IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 11 12 13 14 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cel mai bun telefon mobil - pareri si sfaturi alegere
Care este cel mai bun telefon/model de telefon si de ce?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 63
Guests cannot vote 
claudia_electra
post Nov 9 2008, 12:00 AM
Post #121

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Si eu cica fan Nokia de multa vreme, dar nu stiu pentru cata vreme. Au mari probleme de software! E65-ul pe care il am de vreo 1.5 ani a fost deja in service la vreo 3 luni dupa achizitie pentru o problema de soft, nici nu mai stiu care, iar acum imi face niste figuri exasperante: din neant intra in Voice Recorder si orice tasta as apasa pentru a incerca sa fac alta actiune (sa sun, sa dau sms, sa pun alarma etc), el iar intra in Voice Recorder. Altceva nu mai stie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 9 2008, 12:13 AM
Post #122

Incurabil

Member No.: 868

Haidi bre, Claudio ! Ai trimes vreun complaint pi site-ul oficial ? Ca nu se poa' sa nu ti-l rezolve...
Eu is Nokia reloaded, am fost vreun an pe Sony Ericsson a cause de cadou de terminal , da' nu ma dezic de Nokia nicicum...Asta-s io. Si totusi, trust Nokia.

Maat, io' s promotia '93.

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 9 2008, 12:30 AM
Post #123

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Nu am ajuns inca acolo, vreau sa ajung cu el in Olanda de unde l-am luat.

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2008, 01:38 AM
Post #124

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Inseamna ca esti cu un an sau doi mai mica decit mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
strumfita
post Nov 10 2008, 02:47 PM
Post #125

Musafir

Eu sunt fan Nokia, dar ultimul pe care l-am avut, nu stiu ce model, decat ca era cel expres music, vorbesc la trecut de el, ca mi s-a stricat. A fost asa de scump cand l-am cumparat, eram fericita ca am si eu tel cu camera, mai puneam si eu cate o poza pe site, prima data mi s-a stricat ecranul, exact ca si la Maat, nu vedeam cine ma suna. L-am reparat si a fost 180 lei reparatia, iar sambata fix de ziua mea, din nou aceiasi problema. Eu nu mai dau 180 lei, asa ca am renuntat si acum am un jaf de nokia, nici nu scrie macar ce model e.
Dar tot fan nokia raman, numai ca am nevoie de unul mai bun, sa nu mai fie plastic de i se crapa ecranul.

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 10 2008, 04:53 PM
Post #126

Incurabil

Cu 2 ani , Diana, mai precis.

Eu sunt foarte multumita de Nokia de cand ma stiu. Primul meu Nokia l-am luat prin '94, daca nu ma-nsel. Acum, am un Nokia 6300 de care-s foarte multumita: nu in ultimul rand pen' ca l-am scapat de vreo 2 ori pe gresie si n-a avut nici un fel de probleme. Softul este foarte my taste. Poze nu prea fac cu telefonul, am camera si o folosesc la max. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
strumfita
post Nov 11 2008, 10:46 AM
Post #127

Musafir

Sylvia nu poti pune o poza sa vad modelul de nokia? acum trebe sa imi cumpar altu si vreau si eu ceva bun, sa il pot purta si in buzunar, in geanta fara stres (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , pt ca expres musicul e plastic ieftin, cred ca din cauza ca l-am pus de cateva ori in buzunar s-a crapat ecranul, dupa care nu vedeam cine suna, era asa slabut la imbinari. Ce sa zici mai scoate si Nokia modele mai slabe.

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 17 2008, 02:12 AM
Post #128

Incurabil

Scuze de intarziere:

(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/Nokia6300.jpg)
Il am de anul trecut, de cand a fost best deal la Orange, si...ma satisface deplin.

+Quote Post
Cindy
post Jan 16 2009, 11:19 PM
Post #129

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am primit cadou un telefon (acum vreo 2 luni jumatate, aproape uitasem de el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) un Samsung SGH U600. De ce uitasem de el? Pentru ca nu imi place deloc!! Mai are cineva? As vrea sa imi iau altceva, eventual tot un Nokia. Pe asta de acum il am de 3 ani aproape si desi m-am atasat de el (serios!), dupa multele scapari pe jos etc. a inceput sa aiba ceva probleme cu incarcatul bateriei. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

asta e Samsungul: (IMG:http://www.2nd-handys.de/img/samsung_sgh_U600.jpg)
Si asta este vechiul meu iubit Nokia (IMG:http://www.phonesonline.ie/img/phones/nokia/nokia_7390_bronze_black.jpg)

+Quote Post
Neith
post Jan 17 2009, 11:29 PM
Post #130

Musafir

O singura sugestie am: NU VA LUATI IPHONE! E o porcarie de telefon. Serios. Ma bucur enorm ca nu am renuntat la vechiul meu ipod cand mi-am luat iphone-ul. Pierde semnalul, se inchide brusc ecranul, ramane blocat pe hands free si alte minuni d-astea. Tare i-as face eu vant daca n-ar fi fost primit cadou si cu valoare sentimentala. Cred ca si cand o sa se strice de-a binelea o sa-l pastrez:))

+Quote Post

14 Pages V  « < 11 12 13 14 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 01:12 PM