![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
birmaneza16, din ce am citit, adica produsele pe care le-ai folosit, nu prea au dat rezultat la nimeni (la mine a dat rezultat doar eritroacnol, si sunt, cred, singura de pe forum) . Skinoren strica f tare pielea, argila e buna k si masca, dar nu are efect mare asupra cosurilor ci asupra structurii pielii, produsele l`oreal de la noi (inclusiv garnier), avon, oriflame nu cred k au scapat cu adevarat pe cineva de acnee (mie dermatologul mi-a spus k nu fac altceva decat sa mentina la stadiul respectiv), drojdia de bere e iar doar o masca, iar despre sulf parerile sunt impartite....
despre vaccin nu iti pot spune nimic, k nu sunt din bucuresti.... incearca sa iti iei dermocosmeticele din farmacie (game k avene, bioderma, ducray, phytomer, vichy) uite o lista de chestii care ar trebui sa te ajute: demachiere dimineata si seara, cu ceva noncomedogen (sensibio, sebium, avene,), si aplicarea tot dimineata si/sau seara a unei creme de genul (sebium akn, retin_a, asta doar seara, e un adevarat ritual cu ea, zineryt, keracnyl,normaderm)... ori alegi tu, ori vezi ce iti recomanda dermatologul... nu cred k va fi asa scump daca nu mergi la D-na Leventer, aici e mai scumpa consultatia... dar in bucuresti sunt , cred eu, multi doctori (angelito a mers la f multi, poate iti recomanda e unul bun, sau restul gastii) care iti poate face si niste analize, poate ai stafilococ auriu sau streptococ, sau ovare polichiste, etc. bebe_maria, m-am gandit eu k e cam devreme cu peelingul, si desi sunt obsedata de structura pielii, la mine e mai bine decat la prietenele mele, asa k... poate fac o dermabraziune, desi nu stiu exact unde |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
am gasit o reclama in Libertatea,de ieri. postez mai jos integral textul.
( sunt si doua poze " inainte" si "dupa" ). "Pentru prima data in romania! acnee stop, tratament revolutionar cu lumina albastra si fara medicamente! - cea mai rapuda si efectiva solutie de tratament a acneei - rezultate incredibile chiar intr-o luna - fara efecte adverse si fara antibiotice - sistem medical de tratament computerizat Tratamentul prin fototerapie care foloseste lumina albastra, fara atingerea pielii, foloseste cele mai avansate aparate medicale din lume! Psoremiss centru medical dermatologic tel: (o21) 301.76.96" Ce parere aveti? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Cine ma lumineaza si pe mine cum sta treaba cu autovaccinul?
Sa va povestesc de ce intreb. Am povestit cu 3 persoane, care au fost la o tipa dr. ce le-a facut exodat naso-faringian si le-a spus ca au stafilococ auriu. Tratamentul a constat in cateva ture de injectii (vaccinuri) cate una pe saptamana, reprize de cate 10 sedinte. Rezultatele au fost foarte bune la fiecare dintre ele. Stiu ca stafilococul cu pricina provoaca si intretine acneea, dar sa fi fost suficienta exterminarea stafilococului ca sa scape de problema? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) Despre acest vaccin vorbiti si voi? Sau e vorba de altceva? Bebe_maria, ce face FLAVO-C asta? In ce fel te ajuta? Are vreun efect si asupra cicatricilor sau ajuta la uniformizarea culorii, etc? Eu in momentul asta nu am monstri sub piele, doar pe la suprafata, 2-3 bucati. In schimb cicatrici, pete cat cuprinde si niste pori, ca daca te uiti mai insistent la ei ai impresia ca or sa te inghita. Nu stiu ce sa fac cu excesul de sebum. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) In zilele astea, cat a fost mai cald afara mi s-a "uns" fata, ca nu mai stiam ce sa fac. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi la 35 de grade. Aaaa, si inca ceva. Mi-au iesit un kil de cosulete rosii pe gat, in zona de sub urechi. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/glare.gif) Cat despre peeling... tot il fac eu intr-o zi, dar mai la toamna. Pana atunci trebuie sa ma suport asa cum sunt. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) am gasit o reclama in Libertatea,de ieri. postez mai jos integral textul. ( sunt si doua poze " inainte" si "dupa" ). "Pentru prima data in romania! acnee stop, tratament revolutionar cu lumina albastra si fara medicamente! - cea mai rapuda si efectiva solutie de tratament a acneei - rezultate incredibile chiar intr-o luna - fara efecte adverse si fara antibiotice - sistem medical de tratament computerizat Tratamentul prin fototerapie care foloseste lumina albastra, fara atingerea pielii, foloseste cele mai avansate aparate medicale din lume! Psoremiss centru medical dermatologic tel: (o21) 301.76.96" Ce parere aveti? Eu zic ca "imi bag piciorul" si ma mut la Bucuresti. Ca in orasul asta nu ai nici o sansa de tratament. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
La mine povestea a fost asa: din cosulete mi s-au luat probe (din diferite portiuni ale fetei) si a rezultat ca aveam mai multi agenti cauzatori, nu doar stafilococ (cu asta erau 3). Apoi am facut autovaccin vreo 15 injectii, daca bine tin minte. Problema e ca nu au avut efect. Asta era acum multi ani, poate ca de atunci s-au schimbat unele lucruri.
