![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
la produse miraculoase pun lotiunea exfolianta sos de la clinique (folosesc de 3 luni, nu mai imi apar cosuri decat rar si pielea e mult mai neteda), demachiantul crema tot de la clinique, idealist de la estee lauder, exfoliantul si masca de regenerare de la juvena..plus masca clear difference de la estee lauder despre advanced night repair pot sa zic ca am avut o mostra , l-am folosit in loc de idealist si am fost chiar f multumita Scumpic dar tu aveai porii mariti, ceva cosuri? Pt ca daca aveai pielea perfecta (sau ma rog, aproape perfecta pt ca nimeni nu recunoaste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nu se pune (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Nu, cosuri nu aveam (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , dar porii mariti da....si mi s-a uniformizat pielea si era foarte fina.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, tu o citezi pe Dizzye si o intrebi pe Scumpic?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sorry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu am observat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Merci scumpic. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
asta i crema de la elizabeth arden 8 hour cream ?
aici zice ca e pt iritatii, arsuri pt ce fel de ten merge? (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/020584805011.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
uscat sau foarte uscat cu tendinta de ridare prematura si sensibilos.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
thx (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
doar in jurul ochilor daca folosesc ca in rest e mixt tenul |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Stiu ca ala si roxi tot asa o folosesc;eu o folosesc numai in caz de "stejar extrema urgenta" si peste tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
crema asta e numai buna vara maat mai ales ca scrie si arsuri si eu cum sunt branza de felul meu si ma prajesc mai mult decat ma bronzez e perfecta (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
[quote name='bebe_maria' date='Jan 12 2008, 03:03 AM' post='137946']
Am incercat de la Clinique si au fost oribile pentru tenul meu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (dramatically different moisturizer si un sapun lichid pentru ten mixt parca). Si pentru mine produsele Clinique au fost o mare dezamagire. Am folosit sapunul lichid pentru ten sensibil si dramatically different moisturizer si dupa vreo doua zile aveam o fata scorojita si itritata. A trebuit sa o repar cu 8 hour cream, eu, care am ten mixt si acum mi-am cumparat de la Avene crema hydrance optimale care imi place mult. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:31 PM |
|