![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eeei, da ce mult ati scris.. :>
electra: sunt in buc.. dar nu sunt din buc.. ::) cat despre mine.. pai ce sa zic.. era bine.. intr-un fel, rau intr-altul. daca ar mai fi cazul inca o data acum, as refuza. :-X |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
QUOTE Da, ai dreptate...vezi ce topic trist ai pus :(? Yeah..sorry.. :'( (IMG:http://i31.photobucket.com/albums/c368/blondinaCT21/suicide.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Dupa cum se poate observa, relatia mea de amor pasional cu Megutz este una la distanta...deci poti sa iei pancarda cu offtopic fiindca suntem chiar foarte on-topic ;D.
Vin in vara, nu vii tu sa vezi niste lalele pana atunci ::)? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am avut o relatie la distanta,dar s-a dus pe apa sambetei.Sau poate nu l-am iubit.Oricum eram ciutanca.. :estiok:
:offtopic: Simt o respiratie rece in ceafa. O fi invi? :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Megutz, da sa pup sa treaca. Se cheama dragoste cu nabadai :-*
On-topic: pe de alta parte, stiu si persoane care au relatii la distanta si merge foarte bine...cred totusi ca e nevoie de un efort sustinut pentru mentinerea acestor relatii, pe care nu oricine e dispus si mai ales capabil sa-l faca. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
d;apoi.. nabadai, nabadai, da' daca ma aleg cu capul spart.. fug, nu stau :(
|
|
|
![]()
|
|
I am hurt :'( :ametit: :'(
Ufff, nici o relatie de-a mea la distanta nu merge :'(? PS: Dore, iarta-ne, ne mistuie pasiunea, dar gata nu mai facem off-toapice, promitem :rusinosul: |
|
|
![]()
|
|
ultimul, promit.. nu ma lasa inima sa te las cu ochii in soare..
incearca sa te schimbi! iti pastrez locul in inima-mi.. fii sigura de asta! :P |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
din propria-mi experienta relatiile la distanta au viata scurta ... c'est la vie ! chiar daca-i trist!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
Nu pot scrie de o relatie la distanta din propria experienta, deoarece nu am trait una pana acum! Dar, este greu sa fii cu cineva, sa-l simti aproape cand de fapt el este la distanta, nu are rost sa te amagesti cu telefoane, mail-uri, etc in fond nu stii ce face acolo indiferent de increderea pe care o ai si o are in tine! Imi este greu sa cred ca sunt si astfel de cazuri, desi sunt si nu-mi doresc sa stiu ce simt persoanele acestea, mai ales in clipa-n care se daruiesc cu totul si in final afla ca nu a meritat...poate ca sunt si cazuri fericite, dar probabil sunt putine! :(
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:47 AM |
|