![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Vreau sa-mi iau un LG Shine PINK (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Vroiam varianta GOLD initial dar m-am razgandit. Mi se pare mai sweet pe roz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Vreau sa stiu daca mai are cineva pentru ca am citit pe net ca variantele BLACK, PINK, GOLD ar merge ceva mai aiurea decat SILVER.
Mi s-a pus pata rau. Acum am un Motorola RIZR Z3. Imi place si o sa-l tin pentru numarul de Cosmote... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Iubita, "pata" aia nu se poate sterge cumva? Ar fi mai bine decat sa ajungi in service cu el, la nici cateva luni, pentru diverse probleme. E prost telefonul si nu-si merita banii, fie ca-l iei pe pink, silver sau alta nuanta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai... imi place mult cum arata. Bine, ar mai fi pe lista un Nokia 6300. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pink si eu te sfatuiesc sa nu iti iei. Are o colega de-a mea si numai belele are cu el.
Inca de la primele convorbiri i se auzea naspa, parca batea vantul in el. L-a dus in service, nu stiu ce i-au facut aia, a mers. Dupa o luna, aceeasi problema... Plus ca i se intampla sa i se inchida singur. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cred ca poti gasi un telefon care sa arate si bine si sa functioneze ok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu la telefoane, merg pe mana lui Nokia. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca poti gasi un telefon care sa arate si bine si sa functioneze ok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu la telefoane, merg pe mana lui Nokia. si eu tot nokia |
|
|
![]()
|
|
iPhone 3G? Cineva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vreau sa mi-l iau si strang pareri.
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am iphone simplu, fara 3g. Daca nu folosesti 3g-ul si nu ai nevoie neaparat de functia de gps, eu zic sa-ti iei normal. E mult mai ieftin. Eu l-am primit cadou si sincera sunt foarte multumita de el. Am auzit insa de 3g cum ca i s-ar crapa carcasa aia din plastic... Daca te intereseaza ceva in mod special pot sa dau detalii.
Nu stiu de ce nu pot sa dau edit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Nu imi apare butonul. Voiam sa mai zic de 6300 ca am vazut ca era cineva interesat. E un telefon EXTREM de fiabil. Cel putin pe mine m-a multumit. A trecut prin foarte multe ( inclusiv facut baie ) si inca functioneaza ireprosabil :X E un raport excelent calitate/pret. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am 3G la telefon, dar nu l-am folosit niciodata. De fapt, nici nu stiu foarte bine ce face, doar intuiesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincera sa fiu, nici eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De aici deduc, de fapt, ca nu-i o functie vitala pentru mine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:49 PM |
|