![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Maat, sunt ortodoxa iar credincioasa sunt ....in limitele acceptiunii mele vis-a-vis de religie. Imi fac rugaciunea insa nu in fiecare seara. O sa tin cont de sfatul tau, iti multumesc.
Am uitat sa specific ca visele mele sunt mereu colorate , exact cum este in "real life" si am fost foarte socata sa aflu ca sunt oameni care viseaza preponderent intr-o anumita culoare. Mi-am dat seama atunci cand prietena mea cea mai buna mi-a spus ca ea viseaza numai in nuante de portocaliu. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Noaptea ta, lexie: ciinii agresivi sint oameni car enu iti sint prieteni si "te musca de fund": de-aia de nu pot dormi de grija altora, nu ca le-ai facut ceva ci pentru ca ii neagra chelea pe ei. Bebelusul ... nu e ok, bine ca a murit in visul tau. Cheile soint secrete, castelule in general o realizare. Na, ti-am citit in gloaba mea de cristal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) hihi.dar maat ce zici ca te-a vazut si pe tine in castel? adicatelea ce zicea gloaba ta de cristal? hai ca acum serios ma pun la nani.pa! vorbim maine!maat vezi sa trimiti armata aia de ingeri! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majoritatea oamenilor viseaza in alb-negru. Persoanele dotate cu mai multa imaginatie decit media, viseaza insa colorat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu te speria, nu esti singura, si eu visez colorat de cind ma stiu. Numai ca, in ultima vreme, din cauza oboselii nici nu mai imi aduc aminte vreun vis. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
... Armata de ingeri e in expeditie, detasata permanet, nu are de ce sa iti fie teama. Si-apoi, nu uita ca Doamne-Doamne are grija si-i pazeste pe toti oamenii cu sufltet bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, bebelusul n-a murit, l-am salvat eu, l-am resuscitat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Oricum, e ciudat, pentru ca dusmani n-am, sau nu stiu eu sa am, secrete nici atat, realizarea sper sa fie... dar nu cred prea tare in vise, insa m-au speriat de moarte cainii aia, oribil de agresivi.
Tu, Di, erai pe acolo cu un pahar de sampanie in mana si venise un nene la mine sa-mi spuna ca trebuie sa monteze nu stiu ce lucruri, si stiam ca tu esti sefa pe acolo si l-am trimis la tine pentru ca stiam ca-l expediezi cu clasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si asa a fost... Acum ma duc la somn, sper sa nu mai visez vreun caine din ala ca nici ca mai adorm toata noaptea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu dusmani: inchipuie-ti ca eu eram saptamina trecuta la Real (imbracata de zici ca eram acoperita cu boarfe de la Armata Salvarii) si o "cucoana" intolita si minjita s-a tinut tot timpul dupa mine... la un moment dat s-a bagat in seama si m-a intrebat "da` tu ai bani sa platesti toate alea ?!" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Crede-ma ca habar nu am cine era si de ce naiba o interesa asa tare persoana mea, ca nu-s vreun vip, bre... Dar sa vezi pina unde merg oamenii... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce vreau sa spun... sint tot felul de oameni care emana energii negative pentru ca sint rai la mate, nu pentru ca tu le-ai fi facut tu ceva. .. da, io-s sefa care trage suturi in fund... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) m-am specializat in expediat cretini (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Neata! Vreau sa va spun ca armata ta de ingeri maat a ajuns la mine! :*
Nu am mai visat nimic special,pentru ca daca era urat sigur ma trezeam scary:)) Oricum nu mai stiu ce am visat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
maat cata nesimtire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu ii ziceam ca asa mi a zis psihologul ca e un fel de terapie sa ma eliberez de stres sa vezi daca te mai urmarea
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebui sa-i zici ca nu le platesti, o sa le bagi sub fusta si iesi cu ele din magazin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nici eu n-am mai visat urat, slava Domnului! Maat, daca am ajuns sa te si visez luand oamenii la suturi, inseamna ca-ti stiu valoarea de leader nemaintalnit si nemaiauzit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 2-August 08 Member No.: 4,391 ![]() |
as dori sa aflu semnificatia visului de a fi inselata
de 4 luni locuiesc impreuna cu prietenul meu , totul este minunat , nu avem nici o problema , doar ca azi noapte am visat ca el m a inselat parca eram impreuna la o petrecere ( nu stiu daca era exact petrecere , era o adunare de lume necunoscuta ) si la un momendat ma uitam dupa el parca il pierdusem in multime si cand l am zarit el ea cu o fata si tinea mana pe fundul ei ( el nu m a vazut ) , apoi nu mi mai amintesc detaliile doar ca eram eu cu el si cu alte persoane necunoscute si discutam despre faptul ca el s a culcat cu fata respectiva dupa ce l am vazut eu cu ea , si toate celelate persoane incercau sa l convinga sa mi spuna ca da e adevarat ca s a intamplat , nu imi amintesc raspunsul lui , imi mai amintesc ca eu ii spuneam ca daca imi spune adevarul exista sansa sa il iert , la care el mi a raspuns ceva de genul ca a mai patit o si in trecut ( faza cu iertarea , nu cu mine ) si ca de fapt a durat 6 luni iertarea respectivei imi doresc din suflet sa aflu care ar fi semnificatia acestui vis ciudat ( dupa parerea mea ) , care m a tulburat ps: el a plecat la serviciu la 6;30 am si imediat ce a plecat eu am intrat online sa caut talmacirea , asa am descoperit forumul multumesc anticipat |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu cred ca este mai degraba frica ta de a nu fi inselata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:51 PM |
|