![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Flutu, e frumos rau!
sa-l porti cu placere |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
10x, Meg! E frumos, dar eu l-am ales mai mult fiindca imi place ce are in el, cum se comporta bateria etc. In plus, eu-s abonata la orange si-mi pot cumpara un telefon pe an la oferta. Deci l-am ales si datorita pretului. Oricum, face poze faine, muzica se aude bine (nu ca as asculta muzica la el, dar na), bateria ma tine de vineri si inca e la jumatate samd. Am facut o afacere buna, ce sa mai... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am luat de o saptamina un nokia 2630 Astazi mi-a cazut pe covor si s-a stricat ecranul.
Daca sint sunata pot sa raspund, insa nu vaz nimica. Pot sa sun si-atit. (IMG:http://www.compunics.com/prodimages/nokia2630.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Am un LG si e "pe saniuta ",e fain,pozele ies foarte clare si asta-mi place cel mai mult iar copiii il exploreaza non stop si vad ca rezista bine.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
L-am reparat pe al meu; i-am luat si o carcasa transparenta din plastic care sa ii protejeze nitel dispaly-ul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce bine ca ai reusit sa il repari!
Pe al meu nici nu mai tin minte de cate ori l-am scapat pe jos :| dar nu a avut nimic. O sa am mai multa grija totusi. As vrea sa ma mai uit si la oferta Nokia, in caz ca imi mai face altceva cu ochiul, in afara de 7390`ul meu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Cum ai reusit sa-l repari the same day ? (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Pot si io sa ma laud ? Am 2 colegi de clasa de la liceu ( LVA, Maat stieeee ) care lucreaza la headquarters of Nokia, in Finlanda. Asa c-am incredere deplina in (cel putin) softurile lor. Prin urmare imi cumpar intotdeauna Nokia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
M-am dus la un magazin care le repara. eram neagra de suparare...
La LVA a fost var-miu; tare la matematici si fizici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu LVA-ul ma bateam si eu pe la olimpiade... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Scuze de off-topic (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Ce promotie a fost varu', poate-l cunosc... |
|
|
![]()
|
|
88 sau 89 cred. Marius. Fata de tocilar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:12 PM |
|