IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vise
Laryss_A
post Feb 28 2008, 11:51 PM
Post #121

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Maat, sunt ortodoxa iar credincioasa sunt ....in limitele acceptiunii mele vis-a-vis de religie. Imi fac rugaciunea insa nu in fiecare seara. O sa tin cont de sfatul tau, iti multumesc.

Am uitat sa specific ca visele mele sunt mereu colorate , exact cum este in "real life" si am fost foarte socata sa aflu ca sunt oameni care viseaza preponderent intr-o anumita culoare. Mi-am dat seama atunci cand prietena mea cea mai buna mi-a spus ca ea viseaza numai in nuante de portocaliu. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
aaerdna
post Feb 28 2008, 11:53 PM
Post #122

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3,392

QUOTE(Maàt @ Feb 28 2008, 11:50 PM) *
Noaptea ta, lexie: ciinii agresivi sint oameni car enu iti sint prieteni si "te musca de fund": de-aia de nu pot dormi de grija altora, nu ca le-ai facut ceva ci pentru ca ii neagra chelea pe ei. Bebelusul ... nu e ok, bine ca a murit in visul tau. Cheile soint secrete, castelule in general o realizare. Na, ti-am citit in gloaba mea de cristal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

(IMG:style_emoticons/default/322.gif) hihi.dar maat ce zici ca te-a vazut si pe tine in castel? adicatelea ce zicea gloaba ta de cristal?
hai ca acum serios ma pun la nani.pa! vorbim maine!maat vezi sa trimiti armata aia de ingeri!

+Quote Post
Diana.
post Feb 28 2008, 11:56 PM
Post #123

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majoritatea oamenilor viseaza in alb-negru. Persoanele dotate cu mai multa imaginatie decit media, viseaza insa colorat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu te speria, nu esti singura, si eu visez colorat de cind ma stiu. Numai ca, in ultima vreme, din cauza oboselii nici nu mai imi aduc aminte vreun vis. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

... Armata de ingeri e in expeditie, detasata permanet, nu are de ce sa iti fie teama.
Si-apoi, nu uita ca Doamne-Doamne are grija si-i pazeste pe toti oamenii cu sufltet bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 28 2008, 11:59 PM
Post #124

Musafir

Di, bebelusul n-a murit, l-am salvat eu, l-am resuscitat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Oricum, e ciudat, pentru ca dusmani n-am, sau nu stiu eu sa am, secrete nici atat, realizarea sper sa fie... dar nu cred prea tare in vise, insa m-au speriat de moarte cainii aia, oribil de agresivi.

Tu, Di, erai pe acolo cu un pahar de sampanie in mana si venise un nene la mine sa-mi spuna ca trebuie sa monteze nu stiu ce lucruri, si stiam ca tu esti sefa pe acolo si l-am trimis la tine pentru ca stiam ca-l expediezi cu clasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si asa a fost...

Acum ma duc la somn, sper sa nu mai visez vreun caine din ala ca nici ca mai adorm toata noaptea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 29 2008, 12:02 AM
Post #125

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu dusmani: inchipuie-ti ca eu eram saptamina trecuta la Real (imbracata de zici ca eram acoperita cu boarfe de la Armata Salvarii) si o "cucoana" intolita si minjita s-a tinut tot timpul dupa mine... la un moment dat s-a bagat in seama si m-a intrebat "da` tu ai bani sa platesti toate alea ?!" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Crede-ma ca habar nu am cine era si de ce naiba o interesa asa tare persoana mea, ca nu-s vreun vip, bre... Dar sa vezi pina unde merg oamenii... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ce vreau sa spun... sint tot felul de oameni care emana energii negative pentru ca sint rai la mate, nu pentru ca tu le-ai fi facut tu ceva.
.. da, io-s sefa care trage suturi in fund... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) m-am specializat in expediat cretini (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
aaerdna
post Feb 29 2008, 08:21 AM
Post #126

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3,392

Neata! Vreau sa va spun ca armata ta de ingeri maat a ajuns la mine! :*
Nu am mai visat nimic special,pentru ca daca era urat sigur ma trezeam scary:))
Oricum nu mai stiu ce am visat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
divi2007
post Feb 29 2008, 12:53 PM
Post #127

Musafir

maat cata nesimtire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu ii ziceam ca asa mi a zis psihologul ca e un fel de terapie sa ma eliberez de stres sa vezi daca te mai urmarea

+Quote Post
lxn
post Feb 29 2008, 11:50 PM
Post #128

Musafir

Trebui sa-i zici ca nu le platesti, o sa le bagi sub fusta si iesi cu ele din magazin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Nici eu n-am mai visat urat, slava Domnului!

Maat, daca am ajuns sa te si visez luand oamenii la suturi, inseamna ca-ti stiu valoarea de leader nemaintalnit si nemaiauzit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ingeras
post Aug 2 2008, 02:34 PM
Post #129

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,391

as dori sa aflu semnificatia visului de a fi inselata

de 4 luni locuiesc impreuna cu prietenul meu , totul este minunat , nu avem nici o problema , doar ca azi noapte am visat ca el m a inselat
parca eram impreuna la o petrecere ( nu stiu daca era exact petrecere , era o adunare de lume necunoscuta ) si la un momendat ma uitam dupa el parca il pierdusem in multime si cand l am zarit el ea cu o fata si tinea mana pe fundul ei ( el nu m a vazut ) , apoi nu mi mai amintesc detaliile doar ca eram eu cu el si cu alte persoane necunoscute si discutam despre faptul ca el s a culcat cu fata respectiva dupa ce l am vazut eu cu ea , si toate celelate persoane incercau sa l convinga sa mi spuna ca da e adevarat ca s a intamplat , nu imi amintesc raspunsul lui , imi mai amintesc ca eu ii spuneam ca daca imi spune adevarul exista sansa sa il iert , la care el mi a raspuns ceva de genul ca a mai patit o si in trecut ( faza cu iertarea , nu cu mine ) si ca de fapt a durat 6 luni iertarea respectivei

imi doresc din suflet sa aflu care ar fi semnificatia acestui vis ciudat ( dupa parerea mea ) , care m a tulburat
ps: el a plecat la serviciu la 6;30 am si imediat ce a plecat eu am intrat online sa caut talmacirea , asa am descoperit forumul
multumesc anticipat

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Aug 2 2008, 03:43 PM
Post #130

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu cred ca este mai degraba frica ta de a nu fi inselata.

+Quote Post

17 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:51 PM