![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 3-September 08 Member No.: 4,627 ![]() |
am si eu o nelamurile la visul pe care l-am avut acum cateva zile :am visat ca eram la o nunta si tatal meu intarziase,si o doamna a comentat in privinta asta,iar dupa aceea am ajuns pe un deal de unde vedeam o cladire mare cu multe geamuri fumurii albastre si langa cladire un avion tot albastru(nunta nu era a mea).am citit despre puterea subconstientului si inainte de a ma culca mi-am pus o intrebare care ma nelinistestea :daca este bine sa merg pe calea mea sau o mamei.ca raspuns am primit acest vis care s-ar asemana cu ceea ce-mi doream eu,dar nu sunt asa de sigura.m-ati putea sfatui in privinta aceasta?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Um, si eu am o problema cu visele. In sensul ca sunt convinsa ca visele ne spun lucruri. Pot spune ca am avut si cateva vise premonitorii pentru care ulterior s-a adeverit versiunea mea de 'interpretare', vise foarte laborioase si cu o gramada de simboluri pe care mi le amintesc aproapte in intregime si acum desi au fost acum cativa ani.
Un singur vis foarte ciudat am avut si la care nu i-am gasit inca nici o explicatie acum vreo cativa ani (4-5 ... nu imi amintesc exact). Visul m-a impresionat foarte tare, si multa vreme am trait cu senzatia ca totul s-a intamplat in realitate (desi ii ceva fantastic, imposibil). O sa spun 'am visat ca'... desi totul parea atat de real. 'Am visat ca' dormeam pe burta in camera mea (totul era identic cu realitatea) si la un moment at m-am trezit si am auzit parchetul scartaind pe hol (lucru care se intampla si in realitate de multe ori). Am zis 'no, iara scartaie parchetul asta .. hai sa incerc sa adorm inapoi'. Insa n-am reusit si scartaiturile pareau ca intra in camera mea.. dar nu mai erau scartaituri ca erau asa ca niste pasi foarte usori ca si cum un animal de talie mica ca o pisica mergea pe parchet in camera si se apropia de pat. Nu se putea auzi, dar il simteam ca pasea. Am inghetat de frica si mi-am spus sa nu ma misc deloc poate nu ma observa si ma lasa in pace. Am simtit apoi ca s-a urcat pe pat .. a mers pe pat si s-a asezat peste mine. Ma acoperea cu totul dar nu era foarte greu, il simteam in spatele meu si imi era atat de frica incat nici nu indrazneam sa ma misc. La un moment dat a inceput sa se miste asa ondulat dupa care am simtit dupa cap ceva ca o zbatere osoara de aripi sau ca si cum vantul ar fi rasfoit paginile unui caiet si aveam senzatia ca ceva placut si usor a zburat din mine pe acolo. Asta care se ondula in spatle meu il simteam ca pe ceva rau. Dupa zbaterea aia usoara s-a facut liniste, ala din spatele meu a disparut subit si era singura in pat pe burta inca incremenita de frica. Am incercat sa ascult foarte atent sa vad daca se mai aude ceva, daca chiar a disparut sau a plecat dar nu se auzea absolut nimic.. nici cel mai mic zgomot, nici de afara. Atat. M-am trezit cu senzatia ca de fapt totul a fost foarte real .. multa vreme n-am putut spune ca sigur nu era real desi e ceva imposibil, clar. Visul cel mai recent pentru care astept sa vad ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : Am visat ca aveam un copil mic care desi era bebelus arata asa ca un omulet sau un copil mai mare dar in miniatura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar era foarte dragalas, dar in acelasi timp parea foarte fragil. Si cel mai nostim vis pe care l-am avut pana acum si de care m-am distrat copios dimineata dupa ce mi l-am amintit. Eram in facultate si era un tip care se tinea mereu de mine in sensul ca oriunde mergeam era si el si statea asa cam la 10-20 de cm de mine fara sa spuna nimic. Era super enervant asa ca l-a un moment dat n-am mai rezistat si i-am tras vreo doua la ficati. Apoi cateva zile nu a mai aparut si am crezut ca s-a suparat. Incepusem chiar sa-i simt lipsa si la un momendat dat a reaparut si purta in semn de suparare si revolta (in vis stiam ca asta era semnificatia) cinci perechi de chiloti din care trei erau galbene. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am visat ieri noapte tare urit- nu mai tin minte de cind nu am visat asa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu azi noapte am visat non stop, un program pentru o tabla de 3 mm fier, ce trebuia sa o tai. A fost placut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am visat multi caini care ma muscau... aveau colti ascutiti desi eru pufosi si frumosi initial. Oare inseamna ceva?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dusmani- ciinii mari si agresivi in vis sint dusmani
Aia mici, prieteni. Pazeste-ti papaneata de cei care nu te inghit. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu prea am dusmani... sau cel putin nu stiu de ei... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Acum un an a murit bunicul meu,se urcase in maxi taxi sa vina la mine sa-si vada singura stranepoata si a facut atac de cord,nu a mai ajuns.La inmormantare nu am fost,am preferat sa-mi aduc aminte de el asa cum era in viata,plus ca eram insarcinata cu gemenii si nu eram in stare sa calatoresc.Poate ar fi trebuit sa merg si eu asa cum fac toti crestinii,nu stiu...Acum il visez ca e tanar imbracat in costum de mire,imi zambeste si ma cheama sa locuiesc in casa lui.Visul se repete cam de 2 ori pe luna,ma trezesc destul de speriata si adorm foarte greu,s-a transformat in cosmar.M-asi duce la un preot dar imi cam este rusine sa-i spun:stiti parinte il visez pe bunicu ca imi zambeste,ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Acum un an a murit bunicul meu,se urcase in maxi taxi sa vina la mine sa-si vada singura stranepoata si a facut atac de cord,nu a mai ajuns.La inmormantare nu am fost,am preferat sa-mi aduc aminte de el asa cum era in viata,plus ca eram insarcinata cu gemenii si nu eram in stare sa calatoresc.Poate ar fi trebuit sa merg si eu asa cum fac toti crestinii,nu stiu...Acum il visez ca e tanar imbracat in costum de mire,imi zambeste si ma cheama sa locuiesc in casa lui.Visul se repete cam de 2 ori pe luna,ma trezesc destul de speriata si adorm foarte greu,s-a transformat in cosmar.M-asi duce la un preot dar imi cam este rusine sa-i spun:stiti parinte il visez pe bunicu ca imi zambeste,ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Exact aşa mi s-a īntāmplat şi mie acum 25 de ani. Eram cu cāteva zile īnainte de susţinerea examenului final de absolvire a facultăţii, cānd am fost anunţată(locuiam īn alt oraş) de părinţii mei că bunicul meu a suferit un atac de cord. La fel, īl visam frecvent şi eu după aceea şi mi-era groază să mai mă culc. Eu am procedat astfel: am cumpărat ceva de māncare īntr-o sacoşă, m-am dus la biserică cu ea īn mānuţă, m-am rugat pe la toate icoanele numai pentru sufletul lui să-şi găsească liniştea, am pus o lumānare acolo la morţi şi am ieşit şi am dat mīncarea la nişte copii amărāţi care erau pe acolo. De asemenea, īntr-unul din visele anterioare, l-am rugat, l-am implorat, să nu-mi mai apară īn vis. Nu l-am mai visat de atunci. Īncearcă şi tu şi poate se va rezolva. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Multumesc Vesta,voi merge la biserica sa incerc sa rezolv problema (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:28 AM |
|