![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Divi, secretul cu orice telefon nou aparut pe piata e sa nu-l iei atunci imediat, cand e "proaspat". Primele loturi (mai ales la nokia) sunt intotdeauna cu probleme pentru ca piata in continua expansiune le impune o lansare precoce a modelelor noi. Daca inainte testau un model nou si 2-3 ani pana sa-l lanseze, acum in maxim 6 luni il scot pe piata.
Samsung-urile au foarte, foarte rar probleme, dar meniul lasa foarte mult de dorit. U600 e ingrozitor. Eu raman fan nokia. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie imi place tot nokia pana acum nu mi am luat altceva din cauza ca meniul e extraordinar de simplu
la samsung nu stiam ca sunt asa complicate clar renunt asta cu proaspetele nu o stiam mersi de pont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum nu ma grabesc ca de cand tot incerc sa ma hotarasc au mai scazut din pret unele sora mea si a luat 6300 la oferta la orange e f multumita cred ca de aia imi place 6500 ca e subtire, clasic si seamana cu 6300 |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Si eu am tot Nokia 6... si sunt tare multumita de el. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Singura problema era ca acumulatorul rezista cam putin, dar... am gasit solutia (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Acumulator de la un alt model, care trebuie foarte putin pilit ca sa se potriveasca si e ok...acumulatorul tine 5-6 zile. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Un amic de-al meu spunea ca exista 2 categorii de telefoane mobile: Nokia si restul... (IMG:style_emoticons/default/cool18.gif)
Eu zic ca nu a gresit cu nimic. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am un Sony Erricson si sunt tare multumita de el si l-am scapat de cateva ori pe jos nik nu s-a bulit.Ma tine si bateria. Nu-s numai modele Nokia bune mai sunt si altele.Inainte am avut un Motorolla nici ala nu era rau si vreau sa zic ca dupa vre-o 2 ani de cand il aveam am varsat frisca -ca il tineam in ruxac- de baltea juma de ecran era plin de frisca, am scos bateria in mom. cand am vazut, l-am pus la uscat vre-o sapt si a mai mers vre-o juma' de an.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Exista modele rezistente dupa cum existasi modele "fragile". Eu, una, nu ma omor dupa telefoane de ultima generatie. Am un Nokia 8310 pe care l-am supranumit Piticu' de peste 4 ani. Nu pot renunta la el si pace! Telefonul 2 e un Moto V3 pe care l-am "mostenit" de la al meu.
Din punctul meu de vedere, e suficient un pasionat de gadgeturi din astea per familie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 12-May 08 Member No.: 3,865 ![]() |
Intr-adevar, Nokia isi merita reputatia, dar: acum 4 luni mi-am luat un 6300. Prima data s-a desprins carcasa...simplu fara sa fac nimic. Era pe bord la masina, si de la vibratii cred (ca de la alt ceva nu se putea) s-a desprins. Normal ca l-a service mi-au spus ca nu intra in obiectul garantiei. apoi s-a dus vibratia, acum face probleme microfonul...
De asta sunt putin suparata, deoarece aveam incredere in Nokia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Doar consumatorii conseidera ca un telefon este prost daca observa defecte pe parcurs, producatorul spune ca daca 5-10% din produse nu i se intorc cu probleme e un model de succes. Problemele pe care le expui sunt nivel mic de reparatie, pentru ca nu implica soft ci chestiuni fizice care pot fi inlocuite. Prin urmare, daca ai garantie, mergi cu el si-l rezolva. Daca nu, intereseaza-te de vreun service bun.
Oricum problemele semnalate de tine indica o cazatura a telefonului. Nu vreau sa polemizez cu tine, te cred ca nu l-ai scapat tu, dar poate l-a lovit altcineva si nu ti-a spus. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mah, deci cel mai bun telefon ever e un jaf de maxon, o caramida in toata regula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) l-am trantit de mii de ori, odata vb la tel in baie in timp ce ma spalam si s-a scurs apa din par in telefon si s-a intrerupt convorbirea. m-am enervat apoi, am jucat fotbal cu el prin camera, i-am spart locasul unde se insuruba antena, l-am pus la uscat. dupa 2 zile functiona perfect (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca il mai gasesc printr-o cutie pe la vechituri o sa incerc sa vad daca mai merge si acum dupa atatia ani de zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am fost disperata dupa nokia 7370, bijuterie nu gluma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar ca telefon... blond rau de tot. oricum era primit cadou ca eu ma zgarcesc rau de tot cand e vb de telefoane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum am un samsung d'ala care inca nu te coafeaza, nu stiu seria si numarul dar asa zicea reclama la vremea respectiva, l-am luat la mana a doua dupa ce mi-a fost furat bijuteria blonda. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am un Philips si saracu' e tare bun dupa criteriile voastre. Cred ca l-am trantit de o mie de ori si n-are nimic. Inca ma mai tine. Il am de un an si ceva.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Paai, de cand ma stiu nokia era singurul dupa care ma uitam. Pana acum vreo 4 luni am avut 2 modele de nokia, dar de prin februarie mi-a luat taica-mio un motorola k1 care arata mai bine decat jafurile mele de nokia, dar evident bateria e varza. Iubesc nokia. Dar deocamdata trebuie sa ma multumesc cu asta (oricum, nu-s cine stie ce pretentioasa la telefoane, si nici macar nu i-am spus eu sa-mi ia...). Are camera 2 MP si memorie 512 MB (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Uitati si poza (fix d-asta grena am): (IMG:http://img396.imageshack.us/img396/5601/motok1st7.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:38 PM |
|