IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vise
divi2007
post Jan 8 2008, 06:14 PM
Post #101

Musafir

QUOTE(pescarush @ Jan 8 2008, 03:14 AM) *
dar ce frumos e cand visam frumos si ne trezim cu pofta de viata si mult optimism. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

mie un vis frumos imi da energie pt intreaga zi ca sa nu mai vb de optimism (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 9 2008, 05:18 PM
Post #102

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Acum vre-o 2 nopti am visat cai alergand prin apa habar n-am ce inseamna, da' erau asa frumosi caii.

+Quote Post
divi2007
post Jan 9 2008, 05:52 PM
Post #103

Musafir

eu visez cateodata ca zbor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu pot descrie in cuvinte

+Quote Post
pescarush
post Jan 9 2008, 07:51 PM
Post #104

Musafir

QUOTE(misssn7 @ Jan 9 2008, 10:18 AM) *
Acum vre-o 2 nopti am visat cai alergand prin apa habar n-am ce inseamna, da' erau asa frumosi caii.

misssn, te pomenesti ca-ti vin petitori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (glumesc, dar parca asa se spunea)
si mie imi place cand visez ca zbor.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 9 2008, 08:50 PM
Post #105

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Pescarus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care petitori ca sunt maritata de 9 ani si avem si o fetita care face 5 ani la sfarsitul lui ianuarie.
Si mie imi place cand visez ca zbor a doua zi dimineata as vrea sa se prelungeasca visul.

+Quote Post
roxanik
post Feb 6 2008, 09:54 PM
Post #106

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,235

Buna.Fetelor am si eu o curiozitate...de mic copil vizez ca mor inpuscata.In fiecare saptamana am cam acelasi vis.Ce inseamna?

+Quote Post
Diana.
post Feb 6 2008, 11:06 PM
Post #107

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... ca te-ai uitat la prea multe filme cu poc-poc.
draga mea, glumesc... cind un vis se repeta cu obstinenta, mai ales cind apare in copilarie, e rezultatul a ceva ce te-a impresionat/infricosat/marcat.
Nu inseamna musai ca are vreo semnificatie anume; totusi, se spune ca atunci cind visezi ca mori, "iti moare moartea" - adica mai ai ani muuulti de trait. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
natalia
post Feb 24 2008, 05:04 PM
Post #108

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,660

bun, deci aseara m-am cam imbatat....a fost ziua unei prietene ft bune, m-am intors si m-am pus sa dorm, dar spre dimineata am avut niste vise cam....ciudate intr-un mod neplacut, am visat cam asa: eram eu intro masina in care tatal acelei prietene..pe care nici macar nu l-am vazut vreodata...conducea, eu eram in spate, si prietena mea era intro alta masina, si si ea conducea, la un moment dat ne-am dus pe drumuri diferite, si ne-am intalnit la ceva fel de local unde tatal ei a parcat masina pe un fel de....acoperis (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) si nu a oprit masina, astfel am cazut si exact cand trebuia sa ne ciocnim da pamant...m-am trezit ft speriata (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) dupa aceea iar am adormit si am avut din nou un vis neplacut. are cineva o idee de ce ar putea sa reprezinte....visele astea? apropo aseara m-am distrat ft tare, eu de obicei nu am cosmaruri...de fapt nici nu imi tin minte visele, help please (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
aaerdna
post Feb 28 2008, 11:16 PM
Post #109

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3,392

Dar i s-a intampalt cuiva sa viseze ceva,sa se trezeasca,iar cand se culca la loc sa continue acelasi vis?(chair daca e urat)
asa patesc si eu,dar in subconstientul meu stiu ca nu e adevarat,ca doar ma trezii acum cateva minute si ma culcai la loc! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
divi2007
post Feb 28 2008, 11:18 PM
Post #110

Musafir

eu patesc sa visez continuarea visului
uneori am impresia ca se mai repeta un vis de ex sa ma trezesc si zic "parca visul asta l am mai visat odata dar f rar"

+Quote Post

17 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 12:30 AM