![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-August 07 From: Piatra Neamt Member No.: 2,008 ![]() |
A...buna fetelor....mai voi stiti ce poate semnifica tipatul de bebe nou nascut in somn?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Era cu ceva timp in urma cand mi-a venit si mie randul la a avea stop-inteleg fetele-am avut un vis ciudat in sensul k era negru peste tot cu exceptia luminitei albe +tipatul bebelusului nou nascut...de atunci nu am mai avut visul acesta insa ieri seara l-am avut....Ce poate insemna mai exact? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) pup fetelor:* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
dragele,
eu am visat (iar) ca sunt mireasa. stiu ca e bine cand visezi alb. da'.. mireasa? io? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Se zice ca nu e bine..dar eu m-am visat de multe ori si nu am patit nimic rau!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mda.. am gasit si eu diverse pareri pe net.
numai sa nu fie cazul ca visul sa devina realitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Te loveste vreun gand? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
sa stii.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da' mai intai sa termin cu licenta, la anul..
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
da..? serios?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
daaaa.. si scuze pentru offtopic, sweet, acush ne trezim la coltz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 178 Joined: 13-July 06 From: Pitesti Member No.: 421 ![]() |
Si eu am avut un vis ciudat. Se facea ca eram insarcinata cam in luna a 6-a (aveam burtica destul de mare) si bunica mea era si ea insarcinata si tocmai nastea in vis la mine acasa pe canapea. Dar inainte sa nasca a plecat , nu stiu unde, si nu am mai auzit nici un planset, nici nu am mai vazut-o pe ea. Ieri am vazut doua filme in care apareau doi bebelusi de cateva luni. Oare sa aiba legatura cu asta? Eu am 16 ani, deci nu am nici un gand de a face copii curand.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
dragele, eu am visat (iar) ca sunt mireasa. stiu ca e bine cand visezi alb. da'.. mireasa? io? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) e dorinta ta (eventual inconstienta) de a te casatori si mai adanc, de a fi in centrul atentiei (asa cum mireasa e la o nunta). si se reflecta la nivelul viselor. nu cred ca e vreo semnificatie aparte. si eu cand am cate ceva care ma preocupa, visez inclusiv noaptea. dar asta nu inseamna ca ma intreb "oare ce inseamna cand visezi 5 facturi neincasate" sau "15 linii de cod care nu se compileaza" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:34 PM |
|