![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
motanelul nu exista. imi era foarte frica (eu sufar de ofiofobie. nu suport sa vad serpi nici la tv), atat pt mine cat si pentru motan.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Vesta, am visat a 2a oara ca mi s-a intors pisica acasa, numai ca de data asta era mai mult neagra.. si toti spuneau ca e asa urata, ce e cu pisica aia acolo. numai eu stiam ca e ea, ca imi raspundea la nume si simteam ca e ea..
dar de ce NEAGRA? alta data am visat-o ca s-a intors, era culoarea ei, cafenie, numai ca avea coditza taiata si blana mai scurta.. ca si cum ar fi fost tunsa.. si m-am bucurat ca s-a intors si spuneam ca nu conteaza, blanitza creste iar... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mi-e dor de ea.. dar au vreo semnificatie visele astea? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-August 07 From: Piatra Neamt Member No.: 2,008 ![]() |
a...acum ceva vreme ,am visat k eram intr-o padure...cu 4-5 case si ceva oameni...parea k e o petrecere,si knd m-am intors,nuj de unde ,da stiu k m-am intors de undeva,am vazut casele arse....si nu o gaseam pe mama mea...pe urma m-au apucat vreo 4 spirite si ma tot scuturau..si al 5-lea imi spunea ceva...da pe o alta limba...m-am zbatut,si pe urma m-am trezit pt ceva timp si am observat k pur si simplu zgatzaiam si patul..fara sa ma pot controla...eram treaza treaza..pe urma am intrat inapoi in vis..park m-au tras inapoi si iar m-au scuturat la propriu si la figurat...mi-am facut pe urma am facut cruce cu limba si am zis Tatal nostru..Atunci m-am trezit si tremuram,eram transpirata toata... si m-am dus la mama mea in camera , am dormit cu ea de frica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. eu am mai avut multe vise si ink mai am...nuj ce sa mai fac...desi nu e prima data knd trec prin lucruri paranormale...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-August 07 From: Piatra Neamt Member No.: 2,008 ![]() |
ajutor..vreo semnificatie are visul ala...?....spiritele e clar k erau rele..k spirit bun am vazut si e cu totul si cu totul special desi arata km lafel asta sa intamplat cel mai recent knd eram treaza......deci e posibil k spiritele sa nu ma lase in pace?! . treaba e groasa rau caci mama mea knd trebuia sa ma boteze la visat pe cel rau k sa nu ii spun altfel si i-a mamei spus k nu ma va lasa in pace niciodata..pe urma a doua zi mama sa dus la preot si i-a spus ce sa intamplat..iar el i-a zis k ma va boteza abia dupa ce ma va lasa in pace..da mama a trecut prin multe clipe de cosmar prin casa..citind biblia nopti si zile la rand pana knd intr-un final ma lasat in pace si am putut fi botezata...M-am gandit sa ma duc la preot ...cu mama caci ea ma intelege cel mai bine da nuj cum va reactiona preotul knd ma va asculta deoarece adultii cred uneori k adolescentii au imaginatia bogata si imi e frica sa nu ma creada..Puteti sa ma ajutati...?
MULTTUMESC! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Prin ce lucruri paranormale ai trecut? Si ce spirite ai vazut!? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
darkangel nu stiu ce sfat am putea sa-ti dam noi in afara de acela de a merge la un preot..mergi undeva la o manastire daca te simti mai comfortabil asa, chiar ramai acolo o perioada..
|
|
|
![]() ![]()
|
|
multumesc fetelor...spirite ..am vazut ..bune si rele
desi mai multe rele...si nu imi place asta...Am sa ma duc la Biserica pana la urma si am sa vb cu preotul....voi nu stiti care Biserik sau Manastire ar fi mai buna...unde sa ma duc?...merci mult |
|
|
![]() ![]()
|
|
Buna Vesta!
