![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
vezi ca uneori.. ochii care nu se vad se uita la altii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
noi am fost 2 ani despartiti cam 300 de km. dar eu am fost o norocoasa, in fiecare vineri venea acasa si pleca duminica. cat sacrificiu din partea lui.. m-am emotionat.. va kem la nunta, nu alta :"> |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 14-February 07 Member No.: 1,199 ![]() |
Eu din mesajul lui Wsw nu inteleg ceva: de ce ar vrea cineva sa cucereasca o femeie implicata intr-o relatie? Orice fel de relatie... De ce sa se lege la cap? Doar de dragul sportului? Sa isi dovedeasca lui sau lumii ca poate? Ca asa da senzatia mesajul. Suna a..."lectie": "Cum seducem o femeie implicata intr-o relatie? - ghid practic" Ma rog, fiecare cu hobby-urile lui (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Seductia este un mijloc excelent prin care inveti o gramada de lucruri despre femei si implicit despre dinamica societatii si despre mine! Si imi dau seama cat de naivi sunt majoritatea barbatilor si cat de mult se consuma inutil din pricina unei femei anume cand balta e atat de plina de peste! Este si un mijloc pentru a ma tine in forma. Interactiunea cu cat mai multe femei imi ofera o energie pozitiva, este o sursa inepuizabila de umor! Si decat sa ma preocupe fotbalul sau luptele din K1 mai bine cunosc o femeie noua, nu ?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oricum te schimba mult ca barbat interactiunea cu cat mai multe femei. Pentru binele fiecarui barbat si al viitoarei lui familii e bine sa cunoasca cat mai mutle soiuri de femei si sa le cunoasca puterea nativa a intuitiei lor. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Multi barbati nu reusesc sa stea niciodata fara emotii si stangacii langa o femeie care ii atrage. Seductia te invata sa abordezi imediat ce iti place! Adica sa iei initiativa, ceva foarte masculin si atragator pentru voi, nu fetelor ?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ar mai fi multe de spus... dar back to work! caci azi plec devreme de la job caci am o pirma intalnire cu o fata super draguta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai sa fiu al naibii daca nu il avem printre noi pe Casanova Himself (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Desi discursul tau seamana mai mult cu o carte din aceea a lui DeAngelo sau cum il cheama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca nu stii cine e, da un search pe google sigur va deveni idolul tau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Are cateva carti de genul "Cum sa i-o tragi unei tipe in 10 pasi" sau "Cum sa nu-ti mai tremure mainile si sa vomiti de fiecare data cand se uita o gagica misto la tine" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fooooooarte folositoare!!!!
Mai incanta-ne te rog cu aventurile tale, sunt sigura ca ai si altele mai interesante decat asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sunt fericita ca al meu are ca hobby K1 si fotbalul (cu exceptia momentelor cand ne certam pe telecomanda din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Imi place initiativa la un barbat, dar daca as afla ca este un afemeiat, m-ar lasa rece. Imi place sa ma faca sa ma simt speciala si unica si asa ceva e greu de obtinut de la un barbat pentru care toate sunt speciale. Angel, mi-ai luat vorba din gura. Curat Casanova (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 14-February 07 Member No.: 1,199 ![]() |
@Szimcsi
Deep inside, orice barbat viseaza la mai multe femei, chiar daca nu ii place sa recunoasca! Deci nu exista barbati afemeiati, caci oricarui barbat ii plac femeile, insa multi accepta neputinciosi conventiile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sunt aboslut sigur ca esti unica si speciala, ca si mine de altfel! @angeldust Nu inveti seductie din carti ci din realitate. Acolo inveti the hard way (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cartile sunt asa doar pentru a vedea cum gandesc altii. "O privire in carti si doua in viata!" - Goethe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sexul este un detaliu neimportant in seductie, este o consecinta imediata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Frumusetea sta in drumul catre destinatie, nu in destinatie in sine. --- Si seductia in sine nu se aplica doar femeilor, ele sunt doar un capitol special (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Intr-un sens mai larg, seductia este a obtine de la ceilalti ce vrei tu dandu-le iluzia ca iti dau ei de bunavoie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kisses (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well, ma vad nevoita sa iti dau dreptate aici. Seductia si manipularea sunt defapt aceeasi marie cu alta palarie.
Si nu tot timpul consecinta imediata a seductiei este sexul, de multe ori nici nu este scopul. Spre exemplu, multe arme din arsenalul seductiei sunt folosite pe scara larga in politica, vanzari, public relations samd. Exista intr-adevar un numar de persoane care au aceasta calitate de a fi seducatori de la natura, dar in mare parte se poate si invata, prin practica "la locul muncii" cum spuneai (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ce pot sa mai zic....sa iti urez la cat mai multe victime? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Wsw, convenţii? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu vei găsi cliente aici, doamnele nu plătesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
nushyoo |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
BUna! yo traiesc asa ceva cam de..2 ani! iubitul meu a plecat la faculate iar eu sunt inca la liceu..si mai am inca un an si termin! cand aplecat eram deja impreuna de 2 ani iar acum...nu suntem despartiti..! am avut si momente grele in relatie..dar am trecut peste! oricum..am ajuns aman2 la concluzia ca"distanta ne va desparti pe noi,nu altceva"!AAAA/....si ca ..miam adus aminte...ma abat putin de la subiect...! yo fac sex cu iubitul meu...cam de 2 ani fi folosim prezervativ! dar acum...eu vreau neaparat sa ma trec pe pilule!! Dar vreau sa stiu dc intr adevar sunt o metoda sigura de contraceptie??????????????nu vreau sa ma trezesc cu bebel pe cap!!! eu vreau asta dar mi-e frica!! Am auzit de marvelon....sunt bune???????????????? yo cred ca ne-ar fi my bine dc vom trece pe pastile ! de fapt..asta vreau ca sa fiu fericita!!! dar...nush ce sa fac!!! va rog ajutati ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asept raspunsuri cat mai multe..!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
nushyoo, bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te rog sa nu mai folosesti o multime de semne de punctuatie, intelegem ca atare si un singur semn de exclamatie. Iar folosirea corecta a limbii romane pe acest forum este impusa prin regulament. Postul de la sanatate il voi muta la topicul cu anticonceptionale. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:07 AM |
|