La intrebarea daca eliminarea stafilococului auriu face sa dispara problemele cu acneea: se poate in cazul in care acesta e singurul responsabil pentru problemele respective. Ce e mai dificil de stabilit: cauza/cauzele care provoaca acneea, de multe ori complexe (nu doar stafilococ). |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
La mine povestea a fost asa: din cosulete mi s-au luat probe (din diferite portiuni ale fetei) si a rezultat ca aveam mai multi agenti cauzatori, nu doar stafilococ (cu asta erau 3). Apoi am facut autovaccin vreo 15 injectii, daca bine tin minte. Problema e ca nu au avut efect. Asta era acum multi ani, poate ca de atunci s-au schimbat unele lucruri. La intrebarea daca eliminarea stafilococului auriu face sa dispara problemele cu acneea: se poate in cazul in care acesta e singurul responsabil pentru problemele respective. Ce e mai dificil de stabilit: cauza/cauzele care provoaca acneea, de multe ori complexe (nu doar stafilococ). (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) Deci, s-ar putea ca exodatul naso-farigian pe care il face tipa aia sa nu fie suficient... Si in caz ca iasa stafilococul sa se trateze doar una din posibilele cauze? Incep sa am dubii si mai mari in legatura cu dr asta... Ceilalti agenti cauzatori de care vorbesti tu ar fi putut fi depistati si altfel decat prin probele luate din cosuri? Adiac i-ar fi putut gasi si dr din exodatul cu pricina? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
...pt berbecuta16....nu-ti mai bombarda tenul cu atatea produse...e pielea tanara se regenereaza repede....ai cosuri si toate alea ca esti la perioada pubertatii...hormonii isi fac de cap....toate produsele astea agresive sunt pt un ten matur ca al meu care la 25 de ani am ce ai tu pe fata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
sa ai un gel demachiant pt ten mixt(nu pt gras ca tocmai de aia se jumuleste pielea)....o lotiune tonica si o crema dar atentie la crema (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) o data pe saptamana o masca cu argila si masti naturale....amestec din urmatoarele la alegere:...miere de albine,ulei de masline.suc de lamaie,drojdie uscata,castraveti,banane,iaurt,ceai de musetel,galbenele................. evita sa mai mananci prajeli si mananca multe legume si fructe......si evita pe cat poti dulciurile...e sezonul de inghetata si ea nu atat de periculoasa....si daca ai posibilitatea evita apa de canal.....pt baut ceai sau apa plata si pt spalat apa plata sau minerala |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Va salut dragelor!se pare ca sarcina mea va fi orpita din evolutie, drept pentru care , cat mai curand posibil vreau sa incep tratamentul cu Roaccutane sau Sotret.
