![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Si eu cica fan Nokia de multa vreme, dar nu stiu pentru cata vreme. Au mari probleme de software! E65-ul pe care il am de vreo 1.5 ani a fost deja in service la vreo 3 luni dupa achizitie pentru o problema de soft, nici nu mai stiu care, iar acum imi face niste figuri exasperante: din neant intra in Voice Recorder si orice tasta as apasa pentru a incerca sa fac alta actiune (sa sun, sa dau sms, sa pun alarma etc), el iar intra in Voice Recorder. Altceva nu mai stie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Haidi bre, Claudio ! Ai trimes vreun complaint pi site-ul oficial ? Ca nu se poa' sa nu ti-l rezolve...
Eu is Nokia reloaded, am fost vreun an pe Sony Ericsson a cause de cadou de terminal , da' nu ma dezic de Nokia nicicum...Asta-s io. Si totusi, trust Nokia. Maat, io' s promotia '93. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu am ajuns inca acolo, vreau sa ajung cu el in Olanda de unde l-am luat.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inseamna ca esti cu un an sau doi mai mica decit mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt fan Nokia, dar ultimul pe care l-am avut, nu stiu ce model, decat ca era cel expres music, vorbesc la trecut de el, ca mi s-a stricat. A fost asa de scump cand l-am cumparat, eram fericita ca am si eu tel cu camera, mai puneam si eu cate o poza pe site, prima data mi s-a stricat ecranul, exact ca si la Maat, nu vedeam cine ma suna. L-am reparat si a fost 180 lei reparatia, iar sambata fix de ziua mea, din nou aceiasi problema. Eu nu mai dau 180 lei, asa ca am renuntat si acum am un jaf de nokia, nici nu scrie macar ce model e.
Dar tot fan nokia raman, numai ca am nevoie de unul mai bun, sa nu mai fie plastic de i se crapa ecranul. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Cu 2 ani , Diana, mai precis.
Eu sunt foarte multumita de Nokia de cand ma stiu. Primul meu Nokia l-am luat prin '94, daca nu ma-nsel. Acum, am un Nokia 6300 de care-s foarte multumita: nu in ultimul rand pen' ca l-am scapat de vreo 2 ori pe gresie si n-a avut nici un fel de probleme. Softul este foarte my taste. Poze nu prea fac cu telefonul, am camera si o folosesc la max. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sylvia nu poti pune o poza sa vad modelul de nokia? acum trebe sa imi cumpar altu si vreau si eu ceva bun, sa il pot purta si in buzunar, in geanta fara stres (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , pt ca expres musicul e plastic ieftin, cred ca din cauza ca l-am pus de cateva ori in buzunar s-a crapat ecranul, dupa care nu vedeam cine suna, era asa slabut la imbinari. Ce sa zici mai scoate si Nokia modele mai slabe.
|
|
|
![]()
|
|
Scuze de intarziere:
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/Nokia6300.jpg) Il am de anul trecut, de cand a fost best deal la Orange, si...ma satisface deplin. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am primit cadou un telefon (acum vreo 2 luni jumatate, aproape uitasem de el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) un Samsung SGH U600. De ce uitasem de el? Pentru ca nu imi place deloc!! Mai are cineva? As vrea sa imi iau altceva, eventual tot un Nokia. Pe asta de acum il am de 3 ani aproape si desi m-am atasat de el (serios!), dupa multele scapari pe jos etc. a inceput sa aiba ceva probleme cu incarcatul bateriei. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
asta e Samsungul: (IMG:http://www.2nd-handys.de/img/samsung_sgh_U600.jpg) Si asta este vechiul meu iubit Nokia (IMG:http://www.phonesonline.ie/img/phones/nokia/nokia_7390_bronze_black.jpg) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
O singura sugestie am: NU VA LUATI IPHONE! E o porcarie de telefon. Serios. Ma bucur enorm ca nu am renuntat la vechiul meu ipod cand mi-am luat iphone-ul. Pierde semnalul, se inchide brusc ecranul, ramane blocat pe hands free si alte minuni d-astea. Tare i-as face eu vant daca n-ar fi fost primit cadou si cu valoare sentimentala. Cred ca si cand o sa se strice de-a binelea o sa-l pastrez:))
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:12 PM |
|