![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu personal nu am trecut prin asa ceva, dar daca ti-e pofta de dulce si inghetata intra aici. :)
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
femeile, ca si barbatii au arome...poti spune ca iti plac barbatii in general (deci dulcele) sau poti spune ca iti place o aroma mult prea mult si atunci iti e dor doar de aroma aia :)
oricum sunt de acord ca daca e mult timp intre revederi, relatia nu prea are sanse... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am votat NU.
Asa cum ziceti, daca intrevederile au loc suficient de des, at poate fi un lucru bun. In schimb, daca cei 2 se vad o dat la 3 luni parerea mea e ca se duce pe apa sambetei tot, mai devreme sau mai tarziu. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
si eu tot nu! se vad odata la 3 luni? :o pai e bine mai, cuplu pe care il stiu eu se vad odata la 1 an jumatate! :'(
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 104 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 196 ![]() |
eu nu cred in relatiile la distanta..
sunt prea multi factori care nu pot fi controlati pentru ca nici macar nu stii de existenta lor... si daca intr-o relatie "traditionala" intervine mai devreme sau mai tarziu rutina, intr-una la distanta nu intervine nimic.. decat sarutari in eter si promisiuni pentru.. candva.. sigur, daca stii exact cat va tine perioada de distanta.. e ceva, dar altfel.. "boala lunga, moarte sigura" ... |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am avut o relatie la distanta si a durat multisor. Un an am fost fidela, dar apoi am luat-o pe aratura - este adevarat ca ochii care nu se vad, se uita...dupa altii.
Daca as fi din nou in situatia de a alege, as refuza categoric relatia la distanta. Este pierdere de timp...si traim o singura viata parca, nu? ;) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
totusi, nu intotdeauna este cum am vrea noi si atunci ce faci, dai chiar cu piciorul la tot, asta daca este o relatie indelungata ?? :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
votez:DA. Dragostea adevarata,puternica,dar mai ales impartasita de ambii parteneri,rezista la orice,la obstacole,la lipsuri,la distantza,la trecerea anilor.
Nu fabulez,n-am picat in romantism,ma bazez pe lucruri concrete, cand afirm asta! Iar revederile ,dupa o perioada lunga de timp,sunt extraordinare.Important e sa ramina mereu vie ,dragostea,iar pentru asta e nevoie de 2,la fel ca in tango! ps-mistaco,nu dai cu picioru la ceva bun,tzii cu dintzii de ea,mey,ma rog,cu cleshtii! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Deci parerile sunt impartite.10-8,aproximativ egale. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blink.gif)
Eu zic ca relatiile la distanta rezista,daca cei 2 parteneri se iubesc cu adevarat.Subscriu la ce a zis nortshar (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
pt mine, e mai dificil sa raspund. eu nu prea mai cred in notiunea asta de dragoste adevarata. dar, fireste, ea exista. e insa f rara si presupune oameni cu adevarat speciali. eu am trait dragostea asta la distanta, dar era cu ceva in timp in urma, si nu prea a tinut. si acum pot spune ca traiesc o dragoste la distanta, si e f greu cand suntem despartiti. dar asta se intampla destul de rar... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:37 PM |
|