IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 94 95 96 97 98 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
angelito
post May 23 2006, 04:13 PM
Post #951

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Elle, nu stiu daca trebuie sa iei un hepatoprotector si imunostimulant, dar ar fi foarte bine...

Te rog nu te descuraja, eu cred ca aceste probleme trec, in general, dar dureaza mult timp si e foarte greu sa gasesti exact tratamentul care ti se potriveste... Dar sunt convinsa ca la un moment dat il vei gasi si va merge mai bine - acum ceva vreme parca erai ok cu tenul, ai putea incerca sa reiei tratamentul de atunci. Oricum incearca sa te gandesti ca in 2 saptamani va fi mai bine, peste o luna si mai bine, si peste 2-3 luni ar putea fi totul ok!!

Noi suntem aici si te sprijinim din tot sufletul!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
michellemary
post May 23 2006, 06:52 PM
Post #952

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

Am fost azi la d=na Leventer si mi-a spus ca am acnee inflamatorie, mi-a dat doxiciclina o luna de zile, si sa imi fac analize la colesterol, trigliceride, testosteron si inca una, deoarece mi-a recomandat roaccutane. Daca iese ceva la analize, la nivel hormonal, imi va prescrie anticontraceptive. Accept tratamentul cu roaccutane sau cu ce o fi si pe timp de vara si ma feresc de soare ca de ciuma pt ca sunt disperata, efectiv am explozii pe fatza. pielea ce sa zic, se reface foarte repede, desi am 27 de ani, saraca singura isi rezolva craterele, sunt hipermultumita si nu as vrea sa o stric cu creme antiaccneice care oricum si pe termen ffffff lung nu vor da rezultate. Si-a facut careva dintre voi analize hormonale?Daca da, unde?

+Quote Post
walpurgik
post May 23 2006, 07:41 PM
Post #953

Musafir

elle, vin si eu cu ceva incurajari, deh, insuficiente, poate, sa contracareze starile de neajuns, de neliniste, de suferinta tacita pentru numeroase probleme care atarna zilnic ca plumbul la starea ta psiho-somatica.
Ca e un contact fulgurant cu oglinda in care te intrebi cu disperare: se vor termina odata problemele astea?, sau daca e vorba de deznadejadea si neimplinirea unor dorinte sau a unor stari de fapt, toate nu fac decat sa amplifice cultivarea asta acida a suferintei interioare, zestre genetica ce precadere a femeilor.
Ma surprind adesea mutilandu-mi sufletul cu tot felul de probleme de la anodine la vitale pentru desfasurarea unui curs firesc al vietii. Dar crosetez zilnic in mintea mea un flagel de scapare pentru starile astea depresive inevitabile si de cand omul si ala e detasarea. Ori de cate ori tind sa alunec pe panta labilitatii psihice, imi arunc flagelul ca un colac de salvare si pentru cateva clipe stau...si cuget, sfidand bancul numai cu statul fara cuget al ardeleanului... Nu imi iese mereu suspendarea timpului din jur si parca grijile gliseaza usor spre piept, adesea incalcind in urma un nod gordian in gat.
Nu aberz si scuza-mi stilul asta pseudo-liric, dar altfel mi-e greu sa ma exprim.
Stiu ca a eluda grijile nu e o solutie dar mereu privesc futurist si cu o lentoare a la gloantele din Matrix, si ma gandesc ca pentru clipele pe care le voi mai trai in viata intamplarile astea nefericite nu sunt decat un prag. E cliseic, dar in orice cliseu zace adevarul.
Ceea ce trece dincolo de mine e poate moartea celor din familie. Am asistat neputincioasa saptamana trecuta la moartea bunicului meu care a murit nu asa in varsta precum ar fi trebuit poate, secerat de o culme a suferintei biologice. A suferit demult dar nu a spus nimic, a muncit enorm pana cu o zi inainte de sfarsit plantand gradinita lui de la munte sa nu cumva sa nu aiba flori vara asta si a slujit-o cu o abnegatie nemaivazuta, zi si noapte, pe sotia sa, dupa 52 de ani de casatorie, bunica mea, care e imobilizata la pat. Nu stiu de ce iti scriu cu lacrimi in ochi acest nefericit cataclism anonim, caci nu s-a daramat nici o lume decat a lui. Dar traind aceste momente recent pot sa spun ca o inmormantare a cuiva apropiat te face mai uman si mai indreptat spre esentialul si fundamentalul din viata asta, cojind propriile neplaceri din suflet.
cand eram daramata taica-miu imi zicea intotdeuna: Ai fire de luptatoare- "luptam pana la unul" facea o pauza..." si la doua (ora) plecam". Radeam voluptos de aceasta fraza spusa jovial... si chiar si acuma ma mai surprinde cu un zambet printre lacrimi.

sa te faci bine!

scuze de offtopic... Diana, ma amendezi?! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
17girl
post May 23 2006, 07:49 PM
Post #954

Incurabil

Member No.: 185

walpurgik, gandesti ca mine doar k eu n-o spun asa de elaborat (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif) , nu facem un topic separat despre depresii & co.? k poate ne-ar ajuta, cumva...

