IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Abuzurile in societatea actuala
Ati fost vreodata supusa unui abuz (de orice fel) doar pentru faptul ca sinteti femeie?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 2
Guests cannot vote 
angeldust
post Feb 13 2006, 12:24 AM
Post #11

Musafir

e nici mai mult nici mai putin decat administrator pe un forum de doi lei....am deschis un topic aici  dc vrei sa vezi mai multe
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 13 2006, 12:33 AM
Post #12

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si m-am gindit sa punem si un sondaj.

Precizare: nici administratorul (adicatelea eu) si nimeni altcineva nu poate vedea cine si ce a votat.
Confidentialitatea si intimitatea sint absolute.

+Quote Post
Fahnell
post Feb 13 2006, 01:41 AM
Post #13

Dependent

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 65

Angel mie imi pute a teribilism textul ala. Pe net toti sunt centauri asa ca eu nu cred o iota.
Dar eu vad problema altfel . Sincer cred ca me indreptam spre matriarhat...matriarhat in care se vor regla niste conturi mai vechi. Adica o sa cadem in extream cealalta. Poate ca exagerez eu poate ca nu dar din ce imi spune matusa mea din America femeile de acolo au devenit niste teroriste. Mi se pare normal sa fim parteneri nu dusmani. Adica cum naiba sa imi fie o femeie un dusman e ciudat dar imi pare ca se desfasoara un razboi al sexelor.
Totusi as avea o intrebare. Avand in vedere ca multe femei au capacitati manageriale si etc etc ...in cazul in care o femeie ajunge intr-o astfel de pozitie ea nu va cauta in acel moment un barbat mai cu mot? Adica mai sus ierarhic ...de care sa fie mandru etc etc? Iar daca o femeie din aceasta ajunge sus de tot si nu mai e nimic deasupra nu va fi ea singura? Mi se pare cumva ca nu isi va alege pe inginerul sau economistul de la 3 pt ca ....ii este inferior. Gresesc cumva?

+Quote Post
carrie30
post Feb 13 2006, 09:42 AM
Post #14

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 2

Ok, dar cum este protejata o femeie impotriva hartuielilor sexuale din partea superiorului? Concret, daca stiti, ma lovesc de asa ceva de vreo luna si mi-a ajuns.
Sfaturi primite: sa schimb jobul, sau sa umblu imbracata naspa, sau  (asta e tare) sa imi pun un sac in cap.  >:(
Gluma gluma, dar stomacul meu e facut arsice.  >:(

Inca una: sa il inregistrez. Bun, dar ceva concret nu imi spune, numai apropouri voalate si telefoane date in weekend (la care nu raspund).  :-X

+Quote Post
tits_herbert
post Feb 13 2006, 10:33 AM
Post #15

---

Member No.: 28

In primul rand legat de ceea ce a zis fanel, in cazul in care se ajunge la matriarhat si femeia urca pe scara ierarhica, mi se pare normal sa vrea mai mult, e evolutie nu, intotdeauna ne dorim pe cineva cel putin la acelasi nivel cu noi daca nu mai sus, ca sa nu mai zic de dorinta oamenilor de a avea ceea ce nu pot.

Si acum in legatura cu situatia ta Carrie. Daca te vei hotari sa-l confrunti, alegerea ta binenteles, cred ca va trebui sa te pregatesti pentru o concediere sau pentru un proces de hartuire, oricum in ambele cazuri, postul este ca si pierdut, banuiesc, ca ideea de a mai ramane acolo dupa aceea este reprobabila.
Daca vrei sa recurgi la cea de-a doua parte cu imbracatul si punga mie mi se pare ca esti o femeie care nu ar putea sa faca asta nici daca te-ar plati mai mult, acum nu pot sa stiu, asta e pur si simplu parearea mea.
Alta situatie ar fi angajarea unei femei care sa ii distraga atentia de la tine, ma gandesc si eu la toate variantele. Sper ca intelegi cam ce am vrut sa zic pe aici :-*

+Quote Post
carrie30
post Feb 13 2006, 10:39 AM
Post #16

Incurabil

Mersi, Tits. Am mai avut o situatie asemanatoare la alt loc de munca. E, acolo in 3 saptamani am plecat, mi-am dat demisia, dar am anuntat colegele de ce, care ulterior, una cate una, au plecat si ele.

aaa, scuze daca sunt de neinteles in exprimare, am creierul infierbantat.  :-X

+Quote Post
tits_herbert
post Feb 13 2006, 10:46 AM
Post #17

---

Nu problema ridicata mi s-a parut destul de clara si eu ma gandeam la acelasi lucru despre raspunsurile mele. :P Oricum la noi  mi se pare ca protectia angajatului este destul de neclara dpdv legal. Adica romanul angajat nu stie de multe ori care ii sunt drepturile, ii este frica sa beneficieze de acestea pentru a nu risca pierderea locului de munca. Valabil atat pentru femei cat si pentru barbati.

+Quote Post
carrie30
post Feb 13 2006, 10:56 AM
Post #18

Incurabil

>:(  Mey, deci pe mine ma revolta cumplit. Si cine stie cate si mai cate femei sunt in postura asta? Sa ii dai in judecata, iti trebuie bani. Logic, trebuie sa pleci de la job-ul actual. Logic, trebuie gasit altul, imediat. Ce draq mah, in ce tara ne aflam fratilor???  :frustraree:

:'(  este un strigat de ajutor. sau, mai degraba urlet.

+Quote Post
tits_herbert
post Feb 13 2006, 10:59 AM
Post #19

---

are rost sa mai spun ca respectul pe care il pretindem este respectul pe care ni-l acordam noua si celorlalti si ca generalizarea in cazul de fata nu ne ajuta deloc?

+Quote Post
carrie30
post Feb 13 2006, 11:06 AM
Post #20

Incurabil

Tits, nu stiu daca am inteles bine, la mine te-ai referit?  ???

+Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 07:28 PM