IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Relatiile la distanta
Au relatiile la distanta vreo sansa
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 27
Guests cannot vote 
Ciresica
post Feb 17 2006, 12:53 PM
Post #31

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

eu personal nu am trecut prin asa ceva, dar daca ti-e pofta de dulce si inghetata intra aici.  :)
Go to the top of the page

+Quote Post
vad_voci
post Feb 17 2006, 01:01 PM
Post #32

Musafir

femeile, ca si barbatii au arome...poti spune ca iti plac barbatii in general (deci dulcele) sau poti spune ca iti place o aroma mult prea mult si atunci iti e dor doar de aroma aia :)

oricum sunt de acord ca daca e mult timp intre revederi, relatia nu prea are sanse...

+Quote Post
angeldust
post Feb 17 2006, 01:14 PM
Post #33

Musafir

Am votat NU.
Asa cum ziceti, daca intrevederile au loc suficient de des, at poate fi un lucru bun.
In schimb, daca cei 2 se vad o dat la 3 luni parerea mea e ca se duce pe apa sambetei tot, mai devreme sau mai tarziu.

+Quote Post
elly
post Feb 17 2006, 01:20 PM
Post #34

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

si eu tot nu! se vad odata la 3 luni?  :o  pai e bine mai, cuplu pe care il stiu eu se vad odata la 1 an jumatate!  :'( 

+Quote Post
angelina
post Feb 17 2006, 01:26 PM
Post #35

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 196

eu nu cred in relatiile la distanta..
sunt prea multi factori care nu pot fi controlati pentru ca nici macar nu stii de existenta lor...
si daca intr-o relatie "traditionala" intervine mai devreme sau mai tarziu rutina, intr-una la distanta nu intervine nimic.. decat sarutari in eter si promisiuni pentru.. candva..
sigur, daca stii exact cat va tine perioada de distanta.. e ceva, dar altfel.. "boala lunga, moarte sigura" ...

+Quote Post
Dore
post Feb 17 2006, 03:36 PM
Post #36

Explorator

From: Bucuresti
Member No.: 78

Am avut o relatie la distanta si a durat multisor. Un an am fost fidela, dar apoi am luat-o pe aratura - este adevarat ca ochii care nu se vad, se uita...dupa altii.
Daca as fi din nou in situatia de a alege, as refuza categoric relatia la distanta. Este pierdere de timp...si traim o singura viata parca, nu? ;)

+Quote Post
Mistaco
post Feb 17 2006, 09:34 PM
Post #37

Musafir

totusi, nu intotdeauna este cum am vrea noi si atunci ce faci, dai chiar cu piciorul la tot, asta daca este o relatie indelungata ??  :fluierat:

+Quote Post
northstar
post Feb 19 2006, 01:58 AM
Post #38

Dependent

Group: Membru
Member No.: 190

votez:DA. Dragostea adevarata,puternica,dar mai ales impartasita de ambii parteneri,rezista la orice,la obstacole,la lipsuri,la distantza,la trecerea anilor.
Nu fabulez,n-am picat in romantism,ma bazez pe  lucruri concrete, cand afirm asta!
Iar revederile ,dupa o perioada lunga de timp,sunt extraordinare.Important e  sa ramina
mereu vie ,dragostea,iar pentru asta e nevoie de 2,la fel ca in tango!

ps-mistaco,nu dai cu picioru la ceva bun,tzii cu dintzii de ea,mey,ma rog,cu cleshtii!

+Quote Post
blondina
post Feb 23 2006, 02:15 PM
Post #39

Membru de Onoare

From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Deci parerile sunt impartite.10-8,aproximativ egale. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blink.gif)
Eu zic ca relatiile la distanta rezista,daca cei 2 parteneri se iubesc cu adevarat.Subscriu la ce a zis nortshar (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
pink_step
post Mar 5 2006, 01:44 PM
Post #40

Incurabil

Group: Incurabil
From: neverland
Member No.: 187

pt mine, e mai dificil sa raspund. eu nu prea mai cred in notiunea asta de dragoste adevarata. dar, fireste, ea exista. e insa f rara si presupune oameni cu adevarat speciali. eu am trait dragostea asta la distanta, dar era cu ceva in timp in urma, si nu prea a tinut. si acum pot spune ca traiesc o dragoste la distanta, si e f greu cand suntem despartiti. dar asta se intampla destul de rar... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

6 Pages V  « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 06:37 PM