![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
conteaza cateva aspecte pe care tu ar trebui sa le cunosti : depinde cat de stransa este relatia ta cu prietenul tau , depinde cum se comporta el vis-a-vis de aceasta fosta prietena si cat de stransa a ramas relatia lor in urma despartirii. conteaza poate si cat timp i-a legat pe ei si cat te leaga pe tine de el ( ma refer ca si profunzime a relatiei). si plus de asta ar trebui sa stii clar care este pozitia lui fata de intalnirea in care urmeaza sa clarifice lucrurile . dupa parerea mea sunt mai multe necunoscute dar eu mai si depic firu'n 14 ....daca iubitul tau nu mai are nici o treaba cu ea si voi doi sunteti sinceri , suficient de sinceri unul cu celalalt cat sa vorbiti lucrurile astea iar el cu mana pe inima ( la figurat nah....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) sa iti spuna ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, banuiesc ca ar trebui sa il crezi.
mmm...gandesc intortocheat acum , imi este foame asa ca e scuzabil. numai bine ! ma duc sa rontai ceva si poate intre timp vin fetele cu sfaturi mai pertinente de atat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Eu zic ca daca el nu are nimic de ascuns ar fi mai corect sa discutati amandoi cu fosta. Cel putin eu asa as face, nu stiu daca e cea mai buna solutie.
Ar trebui sa-i explicati (chiar daca ati mai facut-o) ca voi 2 aveti o relatie foarte frumoasa si ca ea apartine trecutului. Eu sunt un pic cam nebuna si cred ca i-as spune mult mai multe si mai dureroase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) astfel incat sa-i piara cheful sa mai deschida gura in legatura cu fostul si sa-si vada de treaba. In fine...ideea este ca daca el intr-adevar nu mai este legat in niciun fel de fosta (de chestia asta cred ca poti sa-ti dai si tu seama, ca partena a lui) poti sta linistita ca nu se va intalni cu ea sa depene amintiri comune. (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
increderea e cea mai importanta. se pare totusi ca iti este teama din moment ce ai scris asta aici. ceea ce inseamna ca nu esti sigura pe el. cum s-a spus si mai sus, e important cat a durat relatia lor, in ce circumstante s-au despartit si mai ales, de ce si-a ales noua iubita(tu) din acelasi loc de munca cu fosta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
va multumesc pentru sfaturi. stiu ca trebuie sa am incredere in el. Din cite stiu eu relatia lor s-a terminat pentru ca ea s-a plictisit de el. Inainte sa ma intilnesc cu el am dicutat cu ea si m-a asigurat ca intre ei totul s-a terminat. Cu toate astea s-au intilnit fara ca eu sa stiu si mai vorbesc pe mess diferite chestii ca intre amici. Problema mea este ca el a tinut foarte mult la ea iar ea poate profita de acest lucru oricind. Nu stiu daca am fost suficient de explicita. Mai vorbim si inca o data mersi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Stii tu cum e cu plictisitul asta...unele se plictisesc de barbati atunci cand stiu ca e numai al lor dar atunci cand vad ca individul poate fi si cu altcineva imediat li se aprind beculetele si incep sa-si manifeste simtul proprietatii. Eu nu prea cred in relatiile astea de amicitie de dupa...sincer, eu nu am ramas prietena cu nici unul dupa ce am rupt relatia, nu am putut....e o chestie de orgoliu, nu as suporta sa-mi povesteasca de relatiile lui chiar daca intre noi nu mai e nimic. In locul tau eu l-as pune sa rupa orice relatie cu fosta mai ales daca prietenul tau este o fire usor influentabila pe care poate sa-l intorca ea oricand...Ce naiba, ori eu , ori ea ! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Acum nu stiu ce fel de fire esti tu... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Si eu sugerez acelasi lucru. Daca ii permiti sa aiba o relatie de amicite cu fosta (mai ales ca esti constienta ca tipa e cam periculoasa) nu inseamna ca dai dovada de maturitate si intelegere. Si lui trebuie sa-i explici cum sta treaba. Nu sa-i interzici radical dar sa fii suficient de subtila incat sa inteleaga ca te deranjeaza lucru asta.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, sunt de acord ca sunt periculoase intalnirile astea cu fosta. In special daca ea declara deschis ca il mai vrea. Si la el probabil ca au ramas niste chestii neterminate si nelamurite din moment ce ea l-a lasat pe el. Dar daca o sa incepi sa il bati acum la cap sa nu se mai intalneasca cu ea nu o sa faci decat sa creezi o stare de tensiune intre voi si el ar putea prinde ideea ca e mai bine in partea cealalta. Orgoliul lui acum probabil e gadilat la maxim de faptul ca doua femei il vor si nu prea vad ce motive ar avea el sa vrea sa iasa din aceasta situatie, pentru ca probabil lui ii e bine asa. Nici nu stiu ce sfat sa-ti stau, e nevoie de multa diplomatie sa actionezi corect in cazuri ca astea. Probabil i-as spune ceva de genul "Dragul meu, eu am foarte mare incredere in tine ca o sa lamuresti situatia asta in cel mai scurt timp posibil, pentru ca nu iti face bine nici tie si relatiei noastre nici atat sa ramai agatat de trecut. "... si apoi i-as da o vreme sa vad daca se straduieste sau nu sa rezolve problema.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mai, sincera sa fiu, mie nu-mi miroase a bine deloc. Inca mai cauta compania ei iar asta ma face sa cred ca inca are sentimente pentru ea.Si ca sa fie si mai nasol ea accepta intalniri si discutii cu el...pai in felul asta nu o poate lua de la capat cu tine. Ce sa mai aiba de lamurit? Parca am fi in vreun soap opera din ala....numai aia fac asa. Daca s-a terminat, s-a terminat si gata.O saluta cand se intalneste pe undeva cu ea si punct. Ce atatea discutii? Acum sper sa nu te superi pe mine, asta este insa parerea mea. Keep us posted (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bun venit la noi, Oliviana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fostul tău ce mai face? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred că neliniştea ta este īntemeiată. Dacă el simte că mai are ceva de lămurit cu fosta, probabil că aşa este. Prudent pentru tine ar fi să te retragi şi să-i laşi să se lămurească īntre ei; ai putea analiza posibilitatea īn care ai fost manta de vreme rea. Totuşi, cātă vreme tipul se tot cuplează cu colege de serviciu, probabil că nu de consecinţele despărţirilor se temea el defapt. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Īmi pare că cei doi īşi caută pretexte. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:03 PM |
|