![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Nici eu nu spun din experienta mea (sper sa nu o am vreodata), dar stiu o casatorie la distanta :'( (banii sunt mai importanti pentru el) :'( mi se paree tragic!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Nu stiu ce sa zic, oricum nu sunt adepta relatiilor la distanta. Ori e aici langa mine, ori la revedere.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu nu am avut nici o relatie importanta la distanta, dar am o prietena care tocmai a iesit dintr-una. :(
cred ca oricata iubire ar fii la mijloc tot e greu sa nu te vezi timp indelungat si sa se rezume totul la telefoane sau mess, care oricum nu pot sa suplineasca prezenta fizica a persoanei iubite. pana la urma e greu si cu relatiile in care cei doi se vad zilnic si sunt impreuna, dar asa din orase diferite sau chiar tari... nu-mi doresc vreo relatie de genul asta. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:( poate rezista si la distanta dar [glow=red,2,300]greu de tot[/glow] si numai daca are o "fundatie" foarte bine inchegata de mult timp ! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
a pretinde ca o relatie la distanta poate rezista inseamna de fapt sa renunti la exact lucrul cel mai important intr-o relatie "traditionala" si anume sa ai pe cineva aproape cand ai nevoie de el. Poate rezista, dar e mai bine sa nu te incurci cu asa ceva. C'mon, sunt atatia oameni in jur, cine mai crede in ursiti si ursite?
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred in relatiile la distanta...uneori sunt de preferat..se mentine tot timpul o dorinta...
pare ciudat poate..dar cele mai bune relatii pe care le-am avut au fost la distanta.. revederile sunt tot timpul placute.. pasiunea se pastreaza.. ..in ziua de azi exista telefon, messenger, fax, telegraf, posta, porumbei mesageri, semnale de fum...deci metode de comunicare exista.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
:( Parerea mea este ca o relatie la distanta are de suferit. Vorbesc din proprie experienta. Intr-un final, trebuie sa iei o decizie: ori faceti unul din voi un compromis si se duce dupa celalalt, ori intervine despartirea. Depinde de cat de multa iubire exista, de cata dorinta pentru un viitor in comun aveti, de incredere, de puterea de a lupta....
Ce sa mai, e o lupta si o sfasiere continua relatia la distanta :'( |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
sunt de acord ca exista multe modalitati de comunicare in ziua de azi si da, daca e o perioada mai mare de timp in care cei doi nu se vad dorinta poate creste. dar ce te faci cand creste prea mult si iti cauti alinare la altcineva?
si daca totusi nu creste ci din contra? mai e si vorba aia care spune ca "ochii care nu se vad se uita". eu sincer cred in ea... |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
am adaugat si un sondaj :fluierat: Hai sa vedem care este procentul celor care cred sau nu in asa ceva. ;)
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
ciresica, tie cand iti e pofta de ciocolata asa mai mare, cauti alinarea intr-o inghetata?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:05 AM |
|