IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> A fost o data... amintiri despre animalutele care ne-au umplut vietile, In Memoriam - Podul Curcubeului
Fanny
post Aug 24 2008, 01:44 PM
Post #61

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Din experienta mea, grupul e mai puternic decat un singur om, dar asta nu inseamna ca nu poti rezolva situatia chiar si fara suportul vecinilor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi tin pumnii sa iasa foarte bine.
Daca ai cum, intereseaza-te si prin imprejurimi. Sigur situatia asta nemultumeste mai multa lume.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ice_qween
post Aug 24 2008, 02:07 PM
Post #62

Musafir

Pana acum e foarte cuminte,sta tot in brate si toarce.A tors din prima clipa cand am luat-o in brate.Si stie sa dea si pusi.Dar e tare timida...nici nevoile nu vrea sa isi faca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .E tare finuta asa si e mai pufoasa,mama ei e birmaneza si de aia.Dar mie intotdeauna mi-au placut mai mult motanii ca sunt mai mari si mai frumosi.Asta are tot varsta lui Giony si e chiar mai micuta decat Benny.
Apropo de Benny....de cand a ramas singur parca a inebunit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) inainte era cuminte,acum parca e nebun.Sare prin casa ,plange,rastoarna tot in calea lui.Mai devreme putin mi s-a urcat si in cap (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .Precis ii este dor de fratiorul lui (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si plange dupa el (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 24 2008, 02:16 PM
Post #63

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

E perioada de "doliu" pentru el. Sufera ca si oamenii, doar ca nu se exprima in cuvinte. Corecteaza-l cu blandete si apropie-l de Vanessa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ice_qween
post Aug 24 2008, 02:20 PM
Post #64

Musafir

Ea il respinge...il maraie si ii trage cate o laba.Momentan nu se poate apropia de ea.Si astazi a lovit-o si el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Cu timpul se vor imprieteni in mod sigur.Asta daca o voi pastra pt inca nu m-am decis (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
happyCat
post Aug 24 2008, 02:44 PM
Post #65

Musafir

Ice qween, acum am citit si eu de ce s-a intamplat cu Giony. Imi pare tare rau, mi-au dat si mie lacrimile cand am citit! Ce trista intamplare! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Saracutul Benny, sigur ca ii e dor de 'fratiorul' lui. Doi baieti se intelg mult mai bine decat o fetita si un baiat, dar pana la urma sper ca se va imprieteni si cu Vanessa.
Inca o data imi pare tare rau, sunt alaturi de tine si sper ca Benny sa stea departe de animalele alea oribile care l-au luat pe Giony.

+Quote Post
3A
post Aug 24 2008, 09:51 PM
Post #66

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Waw Ice, e cumplit ce s-a intamplat cu Giony...

Credeam ca s-a terminat cu maidanezii ciudati...
Eu cred ca sunt unii dintre vecini care ii protejeaza pe acesti dulai...
Asa era si la blocul unde stateam inainte sa venim aici, era un caine ciudat de tot, se repezea sa te muste, asa tamnesam cand i se punea lui pata... A sarit si la mine o data, noroc ca eram cu haina lunga de iarna.
Si atunci cand am vrut sa-l reclamam la hingheri am aflat ca tot timpul au fost 2 tabere acolo la bloc, unii care vroiau sa pastreze cainele si unii care vroiau sa nu-l mai vada...
Si iaca asa pana la urma nu se facea nimic...
Imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva, mai ales neputinta de a-i lua apararea e coplesitoare, dar si eu cred ca e bine sa vorbesti cu sotul tau.
Cand despre socrul tau, el a fost plin de intentii bune. E clar ca nimeni si nimic nu-l va inlocui pe Giony, si el o sa ramana mereu in sufletul tau, dar eu as zice sa o pastrezi, pentru ca nimic nu-i intamplator, si cine stie ce momente de bucurie o sa-ti aduca si ea.
Ar fi fain daca ati reusi sa faceti in curte un loc special de joaca pentru pisicute.

