IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme miraculoase
bebe_maria
post Jan 10 2008, 04:29 AM
Post #111

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Apropo de creme bune... ce stiti despre Anne Marie Borlind sau Dr. Hauschka? As vrea pareri bazate pe propria experienta sau pe cea a prietenelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca aveti asa ceva.. am citit review-uri bunicele pe beaute-test si makeupalley dar totusi ezit pt ca nu sunt tocmai scumpe si avand in vedere istoricul meu cand vine vorba de gasirea cremei potrivite ... totusi sper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Jan 10 2008, 09:09 AM
Post #112

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Oricum RFelicia, nu exista masca cu efect de lifting in 30 de minute in portofoliul companiei Amway. Asa ca nu inteleg de ce informezi eronat publicul acestui forum. Exista seruri cu efect de lifting folosite ca tratament dar asta e cu totul alta mancare de peste. Daca ma rogi frumos iti si fac o descriere genarala a unei masti in comparatie cu a unui ser.. Macar daca faci reclama ar fi bine sa faci si unor produse reale.
Si iar am postat cu riscul de a-mi lua o mustruluiala sau un ban de la moderatori ca fac reclama si ca ma iau de un user.

Mastile mai rar au efect de lifting. Mai toate companiile au seruri si creme pentru acest lucru pentru ca se absorb repede si ingredientele actioneaza timp indelungat. Mastile cu efect de lifting sunt cele profesionale din saloanele de cosmetica.

Vroiam sa va intreb daca a folosit cineva vreo masca naturala de la LUSH. Eu nu am incercat dar am avzut pe Euphoria un mic clip despre produsele acestei companii. In Londra iti prepara pe loc masti de fructe daca nu gasesti ce vrei de-a gata. Totul arata ca un salato-bar.

+Quote Post
kalua
post Jan 10 2008, 09:57 AM
Post #113

Musafir

Bebe, am folosit eu de la Dr. Hauschcka, mie mi-au placut. Crema de roze, cea light si cea normala. Asta din urma e grasoasa bine. De la Börlind am folosit doar o crema de maini, am fost multumita de ea.

+Quote Post
Bia
post Jan 10 2008, 11:30 AM
Post #114

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(kalua @ Jan 10 2008, 09:57 AM) *
Bebe, am folosit eu de la Dr. Hauschcka, mie mi-au placut. Crema de roze, cea light si cea normala. Asta din urma e grasoasa bine. De la Börlind am folosit doar o crema de maini, am fost multumita de ea.

Unde se gasesc produsele acestea in Romania?

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 10 2008, 12:50 PM
Post #115

Membru de Onoare

Merci Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , suna bine ce zici tu.

Mai sus vroiam sa spun ca nu sunt tocmai ieftine produsele lor.

+Quote Post
kalua
post Jan 10 2008, 01:30 PM
Post #116

Musafir

In comparatie cu cosmeticele de lux sunt chiar ieftine, bebe. Stai ca mi-am adus aminte ca am mai folosit si lotiunea tonica, ok si aia, dar nu m-a dat pe spate (eu am gasit acum o lotiune tonica foarte ieftina cu care ma impac de minune).

+Quote Post
pescarush
post Jan 10 2008, 02:42 PM
Post #117

Musafir

eu nu sunt adepta neaparat a cremelor scumpe.
mi-am luat Gerovital cad am fost in Romania, si demachiant Gerocossen si chiar mi-au facut foarte bine la ten. acum ma gandesc sa-mi mai fac niste "provizii" sa o rog pe maica-mea sa-mi mai aduca, atunci cand vine, adica la primavara.
acum trec iar la Vichy, si cu astea ma impac (vorba kaluai).

+Quote Post
Cindy
post Jan 10 2008, 10:41 PM
Post #118

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(bebe_maria @ Jan 10 2008, 06:29 AM) *
Apropo de creme bune... ce stiti despre Anne Marie Borlind sau Dr. Hauschka? As vrea pareri bazate pe propria experienta sau pe cea a prietenelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca aveti asa ceva.. am citit review-uri bunicele pe beaute-test si makeupalley dar totusi ezit pt ca nu sunt tocmai scumpe si avand in vedere istoricul meu cand vine vorba de gasirea cremei potrivite ... totusi sper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bebe, eu am incercat Anne Marie Borlind, se gaseste si la noi. Am incercat un gel de curatare, lotiune tonica, voiam sa imi iau si crema, dar am primit o mostra la primele 2 si dupa ce am incercat-o, am renuntat. Nu mi s-au parut extraordinare. Ei sustin ca ar fi naturale, lipsite de ingrediente nocive spre deosebire de alte firme, dar la o prima analiza pe vremea aceea, nici nu mi s-au parut atat de naturale, poate doar in comparatie cu altele.

Pink_Lemonade, la noi nu se gasesc mastile de fata de la Lush. Cred ca este doar una: mask of magnamity, daca nu ma insel.
Eu am incercat cateva produse de la ei. Pentru mai multe detalii, uita-te pe site.

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 11 2008, 12:11 AM
Post #119

Membru de Onoare

In concluzie, daca e sa incerc ceva nou mai bine aleg Dr Hauschcka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu inca n-am reusit sa gasesc un toner care sa nu imi irite pielea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .... azi mi-a recomandat o cosmeticiana si phyto gel de la skinceuticals (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pentru pori mei imeeeensi ..

+Quote Post
Cindy
post Jan 11 2008, 07:09 PM
Post #120

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Si eu zic ca tot pe Dr Hauschcka sa mergi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Tonerul de la Borlind nu cred sa irite pielea, era agreabil, era si mirosea a plante, dar nu stiu daca este bun si pt pori mariti. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cred ca e ceva de genul in gama de la Clinique sau EL..ai incercat?

+Quote Post

25 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:26 PM