![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 21-June 07 Member No.: 1,844 ![]() |
mersi ala. eu vorbesc in jur de 30-45 min pe zi.si nici nu asc muz sau radio.sper sa ma tina 3 zile.samsung-ul care il am acum abia ma tine 2 zile..abia astept sa il schimb
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu zic sa-ti iei 7390. Nu e diferenta mare de pret si e net superior fata de al meu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
De un an am si eu Samsungul E530 si pana acum o luna am fost FOARTE multumita de el! Baterie am 7 zile daca vb doar 20 de min pe zi ... sau 3- 4 zile daca vb peste o ora zilnic! Mi-a facut unele figuri de vre-o doua ori ca se bloca dar in rest chiar nu am ce sa-i reprosez! Si e taaareee dulce si de "gagici"! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
lln |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nokia rules, si pentru mine. nu am avut decat 3 celulare, un Ericson, un Motorola si Nokia de acum, dar e de departe cel mai bun. nu-l folosesc eu prea mult, asa ca dupa mai mult de un an de cand il am, il pun la incarcat o data pe saptamana. si eu am tot nokia este model mai vechi dar nu l-as schimba |
|
|
lln |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am nokia 6080 si sunt foarte multumita de el
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor la voi in oras este telefonul asta pe auriu pt ca la mine in oras doar pe negru exista (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nokia 6500 (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/nokia-6500-phone.jpg) This post has been edited by Fanny: Feb 4 2008, 10:27 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
nokia..meniul cel mai usor din punctul meu de vedere
dar depinde de la telefon la telefon pt mine ce mai important este acum sa fie mic,usor,memorie multa si poze clare |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
divi, am pus eu in loc de link poza cu telefonul. Asa le va fi fetelor mai usor sa-l vada. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Divi, nu ar strica sa te uiti si la 6500 slide. E mult mai feminin, iar diferenta de pret e de 50euro, cu aproximatie.
Eu acum folosesc un N73 si un 7500, dar cred ca in curand o sa optez pentru 6500 slide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu nu am putut da copy sa l salvez asa
eu de vreo 2 luni tot ma hotarasc sa mi iau telefon si de la E65 pe rosu m am oprit la E65 negru apoi am vazut nokia 65oo pe auriu ca pe negru nu mi placea azi am vazut samsung U600 mi a placut si asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ala80 sa stii ca m am uitat si la slide 6500 si mi a placut mai mult decat cel clasic singura problema e ca nu mai vreau cu clapeta sau in genul asta slide pt ca am observat ca astea se strica mai repede eu am acum 2 cu clapeta si sunt varza dupa fix 2 ani de garantie au inceput sa faca deja figuri, prietenul meu are in genul asta ce se deschide ca si slide si deja i se albeste ecranul cand il deschide acum cred ca doar clasic o sa mi iau, nu sunt sigura oricum iubirea mea e si va ramane sirocco argintiu (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) dar e enorm de scump asa ca i am zis pa (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:53 PM |
|