![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
dar ce frumos e cand visam frumos si ne trezim cu pofta de viata si mult optimism. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mie un vis frumos imi da energie pt intreaga zi ca sa nu mai vb de optimism (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acum vre-o 2 nopti am visat cai alergand prin apa habar n-am ce inseamna, da' erau asa frumosi caii.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu visez cateodata ca zbor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu pot descrie in cuvinte
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum vre-o 2 nopti am visat cai alergand prin apa habar n-am ce inseamna, da' erau asa frumosi caii. misssn, te pomenesti ca-ti vin petitori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (glumesc, dar parca asa se spunea) si mie imi place cand visez ca zbor. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pescarus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care petitori ca sunt maritata de 9 ani si avem si o fetita care face 5 ani la sfarsitul lui ianuarie.
Si mie imi place cand visez ca zbor a doua zi dimineata as vrea sa se prelungeasca visul. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 6-February 08 Member No.: 3,235 ![]() |
Buna.Fetelor am si eu o curiozitate...de mic copil vizez ca mor inpuscata.In fiecare saptamana am cam acelasi vis.Ce inseamna?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... ca te-ai uitat la prea multe filme cu poc-poc.
draga mea, glumesc... cind un vis se repeta cu obstinenta, mai ales cind apare in copilarie, e rezultatul a ceva ce te-a impresionat/infricosat/marcat. Nu inseamna musai ca are vreo semnificatie anume; totusi, se spune ca atunci cind visezi ca mori, "iti moare moartea" - adica mai ai ani muuulti de trait. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 16-November 07 Member No.: 2,660 ![]() |
bun, deci aseara m-am cam imbatat....a fost ziua unei prietene ft bune, m-am intors si m-am pus sa dorm, dar spre dimineata am avut niste vise cam....ciudate intr-un mod neplacut, am visat cam asa: eram eu intro masina in care tatal acelei prietene..pe care nici macar nu l-am vazut vreodata...conducea, eu eram in spate, si prietena mea era intro alta masina, si si ea conducea, la un moment dat ne-am dus pe drumuri diferite, si ne-am intalnit la ceva fel de local unde tatal ei a parcat masina pe un fel de....acoperis (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) si nu a oprit masina, astfel am cazut si exact cand trebuia sa ne ciocnim da pamant...m-am trezit ft speriata (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) dupa aceea iar am adormit si am avut din nou un vis neplacut. are cineva o idee de ce ar putea sa reprezinte....visele astea? apropo aseara m-am distrat ft tare, eu de obicei nu am cosmaruri...de fapt nici nu imi tin minte visele, help please (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Dar i s-a intampalt cuiva sa viseze ceva,sa se trezeasca,iar cand se culca la loc sa continue acelasi vis?(chair daca e urat)
asa patesc si eu,dar in subconstientul meu stiu ca nu e adevarat,ca doar ma trezii acum cateva minute si ma culcai la loc! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu patesc sa visez continuarea visului
uneori am impresia ca se mai repeta un vis de ex sa ma trezesc si zic "parca visul asta l am mai visat odata dar f rar" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:30 AM |
|