![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaerdna, dac anu vedeam ca postezi de la Bucuresti, puteam sa jur ca esti olteanca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum trecind la lucruri serioase: e perfect plauzibil' daca trezirea nu e completa nu e anormnal sa se continuie visul. Pe de alta parte, daca iti doresti, subconstientul "presteaza" si exista o mare sansa ca visul neterminat sa se reia intr-o alta stare de reverie. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Aaerdna, dac anu vedeam ca postezi de la Bucuresti, puteam sa jur ca esti olteanca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum trecind la lucruri serioase: e perfect plauzibil' daca trezirea nu e completa nu e anormnal sa se continuie visul. Pe de alta parte, daca iti doresti, subconstientul "presteaza" si exista o mare sansa ca visul neterminat sa se reia intr-o alta stare de reverie. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mai folosesc si eu formule oltenesti de exprimare.la verb,tin eu minte din scoala asta e timp perfect simplu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dar sa lasam asta,este perfect adevarat ceea ce zici tu! This post has been edited by aaerdna: Feb 28 2008, 11:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Da, mi se intampla si mie sa adorm la loc si visul sa curga mai departe , chit ca a fost vis frumos ori cosmar. Pana acum putini ani visam extrem de rar urat ( o data pe an poate ) iar cand eram mica dormeam cu un urs care ocupa cam jumatate din pat si-mi puneam capul pe el zicand ca e "cutia mea de vise frumoase" . Si in fiecare an ii ceream lui Mod Craciun sa ii dea viata ursului meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
De la o vreme visez urat dar la modul ca plang cu adevarat, scot tot felul de icnete si am noroc cu iubitul meu care la cel mai mic scancet se trezeste si ma ia in brate si asa reusesc sa ma rup de vis, il vad langa mine si adorm la loc linistita. Stiu ca intr-o noapte, cand m-a trezit dintr-un cosmar, buimaca fiind , i-am zis "Cat ma bucur sa te vad". De cele mai multe ori , in cosmaruri visez ca ma dor ingrozitor dintii si ca imi cad, ca se sfarama unul cate unul , uneori imi curge sange siroaie si alteori nu . Iar cei din jurul meu nu inteleg ca mie mi se sparg dintii si eu urlu de durere si ii imping cu limba , facand parca mai mult rau. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Asta in conditiile in care nu am probleme cu dantura si sunt un om impacat cu sine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adica , nu iau problemele cu mine pe perna atunci cand ma culc... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Larry, nu stiu daca esti credincioasa si daca esti ortodoxa: daca da, da cu niste agheasma in casa si inchina-te inainte de culcare. Macar "Tatal Nostru". Nu strica.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Dar mie mi se intampla cateodata sa ...nu stiu cum sa ma exprim...sa simt ca merg si brusc cad de la inaltime in pat!ma trezesc cu inima pulsand cred ca 9000000 de batai pe minut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut o noapte oribila la capitolul vise: am visat mult si prost!
Nu mai povestesc cadrul si actiunea, ci numai esentilul, pe pasi: - m-au muscat pitbulli albi de picioare si eram zgariata toata pe maini si pe picioare - am salvat un bebelus plin de sange de la moarte, i-am facut masaj cardiac pentru ca nu mai respira - am aterizat iarasi in curtea aia cu caini si am luat o noua runda de muscaturi - ma despartisem de prietenul meu ca era gelos ca stateam de vorba cu frati-su - ma aflam intr-un castel (apropo, a aparut si Maat in visul meu, ca in castel era un bal si era si ea pe acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si incercam sa gasesc niste chei si ma urmareau niste spirite rele si incercau sa mi le fure Cine bate noaptea mea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Se intimpla la toata lumea. Nu e nici o tragedie. Cind dormim subconstientul lucreaza si orice temere ascunza, frica, stres se transforma in vis. Nu mai dati atita importanta. Ce e vis, trece cu noaptea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lasa ca va trimit eu o armata de ingeri sa va pazeasca... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
fetele,eu va las.ma duc la somn sa vad daca visez ceva,sper sa nu fie un vis urat
va pup (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Noaptea ta, lexie: ciinii agresivi sint oameni car enu iti sint prieteni si "te musca de fund": de-aia de nu pot dormi de grija altora, nu ca le-ai facut ceva ci pentru ca ii neagra chelea pe ei. Bebelusul ... nu e ok, bine ca a murit in visul tau. Cheile soint secrete, castelule in general o realizare. Na, ti-am citit in gloaba mea de cristal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Se intimpla la toata lumea. Nu e nici o tragedie. Cind dormim subconstientul lucreaza si orice temere ascunza, frica, stres se transforma in vis. Nu mai dati atita importanta. Ce e vis, trece cu noaptea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lasa ca va trimit eu o armata de ingeri sa va pazeasca... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ok,nu o sa mai dau importanta,dar parca unele vise te marcheaza uneori pt o zi,sau pur si simplu te lasa pe ganduri. esti scumpica,asteptam armata de ingeri!sa sti ca mesajul tau m-a incurajat,acum pot sa ma duc linistita sa fac nani. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:49 PM |
|