![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
nu, nu in nici un caz, chiar am zis daca ai citit cu atentie ca nu cred ca esti genul de persoana care s-ar cobori sa se imbrace aiurea sau cu punga in cap pentru un post. E doar o opinie despre cum este inteleasa la noi protectia angajatului, sau mai bine spus cum nu este inteleasa. Scuze daca am fost neclara. :-*
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu voi vota, pentru ca intrebarea nu mi se adreseaza, insa orice forma de abuz este daunator in primul rind imaginii acelei institutii, sau firme ???
Cum mai spuneam si in alt topic, sefii care nu stiu sa conduca, ar trebui dati afara din acea institutie, nici macar sa lucreze pe alt post ! dar asa este la noi, pina intr-o zi cind functiile vor fi ocupate de oameni competenti care macar stiu sa coordoneze daca nu, sa si profeseze ??? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Aaaa, Tits, scuze eu, asa e. :-*
Mistaco, e un pic mai complicat. Vezi tu, aici, in Constanta, job-urile bine platite, in general, sunt cele in domeniul maritim, in care profesez si eu de cca 12 ani. E, dupa cum stie toata lumea (or nu) , cam tot ce misca de la Midia pana in Mangalia, e tinut de , ghici, arabi. Daca zic ceva acum, voi fi acuzata de rasism. :- So, seful este arab. Ca sa il dai pe asta jos din functie... e ca si cum ai termina firma de fapt. Intelegi? :-X Plus ca, sunt f periculosi ca oameni. Eu , si restul de pe aici, suntem mici mici .. Si ca o gluma, de avea vreo 30 de ani mai putin si arata ok, l-as fi hartuit eu. :fluierat: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai zic nimic decit ca sa-i ................ , stiu ce le poate capul i-am vazut cit sunt de ingusti in Israel, dar asta este alta poveste ???
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ce am inteles eu din postul lui carrie: hartuirea este ok, daca este alegerea mea :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Deci, nu ai inteles nimic. :evil:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE ce am inteles eu din postul lui carrie: hartuirea este ok, daca este alegerea mea :D nu fi cel care incinge spiritele, si daca nu vrei sa te consider rautacios ar trebui sa-ti dai seama ca viata este grea ??? |
|
|
![]()
|
|
:offtopic:
A fost o gluma, Mistaco. ;) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
carrie imi pare rau ca ti se intampla asa ceva .... eu as scrie o scrisoare cu ajutorul unui avocat si l-as ameninta putin, dar pe partea cealalta daca spui ca sunt periculosi probabil ti-e teama sa o faci.
Ma alatur si eu prietenilor care ti-au spus: mai bine incearca sa-ti gasesti alt servici ... linistea noastra psihica e mult mai importanta decat ceva bani in plus la salariu am trecut prin asa ceva si stiu (nu hartiuire de genul asta dar tot hartuire se chema) .... chiar daca intr-un prim pas trebuie sa strangi cureaua, sanatatea ta mentala e mai importanta decat orice loc de munca . te pup si-ti doresc numai bine :floricele: |
|
|
![]()
|
|
:-* Multumesc H_2004. Intre timp, mi-a venit alta idee :evil: , ii cer leafa si pe luna urmatoare sa am timp sa imi gasesc alt job, si ma prezint la birou cu un amic bine facut, de cateva ori. Ar trebui sa il potoleasca o vreme. 8)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:36 PM |
|