IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cel mai bun telefon mobil - pareri si sfaturi alegere
Care este cel mai bun telefon/model de telefon si de ce?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 63
Guests cannot vote 
Ala80
post Feb 4 2008, 11:58 PM
Post #81

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Divi, secretul cu orice telefon nou aparut pe piata e sa nu-l iei atunci imediat, cand e "proaspat". Primele loturi (mai ales la nokia) sunt intotdeauna cu probleme pentru ca piata in continua expansiune le impune o lansare precoce a modelelor noi. Daca inainte testau un model nou si 2-3 ani pana sa-l lanseze, acum in maxim 6 luni il scot pe piata.
Samsung-urile au foarte, foarte rar probleme, dar meniul lasa foarte mult de dorit. U600 e ingrozitor. Eu raman fan nokia.
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Feb 5 2008, 12:07 AM
Post #82

Musafir

si mie imi place tot nokia pana acum nu mi am luat altceva din cauza ca meniul e extraordinar de simplu
la samsung nu stiam ca sunt asa complicate clar renunt

asta cu proaspetele nu o stiam mersi de pont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

oricum nu ma grabesc ca de cand tot incerc sa ma hotarasc au mai scazut din pret unele

sora mea si a luat 6300 la oferta la orange e f multumita cred ca de aia imi place 6500 ca e subtire, clasic si seamana cu 6300

+Quote Post
arinela
post Feb 7 2008, 05:46 PM
Post #83

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Si eu am tot Nokia 6... si sunt tare multumita de el. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Singura problema era ca acumulatorul rezista cam putin, dar... am gasit solutia (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Acumulator de la un alt model, care trebuie foarte putin pilit ca sa se potriveasca si e ok...acumulatorul tine 5-6 zile. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Un amic de-al meu spunea ca exista 2 categorii de telefoane mobile: Nokia si restul... (IMG:style_emoticons/default/cool18.gif)
Eu zic ca nu a gresit cu nimic. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 7 2008, 08:17 PM
Post #84

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu am un Sony Erricson si sunt tare multumita de el si l-am scapat de cateva ori pe jos nik nu s-a bulit.Ma tine si bateria. Nu-s numai modele Nokia bune mai sunt si altele.Inainte am avut un Motorolla nici ala nu era rau si vreau sa zic ca dupa vre-o 2 ani de cand il aveam am varsat frisca -ca il tineam in ruxac- de baltea juma de ecran era plin de frisca, am scos bateria in mom. cand am vazut, l-am pus la uscat vre-o sapt si a mai mers vre-o juma' de an.

+Quote Post
Fanny
post Feb 7 2008, 09:06 PM
Post #85

Moderator Global

Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Exista modele rezistente dupa cum existasi modele "fragile". Eu, una, nu ma omor dupa telefoane de ultima generatie. Am un Nokia 8310 pe care l-am supranumit Piticu' de peste 4 ani. Nu pot renunta la el si pace! Telefonul 2 e un Moto V3 pe care l-am "mostenit" de la al meu.
Din punctul meu de vedere, e suficient un pasionat de gadgeturi din astea per familie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cory4u
post May 12 2008, 10:50 PM
Post #86

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,865

Intr-adevar, Nokia isi merita reputatia, dar: acum 4 luni mi-am luat un 6300. Prima data s-a desprins carcasa...simplu fara sa fac nimic. Era pe bord la masina, si de la vibratii cred (ca de la alt ceva nu se putea) s-a desprins. Normal ca l-a service mi-au spus ca nu intra in obiectul garantiei. apoi s-a dus vibratia, acum face probleme microfonul...
De asta sunt putin suparata, deoarece aveam incredere in Nokia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 13 2008, 07:36 AM
Post #87

Moderator Global

Member No.: 1,055

Doar consumatorii conseidera ca un telefon este prost daca observa defecte pe parcurs, producatorul spune ca daca 5-10% din produse nu i se intorc cu probleme e un model de succes. Problemele pe care le expui sunt nivel mic de reparatie, pentru ca nu implica soft ci chestiuni fizice care pot fi inlocuite. Prin urmare, daca ai garantie, mergi cu el si-l rezolva. Daca nu, intereseaza-te de vreun service bun.
Oricum problemele semnalate de tine indica o cazatura a telefonului. Nu vreau sa polemizez cu tine, te cred ca nu l-ai scapat tu, dar poate l-a lovit altcineva si nu ti-a spus.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 13 2008, 07:29 PM
Post #88

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

mah, deci cel mai bun telefon ever e un jaf de maxon, o caramida in toata regula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) l-am trantit de mii de ori, odata vb la tel in baie in timp ce ma spalam si s-a scurs apa din par in telefon si s-a intrerupt convorbirea. m-am enervat apoi, am jucat fotbal cu el prin camera, i-am spart locasul unde se insuruba antena, l-am pus la uscat. dupa 2 zile functiona perfect (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca il mai gasesc printr-o cutie pe la vechituri o sa incerc sa vad daca mai merge si acum dupa atatia ani de zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am fost disperata dupa nokia 7370, bijuterie nu gluma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar ca telefon... blond rau de tot. oricum era primit cadou ca eu ma zgarcesc rau de tot cand e vb de telefoane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acum am un samsung d'ala care inca nu te coafeaza, nu stiu seria si numarul dar asa zicea reclama la vremea respectiva, l-am luat la mana a doua dupa ce mi-a fost furat bijuteria blonda.

+Quote Post
gloriana
post May 13 2008, 09:34 PM
Post #89

Musafir

Eu am un Philips si saracu' e tare bun dupa criteriile voastre. Cred ca l-am trantit de o mie de ori si n-are nimic. Inca ma mai tine. Il am de un an si ceva.

+Quote Post
Pastelata
post May 25 2008, 05:56 PM
Post #90

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Paai, de cand ma stiu nokia era singurul dupa care ma uitam. Pana acum vreo 4 luni am avut 2 modele de nokia, dar de prin februarie mi-a luat taica-mio un motorola k1 care arata mai bine decat jafurile mele de nokia, dar evident bateria e varza. Iubesc nokia. Dar deocamdata trebuie sa ma multumesc cu asta (oricum, nu-s cine stie ce pretentioasa la telefoane, si nici macar nu i-am spus eu sa-mi ia...). Are camera 2 MP si memorie 512 MB (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Uitati si poza (fix d-asta grena am):
(IMG:http://img396.imageshack.us/img396/5601/motok1st7.jpg)

+Quote Post

14 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 10:38 PM