![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,689 ![]() |
Hydraphase de la Roche Posay ati incercat? asta e singura crema care a mers pt mine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru mine crema minune e Body Butter-ul de la The Body Shop. Pentru pielea mea de pe picioare, care e ca pielea de soparla, e perfecta. Hidrateaza atat de bine si face pielea moale si catifelata fara sa o lase grasa. In schimb, de gelul de dus si balsamul de buze nu sunt chiar asa incantata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Hai sa zic si eu naturista mea benefica pt. pielea mea. Eu imi fac dupa ce am facut baie pe cap si am stat in aburi in baie vre-o jumate de ora, masca cu argila cu rosii, castraveti sau fructe piersici, pepene galben si struguri albi uneori, vara, iarna cu avocado cand am sau cu lapte si o las pana se usuca apoi ma spal si pielea capata o finete care-mi place mult. Uite ca Milena mi-a dat o idee sa pun si miere in masca respectiva.
This post has been edited by Master of Norules: Nov 30 2008, 11:17 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Buna !
A incercat cineva creme de la mer ? E buna ? merita banii este cam scumpa. Pe de alta parte imi spune-ti si mie cum pot sa imi fac cont pe strawberry . va rog! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Margri nu ti recomanda Creme de la Mer.Contul se face urarind instructiunile din siteul respectiv.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, a incercat careva cremele de fata de la L'Occitane?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Rox o prietena de-a mea foloseste crema pt ten uscat de la ei si e ff multumita, e crema ei preferata de cativa ani de zile.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Eu am crema de noapte cu ulei de masline. Imi place ca hidrateaza, lasa pielea catifelata si e destul de cremoasa fara a lasa impresia de film gras pe piele. Si am mai comandat una Almond Apple. Si cica's produse bio.....asa scrie pe BT si chiar urmarisem la tv un reportaj cu istoria acestei afaceri de familie.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, am primit si eu lapte de corp (flori de cires si lavanda) si vad ca-s bune. Am citit si-n carticica ce insoteste cadoul ca-s naturiste, netestate pe animale etc.
Nu-s neaparat in cautarea unei creme de fata, ca va spuneam ca-mi place Clinique Repairwear SPF15, dar ma intrebam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Astea-s cremele mele "miraculoase" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....incerc sa atasez poza
(IMG:http://i276.photobucket.com/albums/kk18/ella33_album/IMG_0235.jpg) This post has been edited by kalua: Jan 16 2009, 09:58 PM
Reason for edit: pus poza cum trebuie
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:13 AM |
|