![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa auzisem si eu de la prietenul meu, ca cica ar costa 20 lei de caine sa-l ridice (cost suportat de asociatia de locatari)... care asociatie arunca cu borcane in hingheri (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) . Sucks!
|
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
20 lei nu e mult...politistul mi-a spus ca undeva la 10 mil costa.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
of ice citind ce ai scrisa si m am regasit in ce ai scris , nici eu nu suportam sa stau in casa si e f bine sa pleci primele 2 saptamani sunt groaznice cel putin la mine eu le am tinut ocupate cat am putut , acum e anul si doar cand ma uit la poze sau vb mai mult de el imi dau lacrimile , doar cine iubeste animalele intelege e un Gol imens dupa pierderea lor , la fel si la mine era singurul suflet care nu cerea nimic dar in schimb oferea enorm de multa fericire.
Te inteleg ca nu ti place animalul inlocuit , eu am simtit ca si cum l as trada nici acum nu mi am luat, cu toate ca atat imi doresc sa am pe cine rasfata dar parca inca nu ma trage sufletul, poate peste un an . Nici eu nu sunt de acod cu, caini vagabonzi eu cand ii vad mor de frica am o fobie fata de ei sunt in stare sa ocolesc zona, nu mai zic de cei mari iar cand sunt in haita e si mai periculos. Sa va zic ce m a impresionat am si plans , s a dat un documentar la Tv despre depresia la animale si despre implicarea lor emotionala fata de stapani , un caz in care se vede ca animalele sunt poate mai iubitoare decat oamenii. O catelusa care a crescut alaturi de o familie ce avea copii si de care avea grija ca o mama a salvat viata unuia dintre ei, in America parca in una din zile in care o furtuna cu praf , nisip la ei era cum e la noi ceata, unul din copii mergea cu o camioneta insotit de catelusa, catelusa obisnuia sa fuga langa camioneta. Deodata catelusa latra catre sofer el nu pricepe ce se intampla conduce in continuare , catelusa iar latra si cand vede ca soferul nu opreste se arunca in fata masinii si se lasa calcata . El coboara din masina vede ca e moarta si la cativa metri era celalat frate al sau pe bicicleta. In concluzie saraca catelusa ii salvase viata celuilat copil pt ca ea vazuse ca il va calca . Chiar zicea in material cum se pot atasa asa de tare incat nu le pasa ca isi sacrifica viata pt stapan, cand povestea el nu mai era pusti deja avea peste 40 de ani si se vedea pe fata lui o tristete in ochii cand si a adus aminte de animalul care i a salvat viata fratelui sau abia dupa moartea ei a intels iubirea ce le o purta. Pe mine m a impresionat enorm , mai sunt inca cateva chestii pe care le zic maine despre depresia animalutelor ca acum am scris prea mult |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit povestea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La fel simt si eu Lost...simt ca il tradez.Chiar si cand il tin pe Benny in brate ma gandesc ce mult ii placea la Giony sa doarma in brate,sa il mangai si sa il pup si acum el nu se mai bucura de asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Stiu ca se iubeau f mult ei doi,dar Giony a fost gelos mereu.Numai daca vedea ca il mangai putin mai mult pe celalalt nu suporta.Ne iubea prea mult ca sa ne imparta.Si ma doare atat de tare cand ma gandesc si cat de fericit era cu noi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) era cel mai fericit pisic si fix el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Eu din pacate am facut greseala sa il pun pe al meu sa stearga toate pozele cu Giony si toate clipurile tot.Eram in criza atunci,plangeam in hohote si am zis ca nu mai vreau sa vad poze cu el ca voi suferi enorm.Asa ca le-a sters (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si a luat si jucariile...tot.Acum imi pare rau,as fi vrut sa am amintiri cu el in afara de cele pe care le voi purtta in suflet pt totdeauna. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Astazi am aflat ca Marco, iubitul boxeras al unei prietene virtuale, nu mai e printre noi ...
Marco, chiar daca nu te-am cunoscut in realitate , ci doar din fotografiile pe care le posta mamica ta, sper ca esti bine acolo, in Raiul animalutelor si ca te joci cu Judy a mea si ca ne asteptati rabdatori sa trecem si noi Podul Curcubeu, scumpule... Si sa stii ca nu te vom uita. In memoriam Marco (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/marco.jpg) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
maat cati ani avea ? si de ce a murit suferea de vreo boala sau s a dus asa subit? ce frumos era (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Marco avea dar doi ani, din cite stiu, ...
QUOTE Azi-noapte, la ora 01.15, ne-a parasit iubitul nostru Marco, sufletul meu drag, dupa aproape 3 zile de chin si suferinta, supravietuind incendiului care a avut loc la noi acasa, n-a mai putut sa lupte cu intoxicatia care i-a afectat plamanii, a murit asa cum a trait toata viata lui, pasnic si cuminte, fara sa deranjeze pe nimeni.
Prea scurta viata lui, prea putin timp am putut sa ne bucuram de el si sa-i aratam cat de mult il iubim, implinise 2 ani chiar in ziua incendiului A luptat 3 zile, a vrut sa supravietuiasca, dar fumul si funinginea din corpul lui au fost mai puternice decat el. Multumesc din tot sufletul echipei de medici si asistenti de la clinica Marco Vet, care l-au ingrijit in aceste zile cu cea mai mare grija, ca pe copilul lor, si imi pare rau ca efortul lor de a-l mentine in viata nu le-a fost rasplatit sa-l vada plecand acasa pe picioare. Multumesc pentru eforturi si pentru ca ne-au ajutat si medicilor Cornel Simion si Anda Florescu, si tuturor prietenilor nostri care au fost alaturi de noi si de el, aratandu-i si ei cat de mult il iubesc. Insemnati enorm pentru noi. Odihneste-te in pace iubitul meu Marco si imi doresc sa te mai vad zburdand in visele mele. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
doamne ce trist, imi imaginez prin ce au trecut stapanii lui
|
|
|
![]()
|
|
Mie mi s-a facut rau cind am citit... si nu ma pot opri din plins...
Podul Curcubeu (IMG:http://www.centralfloridasearch.com/photos/rainbowbridge_sm.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 04:39 PM |
|