![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Multumesc mult, angelito, nu conteaza daca e in fr, invat si fr.mai bine....numai sa gasesc creme facute "ad labam", ca de comert m-am lamurit.
Apropos de creme, de cand nu ma mai dau cu nici o crema, tenul mi se pare mai luminos, printre bube, of cousrse.... |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu in categoria creme miraculoase, dar un produs pe care il tot cumpar de citiva ani e demachantiul ADERMA Sensipahse- ieftin si bun!
Inca nu am gasit crema miraculoasa de ochi: cele mai bune mi se par Guerlain eye tech and Happyllogy. Am inceput sa folosesc Shisiedo eye patch with retinol.o sa fac update in caz ce e miraculoasa dupa cum se zice. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Crema mea miraculoasa (am intotdeauna un tub in geanta si unul la serviciu): Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 12-February 07 From: timisoara Member No.: 1,189 ![]() |
ADERMA Sensipahse se gaseste si la noi?daca da cat costa?chiar o sa mi se termine demachiantul
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 22-February 07 Member No.: 1,235 ![]() |
eu nu prea am probleme cu tenul... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pt cosuri folosesc ZINERYT, un produs cumparat din farmacie care nu e nici foarte scump....seara ma demachiez, iar cateodata ma dau cu lapte , astept putin iar apoi ma clatesc usor.... sau ma dau cu ulei de masline pe fatza...pt buze folosesc balsam de buze de la nivea si seara ma dau cu miere... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...dupa fiecare dus ma dau pe corp cu ulei johnson;s sau cu ulei de masline... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...cam atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
Crema mea miraculoasa (am intotdeauna un tub in geanta si unul la serviciu): Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden. kalua, lumineaza-ma si pe mine (net-ul nu a reusit sa o faca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ): crema asta este pentru fata? nu scrie nici pe ea, nici pe site ... nicaieri daca e pentru fata sau pentru corp. balsamul de buze respectiv imi place la nebunie asa ca ma tenteaza si crema dar inca nu am inteles daca pot sa o pun pe fata. asa ca scoate-ma din intuneric, please! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite-asa arata:
(IMG:http://shinymedia.blogs.com/photos/uncategorized/elizabeth_arden_1.jpg) Elizabeth Arden Visible Difference Eight Hour Cream Skin Protectant Crème de Huit Heures Baume Apaisant Réparateur scrie pe tub. E pentru fata, dar e foarte grasa. Pe spatele tubului scrie asa: "Soothes minor skin irritations. Also for symptoms of chapping, peeling or flaking due to minor burns, sunburn, windburn, scrapes, abrasions or cracked lips. To use: Apply liberaly as often as necessary" Eu ma mai ung si pe toata fata cu ea din cand in cand, seara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
kalua, saru'na! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
o iau, sigur va fi buna dupa plaja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am vazut ca acum exista un pachet promotional cu balsamul de buze + crema + crema de maini pe la 19-20 eur. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
eu am descoperit de la plafar uleiul de migdale dulci si cel de samburi de struguri ambele presate la rece, dupa ce ma demachiez si imi dau cu tonic le folosesc doar seara, intra bine in piele si chiar am tenul mai luminos. pt dimineata folosesc de la clinique sistemul 3-steps si o creama cu factor uv 25 tot de la clinique.
|
|
|
![]()
|
|
Uite-asa arata: (IMG:http://shinymedia.blogs.com/photos/uncategorized/elizabeth_arden_1.jpg) Elizabeth Arden Visible Difference Eight Hour Cream Skin Protectant Crème de Huit Heures Baume Apaisant Réparateur scrie pe tub. E pentru fata, dar e foarte grasa. Pe spatele tubului scrie asa: "Soothes minor skin irritations. Also for symptoms of chapping, peeling or flaking due to minor burns, sunburn, windburn, scrapes, abrasions or cracked lips. To use: Apply liberaly as often as necessary" Eu ma mai ung si pe toata fata cu ea din cand in cand, seara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am cumparat-o, m-am si dat pe fata aseara. e foarte grasa si miroase ciudatel dar dimineata aveam fata foarte luminoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) merci, kalua, inca o data! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:37 PM |
|