IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
elle_ni
post Dec 16 2005, 05:09 PM
Post #91

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Multumesc dragelor, aeriana de mine chiar postase ceva p'acolo, da' titlul subectului  :oioc in mintea mea...
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Dec 16 2005, 10:20 PM
Post #92

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

bine ai venit elle_ni  :floricele:

ariana, intr-adevar cred ca la fiecare reactioneaza diferit cremutele. eu ma dau cu retin imediat ce mi-am curatat fata si tot nu ma irit, dar dupa cateva zile de brevoxyl si mi-am uscat obrazul.  :-X

tits, din cate stiu eu anticonceptionalele nu au nimic cu alcoolul. iar alte probleme cu gemoderivatele nu vad sa fie.

:-*

+Quote Post
elle_ni
post Dec 16 2005, 11:16 PM
Post #93

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

bine ai venit elle_ni  :floricele:

dupa cateva zile de brevoxyl si mi-am uscat obrazul.  :-X

bine v-am regasit fetelor :)

La mine am observat ca daca folosesc brevoxylul in fiecare zi si dupa o ora-doua aplic faimoasa crema elmiplant cu nuc (care, surprinzator, dar la mine nu a dat semne de "comedogenie", si o folosesc de o luna) si pielea arata bine, chiar hidratata.

Aplic urmatoarea skema:
gelul de spalare de la bioderma (absolut in fiecare dimineta)
brev.dimineata+elmiplant cu nuc,
brev.seara si nu mai aplic nimic dupa (asta numai in caz de eruptie nasoala, 2-3 zile, combinat cateodata cu zyneritul))....
in rest (adica atunci cand fata arata binisor - adica rarutz  :-X- folosesc numa'  crema AKN si atat.

Aaaaaaa, iar in ultimul timp (ultima saptamana) nu ma mai spal pe fata seara, dar ma demakiez in serile in care stiu k ziua am iesit afara (asa-i cu mamicile casnice, ies mai rar la lumina soarelui  :( )...bine, asta nu e o idee tocmai de recomandat, dar desi suna a prostie curata, am observat ca fata nu mai produce atat de mult sebum, si nici nu mai esta asa agresata (poate inainte nu-mi facea asa bine nici faptul k ma spalam pe fata de 3-4 ori/zi)

La recomandarile lui angelito si dupa extazul fetelor care au folsit Ictyane, sa vedem daca Mosu' mi-aduce si mie una bucata crema hidratanta  :P, daca nu, las' k vine ziua mea, si tot pica crema aia  :D.

Mai am in plan sa ma reapuc de gemoderivate, dar mi-e asa o teama ca nu cumva sa ma umplu iar de bube...am zis ca atata timp kt fata e curata, nu voi mai lua nimic,cum observ k apar la orizont monstrii, dau cu ce-mi vine (gemo, palmier, vitamine, retin...tot arsenalul), da' poate n-o mai fi nevoie...

+Quote Post
baby_nfs
post Dec 17 2005, 02:44 PM
Post #94

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 27

ce stiti de produsele uriage? or fi bune? m-ar tenta sa cumpar o crema de la ei, dar nu stiu ce sa fac... o fi buna sau mai adaug un element la colectie?  a folosit cineva? ma intereseaza in special urmatoare crema:

BARIEDERM
Este  o crema bariera hipoalergica destinata protectiei, izolarii si refacerii barierei cutanate agresate. Este indicat in toate tipurile de dermita de contact (acuta sau cronica, iritativa sau alergica, eritem fesier. Contine apa termal Uriage.

oare o fi si hidratanta?

+Quote Post
mithunela
post Dec 17 2005, 09:03 PM
Post #95

Contaminat
*

Group: Membru
From: Craiova
Member No.: 68

Eu am crema anticuperozica Roseliane de la Uriage, si este foarte buna, adica isi tine promisiunile, desi cam grasa, DAR are in compozitie  MYRISTYL MYRISTATE o substanta foarte comedogena. La fel are si Cu-Zn de la Uriage. Despre Bariederm nu stiu dar... Asa ca daca poti, mergi la o farmacie si arunca o privire pe ingrediente, mai cerceteaza opiniile fetelor pe internet si decide. Mie imi lasa impresia unei creme grase...Tu iti cunosti cel mai bine tenul!

+Quote Post
baby_nfs
post Dec 18 2005, 10:53 AM
Post #96

Dependent

voi arunca o privire luni, cand trec pe langa help net...ms :)

+Quote Post
Delphina
post Dec 18 2005, 11:02 AM
Post #97

Dependent

Member No.: 50

Elena, draga mea, bine ai venit, tare mult m-am gindit la tine in ultima vreme. Bine ca ai aparut :D

Hai sa-ti spun de ce, cind nu te speli pe fata, observi o reducere a secretiei de sebum: tocmai din cauza faptului ca te speli cu acel gel. De regula, demachiantele sub forma de gel spumant sunt concepute pentru ten gras, tocmai din ideea de a nu incarca fata. De regula, contin si substante antiseboreice. Din pacate,  toate acestea, (adica textura, ingredientele, modul de indepartare de pe fata) conduc la o uscaciune a fetei combinata cu o secretie si mai mare de sebum - efect deloc placut. Eu am avut zeci de geluri si face-washuri si spume de curatat fata, si toate, fara exceptie,  aveau acelasi efect. Chiar si acum folosesc un gel de curatare, tot Bioderma, si nu sunt incintata. Astept sa aduca la farmacie Lotiunea de curatare Bioderma H2O.  E de departe o solutie mult mai buna decit gelurile de spalare.

+Quote Post
arissuca
post Dec 18 2005, 02:02 PM
Post #98

Membru de Onoare

Member No.: 104

Gata! Am aparut si eu! :)  Bine v-am gasit fetelor!  Grozav forum! Felicitari!

+Quote Post
baby_nfs
post Dec 18 2005, 05:21 PM
Post #99

Dependent

ce parere aveti de crioterapie? mai citisem despre aceste subiect, dar acum imi surade din ce in ce mai mult ideea... oare are ceva daca as face niste sedinte daca inca sunt sub tratament cu retin a? ... sunt cam in a treia luna de utilizare retin a, am scapat de majoritatea cosurior sub piele, dar am niste semne de toata frumusetea care imi dau bataie de cap... ce spuneti? e o idee buna?

si mai am o intrebare: crioterapia (numita si zapada carbonica am vazut) este acelasi lucru cu peelingul chimic si dermabraziune? ... i'm a little bit confused :ametit:

+Quote Post
Ciresica
post Dec 18 2005, 09:03 PM
Post #100

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

:welcome: arissuca

delphi, eu folosesc gelul de la ducray de curatare si mi se pare bun. mai bun ca cel de la garnier. insa tot usuca fata un pic. acum spune-mi si mie, te rog, tu ai incercat sa eviti un timp mai indelungat gelurile de curatare si sa folosesti numai sebium h2o? si dc da, ai observat ca nu iti mai luceste fata asa rau? ca dc ar fi asa as renunta si eu la keracnyl...  :estiok:

baby_nfs, crioterapia, peelingul si microdermabraziunea sunt 3 lucruri diferite. :)

+Quote Post

471 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 04:40 PM