![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Cel mai bun telefon e ala care te tine,nene. Bateriaaaaaa! Asa ca Nokia. Mie mi s-au intamplat mai multe chestii nasoale din cauza ca eram plecata toata ziua in oras si ramaneam fara baterie,desi il incarcasem cu o zi, doua in urma.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu am sirroco si sunt multumita de el.
il folosesc si pe post de obiect-de-aruncat-dupa-cineva sau la nervi de pamant, asa ca e perfect. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce-am mai avut n-a rezistat.. si in scopuri academice, un e51 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
E51 planuiesc si eu sa-mi iau cat de curand. Esti multumita de el?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
yup.
poze calumea - zom zoom zoom, pdf, word.. singurul lucru care ma enerveaza e meniul. nu sunt eu invatata, cred. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ce frumos e!
am avut si eu cu .clapita.. dar s-a facut bucati.. asa ca nu ma risc iar. sa-l porti sanatoasa! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu mi l am luat , acum e nou aparut doar salivez la el (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
a
mea culpa nu mai sunt la curent cu noutatile.. trebuie sa ma intelegi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
e lasa nu i nik poate ai gura aurita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Cumparat telefon! nokia 6500...slide, dom'ne. Face de toate, numa nu .... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:52 PM |
|