+Quote Post
walpurgik
post May 23 2006, 08:17 PM
Post #955

Musafir

elaborat, hai ca n-a fost asa de rau... mai sunt si profa de engleza si de romana printre altele, mi se scuza, nu?

sa zic si ceva de bubite: se mai uniformizeaza pielea fetei daca sunt tratate dar nezgandarite cu unghiile sau cu oricare alta ustensila cum am eu de la Body shop o chestie de metal cu un capat pentru puncte negre si unul pentru cosuri. Poza pe care o am aici e prea mica sa se vada bine, dar si eu ma lupt cu ceva piele inestetica prin anumite locuri.

+Quote Post
Diana.
post May 23 2006, 08:49 PM
Post #956

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Avem topic pentru depresivi.
Walpurgik, condoleante. Bunicul tau e intr-o lume mai buna.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post May 23 2006, 08:59 PM
Post #957

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

angelito ce exfoliant folosesti? si la mine parte din problema este exfolierea si as vrea un produs exfoliant mai puternic.. nu asa doar de suprafata pt ca asa folosesc oricum masca cu argila si lamaie... merci (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
si inca o intrebare: am vazut ca la bactroban zice sa se foloseasca 10 zile la rand apoi? L-as fi luat si eu mai ales ca stiu ca am stafilococ auriu dar vreau sa stiu sigur cum si cat se utilizeaza... si la mine cosurile sunt cam 1-2 mai mereu cu exceptia perioadei menstruale cand dispar singure rapid (de ce oare?!)

+Quote Post
elle_ni
post May 24 2006, 10:56 AM
Post #958

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Ftelor, va multumesc pt.sprijin.

Walpurgik, imi pare rau ca treci prin momente delicate.Si eu, ca si tine, am "ingropat" pe cineva drag:ieri mi-am piedut copilul nenascut intr-o noua hemoragie.

In alta ordine de idei, medicul mi-a recomandat anibiotic Augmentin 1 la 12 ore timp de 5 zile (deci 10 pastilute).Tot astazi mi-a luat tata si Sumamedul, care este tot antibiotic.Ce sa fac, sa astept sa termin tratamentul recomandat in urma kiuretajului, sau pot merge in paralel cu 2 antibiotice?

In privinta hepatoprotectorului si a imunostimulatorului, ma gandeam sa le iau pentru a contracara putin fecetele adverse ale antibioticelor.Sau le iau degeaba?

Angelito, in vremea cand fata mea arata bine, o dadusem la "intors" cu Sumamed iar efectul a fost timp de vreo 3 luni, pana cand am inceput trataemtnul homeopat.Acum, sa vedem cu ce mi-o trece.

MonicutzaB, din pacate, nu cred ca imi mai doresc un al doilea copil.Dupa acest kiuretaj si dupa un inceput de sarcina cumplita, cred ca ma voi limita numai la un singur copil.Poate peste cativa ani, sa mai fac un al doilea bebe.Dar momentan nu mai imi doresc.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 24 2006, 11:39 AM
Post #959

Membru de Onoare

Member No.: 265

Doamne fetelor imi pare sincer rau pt ce vi s-a intamplat tie Walpurgik si tie Elle_ni.Eu nu am mai intrat de mult la acest topic dar cand am vazut ca a postat Elle_ni stiind cat de haioasa e(ti-am citit multe postari),am intrat.Nu ma asteptam sa citesc asta.Nici nu stiu ce sa spun...cuvintele...dar totusi vreau sa stiti ca toti avem probleme urate mai devreme sau mai tarziu si stiu cat de mult conteaza sa ai pe cineva care sa te incurajeze si sa te faca sa-ti amintesti ca toate trec....Va pup si va urez o viata frumoasa fara atat de multe framantari.Viata e uneori nedreapta...dar din pacate sunt lucruri pe care nu le poti schimba.
Imi pare rau daca am fost off topic (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) dar sper din tot sufletul ca ceea ce am scris aici sa ajute cumva...macar cat un varf de unghie,eu as fi multumita (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
elle_ni
post May 24 2006, 11:43 AM
Post #960

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Bacardi Girl, uneori nu este atat de important CE scrii, ci pur si simplu mai important este faprul ca poti sa fii alturi de cel care are nevoie de o vorba buna.Iti multumim pentru ...ca esti alaturi de noi (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) .

+Quote Post

471 Pages V  « < 94 95 96 97 98 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 08:07 PM