Intrebarea mea este urmatoarea:care este diferenta intre cele 2 produse (ca pretul ete cam acelasi). Au acelasi principiu activ? Cam in cat timp se vad ceva rezultate? Daca nu vreau sa merg la medic pentru analize si sfaturi incompetente, ma poate ajuta cineva ca informatii suplimentare in privinta unei skeme de tratament?Analizele le am la zi, dar m-am saturat sa dau o caruta de bani la medici incompetenti.La Leventer nu am de gand sa imi fac programare la Craciun, iar alt medic cica bun, inca nu stiu. Am diskinezie biliara (dar nu probleme hepatice), deci cred ca daca iau Roaccutane sau Sotret, un protector al ficatului, un imunostimulator, antibaby (ca nu mai imi doresc un copil destul de mult timp de acum incolo) sunt cat de cat protejata, nu? Am 49 kg (sau poate 50 amxim...zilele trecute aveam 48 dar cum datorita sarcinii greutatea este oscilanta, sa zicem ca si greutate de referinta 49 kg).Dau si greutatea pentru a ma sfatui cu voi in privinta dozei de inceput.Nu vreau tratament la lalaire, nu vreau sa taraganez mult timp cu doze infime, dar nici sa iau o supradozare.Vreau sa urmez un tratament corect.Daca totusi este mai bine sa fiu sub supraveghere medicala, indreumati-ma va rog catre un dermatolog competent, care sa nu abereze, care sa nu te tapeze de bani petnru a nu-ti furniza nici cat stii tu. Astept sfaturi si sugestii (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) !va urez sa avetiun ten de invidiat, ca al meu arata tare rau.Starea tenului meu nu se mai inrautateste, ci doar stagneaza, ca si disperarea mea.Tratamentul homeopat a fost cea mai mare greseala a mea.Mi-a agravat acneea, si numai am rabdare sa continui.Nu pot sfatui pe nimeni sa urmeze un tratament homeopat, petnru ca la mine nu a avut efectul dorit nici dupa 4 luni de tratament.Au trecut 4 luni de cosmar, timp in care mi-a fost si inca imi este rusine sa ies la lumina zilei, si kiar la lumina becului ma simt teribil de rau. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Elle_ni, bine ai revenit!
Ti s-a simtit lipsa! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) Sanatate multa! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor!
Elle, ce sa mai zic, imi pare rau, pentru sarcina ta si pentru problemele cu tenul... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) In legatura cu Sotret/Roaccutane, ambele contin exact aceeasi molecula, si din cate am citit pe net, rezultatele sunt aceleasi. Difera doar compania producatoare, si... pretul (Roaccutane e de doua ori mai scump). La 50 de kg doza initiala de tratament ar trebui sa fie de 25 de mg/zi - poti de ex. sa iei o zi 30 mg, si o zi 20 mg (Sotret se gaseste in doua variante: 10 mg - in jur de 700.000 cutia cu 30 de pastilute sau 20 mg - 1.200.000 30 pastilute; Roaccutane cred ca numai 10 mg). Tratamentul ar trebui sa dureze cam 8 luni pentru a se ajunge la doza totala finala de 120 mg/kg corp. DAR, nu e deloc recomandat sa incepi un astfel de tratament, si cu astfel de doze, vara - cel mai bine ar fi sa incepi din septembrie/octombrie, mai ales ca nu vrei doze mici. In rest, in timpul unui tratament cu Roaccutane/Sotret, produsele de ingrijire locala trebuie sa fie cat mai blande si hidratante, este absolut necesara si obligatorie protectia solara (FPS minim 30), nu se recomanda epilarea cu ceara (la doze mici vad ca e ok, dar la doze mai mari poti smulge ceara cu piele cu tot), e foarte bine sa iei un hepatoprotector si vitamina E, si sa-ti faci analize o data la 2-3 luni (in special pentru verificarea functiilor hepatice, trigliceride, transaminaze etc.). E foarte bine sa folosesti si contraceptive hormonale in timpul tratamentului. Daca vrei mai multe detalii, uita-te pe topicul "Grup de sustinere Sotret/Roaccutane", am postat acolo si prospectul, si poti vedea ce efecte a avut asupra fetelor, in cat timp, ce produse folosesc etc. Cat despre un medic bun, hmmm, si eu as vrea sa gasesc unul... Sora mea a mers si a fost multumita de dna Elena Naumescu, de la Policlinica nr. 1 (Calea Victoriei 