+Quote Post
Ice_qween
post Aug 25 2008, 10:50 AM
Post #67

Musafir

Multumesc mult happy (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) .Va multumesc la toate pt sprijin,inseamna foarte mult pt mine in momentele astea.
3A...da,sunt protejati cainii astia.Cel putin de o familie de la o casa vecina stiu sigur.Pt ca mereu stau la ei in fata curtii si le da si mancare.Normal,ei nu au un animal care ar putea fi omorat de ei si nici nu le este frica sa iasa din curte.Noi cand iesim cu masina fug dupa masina ca apucatii si latra...pai daca am iesi fara cine stie ce s-ar intampla.M-am gandit sa iau un ham din ala ca si pt catei si sa il scot pe benny saracul asa...cel putin pana face sotul meu tarcul.Cu el nu pot vb tot ce v-am spus voua ca este genul care nu suporta sa vada ca ma doare o unghie,dar mai ce simt acum.Ar muri de tristete si nu vreau sa sufere si el si mai mult decat sufera.Stie orium ca sunt distrusa,dar nu ii spun chiar tot ce simt.S-a prins el si ca vreau sa plec de acasa ca nu suport sa stau aici si ma prinde mereu plangand si se intristeaza asa tare ca incerc mereu sa ma ascund.Pe Vanessa nu cred ca o sa o tin totusi....nu vreau doua pisici.Cu Giony era altceva...si pe Benny l-am luat ca sa aiba Giony un prieten de joaca ca altfel nu vroiam alta pisica.O sa il tin doar pe el si gata.Plus ca am o vaga banuiala ca este gestanta pisica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) are burta cam prea rotunjioara si nu suporta sa o atingem acolo.Nu stiu daca se poate...are doar 4 luni.Dar eu stiu o pisica a unei prietene a fatat la 6 luni si alta de la mama mea de la bloc era tot asa mica ca si Vanessa era cand a fatat.

+Quote Post
Lexie
post Aug 25 2008, 08:54 PM
Post #68

Musafir

Ice, imi pare tare rau de pisoiasul tau, cu timpul vei trece peste durerea asta, stiu cum e sa pierzi un animalut drag (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Indrageste sufletelele pe care le ai si cu siguranta te vei simti mai bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Maat, si eu am o problema mare cu cainii de la blocul prietenului meu. Ziua nu stiu pe unde se ascund, insa noaptea ies toti si fac o harmalaie de neimaginat, pur si simplu nu poti pune geana pe geana, si intarata si alti caini si se face o zarva mare. S-au chemat de 2-3 ori hingherii si de fiecare data au aruncat oamenii cu borcane de la etaj in hingheri ca sa nu ia cainii.
Eu nu stau in blocul ala, dar sunt decisa sa sun si la politie si la hingheri si sa vina impreuna sa ia cateii, ca altfel nu vad chip. E un infern sa dormi noaptea in zeci de latraturi si urlete.

Si eu iubesc animalutele, toate sunt scumpe, dar nici chiar asa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ice_qween
post Aug 26 2008, 11:09 AM
Post #69

Musafir

Sper sa trec Lexie.Sotul meu spune ca vrea sa ma duca la psiholog ca nu este normal sa sufar atat pt un animal.Eu am alta parerea,dar ma rog...
Am mers ieri la primarie,de acolo ne-au trimis la politia comunitara care ne-au spus ca nu avem ce face,ca mai sunt multe reclamatii si tot degeaba.Ca este foarte scump sa aduca o masina de hingheri si asa mai departe.In plus cica s-a dat o lege care protejeaza cainii vagabonzi si daca ii dau si un sut unuia ajung la puscarie (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) .Deci eu trebuie sa stau sa ma muste si sa nu fac nimic.I-am spus ca mi-e frica sa ies din casa si ca mi-a omorat pisica si stiti ce mi-a spus? "aaa pai poti sa iti iei si 10 pisici ca oricum le omoara pe toate" (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) .Deci mai pe scurt eu nu am voie sa ma bucur de un animal,sa ma joc cu el in curte fericita,trebuie sa stau tot stresata si cand ies din casa sa nu cumva sa iasa pe la picioare,nu am voie sa ies din curte linistita si sa pot merge nici macar pana la magzin decat cu masina din cauza cainilor.Pai au cainii astia mai mult drept decat mine.Asta e clar.Nu pot sa concep asa ceva.Si nici nu voi lasa lucrurile asa.In primul rand mie imi urca tensiunea numai cand ii aud ca latra,nu mai zic cand ii vad...imi aduc aminte de... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Eu nu pot trai cu cainii aia in apropiere.Nu o sa ma las pana nu reusesc sa scap de ei.Asa ceva nu-i posibil...sa aiba mai multe drepturi un caine vagabond si sa nu poata sa se simta bine omul in casa lui.Numai in Romania se poate intampla asa ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
happyCat
post Aug 26 2008, 01:27 PM
Post #70

Musafir

Ce situatie tampita cu cainii aia vagabonzi!
Mie mi se pare totusi suspect ca primaria sa nu trimita masina cu hingheri pentru ca e scump. Pai atunci de ce mai exista hingherii astia? Mai ales daca sunt mai multe reclamatii pentru aceeasi strada si prezinta pericol si pentru oameni, nu numai pentru alte animalute!
Asa e cum zici, ice qween, cainii astia au mai multe drepturi decat oamenii, daca nu ai voie sa le dai un sut in fund, plus ca oamenii ii mai si hranesc. Asta chiar ca nu mai inteleg.
Mie imi plac si cainii si pisicile, insa canii vagabonzi sunt o alta poveste. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 04:20 PM