![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 15-February 06 From: la comp Member No.: 223 ![]() |
Deci tin sirena in portbagaj si d;aia ca sa nu moara..aha! :-
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
si tu ai dreptate..dar si ca sa nu le moara pestii cand ii aresteaza..
shoot! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:offtopic:
cine pune intrebarea? eu? :fluierat: Daca insistati..ok De ce sunt toti barbatii handicapati din punct de vedere fizic? :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 15-February 06 From: la comp Member No.: 223 ![]() |
Ce scrie intr-o fisa oarecare completata de politistul de serviciu?
;)na raspundem la amndoua acu:D :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:offtopic:
Intrebarea ta e grea.. :'( |
|
|
![]()
|
|
Nu scrie nika pt ca nu stie sa scrie :-X
|
|
|
![]()
|
|
;D ;D
Atunci revin eu : De ce sunt toti barbatii handicapati din punct de vedere fizic? :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Pentru ca nu pot sa gandeasca,,,cu si anume creierul?? :'(
|
|
|
![]()
|
|
nu raly ;) :-*
Handicap fizic nu psihic. ;) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Le lipsesc sanii... :-X
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:55 AM |
|