoare vinduta!
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post May 4 2006, 09:24 PM
Post #800

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Ma bucur mult Diana (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) asteptam cu nerabdare sa imi spui cum este pt ca si la mine a facut minuni cu o arsura oribila de la retin.

Despre uleiul de bebe:
Baby Skin Oil (ulei pentru copii)
Ulei excelent pentru ingrijirea pielii sensibile, delicate a copiilor, imbogatit cu uleiuri eterice de levantica si vitaminele A, D si E. Puteti fi siguri ca pielea copilului va fi elastica, neteda, proaspata si protejata in cursul intregii zile si nopti. Se aplica pe pielea umeda in cantitati mici, cu masaj usor.
Recomandari:
Efectele protectiei vor fi cu atāt mai puternice daca aceste produse se vor utiliza dupa fiecare contact al pielii cu apa. Prin folosirea ambelor produse, se inchide cercul necesitatilor unei epiderme in dezvoltare, deoarece efectele se completeaza. (aici se refera si la crema de bebe)
Baby Skin Oil este ideal si pentru ingrijirea pielii in situatiile in care nu este posibila aplicarea igienei standard din cauze bolilor de piele sau infectiilor.

Apropo de cremele de la ROC pt ten cu probleme am observat ca au acid acetilsalicilic asa ca puteti sa testati intai cu o masca cu aspirina si daca va prieste (ar trebui sa usuce cosurile si sa calmeze iritatiile) puteti sa fiti sigure ca si cremele si gelurile din gama lor v-ar fi bune. Mie de ex acidul acetilsalicilic imi irita pielea, o face groaznica... dar stiu ca multora le prieste asa ca e f usor sa stiti dinainte daca e buna sau nu si pt voi

scuze 17girl DA uleiul de bebe poate fi folosit si pt corp. eu il folosesc mereu dupa baie pt ca restul cremelor imi fac bubite iak.. am o piele..

+Quote Post

471 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th May 2025 - 08:51 PM