178, tel. 212 90 62) - dna dr. era acolo miercuri dupa-amiaza, poti telefona sa intrebi si sa-ti faci un fel de programare... Partea proasta e ca policlinica arata jalnic... Pe dna Naumescu o mai poti gasi si la Spitalul de dermatologie Scarlat Longhin, din Tineretului (tel. 337 49 90 97) - cred ca si asta arata tot jalnic... Lari, am auzit si eu despre tratamentul cu "lumina albastra", dar pe mine ma fac sa fiu putin suspicioasa reclamele astea "bombastice", tratamentele miraculoase etc. Birmaneza, incearca Zineryt/Brevoxyl si eventual Keracnyl (poti aplica de ex. o seara Zineryt, o seara Keracnyl, si ziua o crema hidratanta si fotoprotectoare), iar ca demachiant Sebium H2O de la Bioderma (toate aceste produse se gasesc in farmacii; cat despre preturi, cam 250.000 Zineryt-ul si Sebium, si vreo 400.000 Keracnyl). Daca vrei produse mai ieftine incearca Acneogel de la Hofigal, unguente cu propolis/galbenele, sau gama Stop Acnee de la Gerovital (am vazut multe persoane incantate de ea, dar nu stiu totusi daca da aceleasi rezultate in cazul unor probleme mai serioase...). Maria, stiu ca Bactrobanul se foloseste in cazul infectiilor cu stafilococ/streptococ, dar la mine chiar cred ca nu e cazul. Am facut acum muuuult timp analize si nu aveam aceasta problema, si intre timp nici un medic nu mi-a spus sa repet analizele. In plus eu nu am asa mari probleme cu elefantii, apar cate unul sau doi numai in perioada respectiva si numai pe barbie - deci cred ca sunt mai degraba probleme hormonale. Iar Bactroban si Fucidin functioneaza foarte bine impotriva multor probleme ale pielii (infectii, noduli, chisturi, furuncule), indiferent de cauza lor. Oricum daca folosesc regulat un produs exfoliant nu mai am probleme. Dar poate totusi la un moment dat imi voi face niste analize super-complete (de cand tot vreau, si n-am niciodata timp!), inclusiv cele pt depistarea stafilo si streptococilor. Cat despre herpes, asa e, e din cauza unei imunitati foarte slabe, si cum eu trec printr-o perioada destul de proasta de multa vreme, cred ca imunitatea mea e la pamant. Am mai luat suplimente alimentare pentru intarirea imunitatii, si cred ca voi incepe iar ca nu se mai poate! Dar nu stiam de vaccinul respectiv, merci (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) , o sa ma interesez! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Angelito, multumesc pt.ra[unsul tau, prompt ca de obicei.Aveam nelamuriri in privinta dozei si pretului.
cat despre tratamentul pe timp de vara, se pare ca trebuie sa mai astept. Voi merge la medicul recomadat de tine.Restul il stiam.Topicul mentonat de tine l-am devorat, ca si multe alte info furnizate tot de tine pe celalalt forum. Deci, daca vreau doza care sa aiba ceva efecte , trebuie sa mai astept.Asta inseamna ca singurul remediu ar fi trtamentul urmat cu succes in iran, si anume SUMAMED tratament repetat de 2 ori.Dupa intreruperea de sarcina, e musai sa fac ceva cu moaca asta imputita, ca dupa ce ca ma deprima kiuretajul, ma mai deprima si fata asta buboasa de nici fondul de ten nuacopera nimic.Zici ca sunt oparita. Stiu ca o iau razna dar:ce pot face sa ameliorez repede acneea?Antibiotic, dard e care (Sumamed este antibiotic).este alt antibiotic folosit cu mare succes in acnee?Desi, daca ar fi fost, l-ati fi recomandat voi deja.... Sunt disperata.As pune o poza cu cum arata acneea mea, dar mi-e rusine.Sunt cazuri mai grave decat mine, recunosc, dar nu ma incalzeste cu nimic. Va multumesc pt orice info utila. Diana, multumesc pt cuvintele frumoase.Cred ca de acum incolo, ma voi alatura din nou grupului cu probleme, ca nu am cui ma plange, simt ca sunt cea mai uarta si hidoasa fiinta de pe Terra, pe bune, am ajuns sa imi repungne propria-mi imagine. Mai este cineva care sa se fi simtit ca mine?O vorba buna, ceva, imi dati si mie?Ca tare as avea nevoie... Angelito, inca 2 intrebari (dar nu numai pt.Angelito): Sotretul se da compensat cumva? Este nevoie obligatoriu de reteta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 01:30 AM |
|