Imi pare bine sa stiu k exista un site unde poti vorbi cu oameni care au trecut prin experiente asemanatoare fara sa te creada nebuna!Te rog frumos daca ai putea sa ma lamureasti si pe mine in legatura cu spiritele rele din vis,dar in special cu spiritul acela ce si acum il simt...spiritul ce l-am vazut la mine in casa...stiu ca este un spirit bun insa as vrea sa stiu daca e posibil k el sa aiba o legatura speciala cu mine de il simt si acum (kiar si in momentul asta in care scriu..).Ai avea timp sa imi poti raspunde kci imi doresc sa aflu despre ceea ce v-am povestit..multumesc mult de tot! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) As vrea sa mentionez k acum ma simt mai bine stiind k nu sunt singura care are acest dar de a vedea , auzi ,dincolo de vise si alte lucruri mai putin explicabile.Datorita faptului k am vazut k sunt mai multe persoane k mine m-au ajutat sa trec peste primul pas...pot spune k datorez multumiri si spiritului deoarece a fost bun si ma facut sa vad in asa fel k exista si o parte buna a lucrurilor numite paranormal. Multumesc si sper sa 'traiasca'mult siteul acesta (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Buna Vesta! Imi pare bine sa stiu k exista un site unde poti vorbi cu oameni care au trecut prin experiente asemanatoare fara sa te creada nebuna!Te rog frumos daca ai putea sa ma lamureasti si pe mine in legatura cu spiritele rele din vis,dar in special cu spiritul acela ce si acum il simt...spiritul ce l-am vazut la mine in casa...stiu ca este un spirit bun insa as vrea sa stiu daca e posibil k el sa aiba o legatura speciala cu mine de il simt si acum (kiar si in momentul asta in care scriu..).Ai avea timp sa imi poti raspunde kci imi doresc sa aflu despre ceea ce v-am povestit..multumesc mult de tot! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) As vrea sa mentionez k acum ma simt mai bine stiind k nu sunt singura care are acest dar de a vedea , auzi ,dincolo de vise si alte lucruri mai putin explicabile.Datorita faptului k am vazut k sunt mai multe persoane k mine m-au ajutat sa trec peste primul pas...pot spune k datorez multumiri si spiritului deoarece a fost bun si ma facut sa vad in asa fel k exista si o parte buna a lucrurilor numite paranormal. Multumesc si sper sa 'traiasca'mult siteul acesta (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Imi pare rau, cred ca vorbim limbi diferite. Eu am avut vise in care mi se spunea sa fac sau sa nu fac anumite lucruri sau in care mi se arata un lucru care ulterior se indeplinea. Nu am visat niciodata SPIRITE, cu atat mai putin malefice, pt ca nici nu stiu si nu doresc sa mi le imaginez. Apropo, de unde ai stiut ca ceea ce ai visat tu era un spirit? Cum le-ai diferentiat in bune si rele? De ce ti-ai ales acest nickname(Inger al Intunericului, din cate engleza cunosc si eu), daca nu vrei sa ai de-a face cu lucrurile malefice? Ceea ce povestesti tu, in niciun caz nu este un dar, poate o pedeapsa. Iar o vizita, de fapt nu una, ci mult mai multe, la PREOT sunt absolut necesare. De fapt, daca mama ta a trecut prin ceea ce spune, nu trebuia sa se mai dezlipeasca de preot si de biserica. Nu stiu de a trebuit "sa te mai gandesti sa te duci la preot" cand ai asemenea vedenii. E ca si cum te-ai complace in convietuirea cu raul. Dar asta s-ar putea sa nu fie deajuns. Consultarea, in acelasi timp, si a unui psiholog este mai mult decat benefica. |
|
|
![]()
|
|
Imi pare rau, cred ca vorbim limbi diferite. Eu am avut vise in care mi se spunea sa fac sau sa nu fac anumite lucruri sau in care mi se arata un lucru care ulterior se indeplinea. Nu am visat niciodata SPIRITE, cu atat mai putin malefice, pt ca nici nu stiu si nu doresc sa mi le imaginez. Apropo, de unde ai stiut ca ceea ce ai visat tu era un spirit? Cum le-ai diferentiat in bune si rele? De ce ti-ai ales acest nickname(Inger al Intunericului, din cate engleza cunosc si eu), daca nu vrei sa ai de-a face cu lucrurile malefice? Ceea ce povestesti tu, in niciun caz nu este un dar, poate o pedeapsa. Iar o vizita, de fapt nu una, ci mult mai multe, la PREOT sunt absolut necesare. De fapt, daca mama ta a trecut prin ceea ce spune, nu trebuia sa se mai dezlipeasca de preot si de biserica. Nu stiu de a trebuit "sa te mai gandesti sa te duci la preot" cand ai asemenea vedenii. E ca si cum te-ai complace in convietuirea cu raul. Dar asta s-ar putea sa nu fie deajuns. Consultarea, in acelasi timp, si a unui psiholog este mai mult decat benefica. Buna...Imi cer scuze daka am gresit.....Mama mea intodeauna a fost si este credincioasa crede In Dumnezeu.nu sa dezlipit ,iar eu lafel.....penru mine niknameul asta nu are nici o importanta..nu mi-a trecut niciodata prin cap k ar putea sa aiba vreo legatura sau nu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...nu consider vedenie cand am vazut acel spirit in casa mea...Le pot evidentia insa nu stiu daca le pot spune spirite celor din vis care dupa cum am spus ma scuturau la propriu...kiar si knd si m-am intors pt o clipa din vis si pe urma m-au tras inapoi...realizam k era un vis...si dupa ce am spus rugaciunea Tatal Nostru si mi-am facut cruce cu varful limbii m-au lasat sa plec..mentionez k ele vorbeau o limba foarte ciudata..Pe spiritul din casa il simteam trist ..melancolic si avea sa imi spuna ceva knd l-am intrebat cine e kaci sa intors cu fata ,facand 1 pas spre mine desi nu l-am vazut la fata...nu iam vazut decat parul negru si lung... atunci eram mai treaza k niciodata.Nu cred k este o pedeapsa deoarece nu am facut niciodata lucruri urate (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Am spus ca ma gandesc deoarece imi e teama k Parintele sa nu ma creada zicandu-mi k sunt un copil si ca am imaginatie bogata cum cred adultii de obicei,insa ma duc la Biserica de cate ori pot caci imi place si ma simt in liniste acolo.Nu cred k un psiholog m-ar intelege precum un Preot care este mana dreapta a Lui Dumnezeu... Multumesc ptr ca mai ajutat cum ai putut.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:33 AM |
|