![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne povestesti ceva din experienta ta cu ele? Guinot-ul ala de ochi pare interesant. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da si eu vreau sa vb despre ele.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ella si eu sunt interesata cum si cand le folosesti pe fiecare. Ai un intreg arsenal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Subscriu! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Am si eu o intrebare.. Voi cat folositi din crema la o aplicare? Eu cred ca am tendinta sa folosesc cantitati industriale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi se termina rapid rapid toate. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Tot ce am sunt alese dupa cronici.
Guinot-ul e pt. ochi, are pompita si poti aplica exact cantitatea de care ai nevoie. O folosesc din luna sept. si inca mai da semne ca nu se termina. E foarte emolienta, intra destul de repede in piele, hidrateaza si e o excelenta baza de machiaj. Si are un subtil miros de trandafiri. Gelul de ochi de la skinceuticals are 30 de ml si are pipeta, il folosesc seara. De fapt e un ulei tratament, dar fara a lasa zona ochilor uleioasa, hidrateaza destul de bine, cica absoarbe cearcanele si imbunatateste circulatia. Nu stiu cat face din ce spune dar dimineata, zona ochilor chiar e hidratata. Cremele L'occitane, doar pe ce cu ulei de masline a folosit-o, e pe terminate si m-am orientat spre Almond Aplle. Prima este excelanta pt. anotimpul rece, pt. persoanele cu ten uscat si de ce nu cu ten sensibil. Eu am ten mix dar in nici un caz nu mi-a ingrasat tenul, hidrateaza si lasa pielea foarte catifelata. Si am mai spus ca-s produse Bio. Serul de la Lancome e destul de apreciat, asta m-a convins sa-l cumpar (mi-am luat mostre). Il aplic seara dupa demachiere, las sa intre in piele si apoi aplic crema ( l'occitane). Crema de zi tot de la Lancome folosesc (Primordiale skin recharge), are SPF 15 si cam de 1 an nu ma mai despart de ea. Pe timp de vara mi-am luat de la Clinique cu SPF 25 si inca unca care micsoreaza porii dar nu m-au multumit asa ca le-am lasat in frigider. Am avut si pt. noapte dar cum era cam scumpa am trecut pe L'occitane. Am mai avut de la E. Arden de zi cu SPF 15 ( First defense, parca ), de noapte, capsulele ceramide pt. ochi si fata si un ser iluminator, faine, le tin minte si cand ma plictisesc de Lancome revin la cele de la E. Arden. Decleorul e pt. ochi, am vrut sa incerc ceva nou si cum mi se termina cea de la Guinot am ales-o pe asta. Nu's cum e dar va tin la curent. Cam atat, nu explic cum trebuie uneori asa ca daca mai vreti sa stiti ceva........(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Tot ce am sunt alese dupa cronici. Guinot-ul e pt. ochi, are pompita si poti aplica exact cantitatea de care ai nevoie. O folosesc din luna sept. si inca mai da semne ca nu se termina. E foarte emolienta, intra destul de repede in piele, hidrateaza si e o excelenta baza de machiaj. Si are un subtil miros de trandafiri. Gelul de ochi de la skinceuticals are 30 de ml si are pipeta, il folosesc seara. De fapt e un ulei tratament, dar fara a lasa zona ochilor uleioasa, hidrateaza destul de bine, cica absoarbe cearcanele si imbunatateste circulatia. Nu stiu cat face din ce spune dar dimineata, zona ochilor chiar e hidratata. Cremele L'occitane, doar pe ce cu ulei de masline a folosit-o, e pe terminate si m-am orientat spre Almond Aplle. Prima este excelanta pt. anotimpul rece, pt. persoanele cu ten uscat si de ce nu cu ten sensibil. Eu am ten mix dar in nici un caz nu mi-a ingrasat tenul, hidrateaza si lasa pielea foarte catifelata. Si am mai spus ca-s produse Bio. Serul de la Lancome e destul de apreciat, asta m-a convins sa-l cumpar (mi-am luat mostre). Il aplic seara dupa demachiere, las sa intre in piele si apoi aplic crema ( l'occitane). Crema de zi tot de la Lancome folosesc (Primordiale skin recharge), are SPF 15 si cam de 1 an nu ma mai despart de ea. Pe timp de vara mi-am luat de la Clinique cu SPF 25 si inca unca care micsoreaza porii dar nu m-au multumit asa ca le-am lasat in frigider. Am avut si pt. noapte dar cum era cam scumpa am trecut pe L'occitane. Am mai avut de la E. Arden de zi cu SPF 15 ( First defense, parca ), de noapte, capsulele ceramide pt. ochi si fata si un ser iluminator, faine, le tin minte si cand ma plictisesc de Lancome revin la cele de la E. Arden. Decleorul e pt. ochi, am vrut sa incerc ceva nou si cum mi se termina cea de la Guinot am ales-o pe asta. Nu's cum e dar va tin la curent. Cam atat, nu explic cum trebuie uneori asa ca daca mai vreti sa stiti ceva........(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buna fetele ! Am vrut sa pun o intrebare si din greseala am pus un citat scuze (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) . Ce creme recomandati pentru 39+ ( anul asata fac 40 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) de vreun an folosesc una de la amway de care m-am saturat ca de mere padurete a fost buna dar gata vreau sa o schimb, deci ceva sugesti de la profesioniste pentru o crema ( 40 off (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) buna. Tenul meu este fff gras . |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Luminati-ma, va rog!
Ce diferenta e intre Superdefense Triple Action si Superdefense Age Defense? In afara de all about eyes nu stiu nimic despre cremele Clinique. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu stiu sa iti raspund la intrebare Ella.
Dar stiu ca eu am intrat pe situl acesta din cauza ca , cautam o crema si anume de la firma Ane Marie Borlind si vroiam sa obtin informati cum o gasesc. Pana la urma mi-am cumpart-o desi nici una din fete nu a prea dat recomandari la ea. Sunt ffffoarte multumita de produsele de la Ane Marie Borlind, acum sunt la a 2-a crema care e energizant cu portocala. e superba, am cumparat pt 2 prietene care sunt si ele foarte incantate. Pur si simplu fata e curata, straluceste ! Am folosit de la aceiasi firma si balsam pt par si am fost multumita. (IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/OBE.jpg) [/img] |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fix o emulsie din asta este si la Lumene si vad multa lume incantata de ea. (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/lumene.jpg)
Cat costa a ta? Asta e 89 pe site la ei, probabil mai mult la stand. Am vazut pe sentia, insa tu cum ai intrat in posesia ei? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Superdefense Age Defense
Skin's most complete defense against the visible signs of aging in a daily moisturizer. Arms it to fight the effects of emotional stress, which can damage skin with effects much like sun and pollution. Helps neutralize UVA and UVB. A high performance day cream to promote skin health Provides high protection against the damage of UV rays Defies appearance of fine lines, wrinkles & dark spots Fortifies skin from the effects of emotional stress & external factors Leaves skin smooth, supple & youthful Superdefense triple action A new range of skin care for enhanced protection Helps to neutralize UVA & deflect photoaging Reinforces natural resistance to external aggressors SPF25 safeguards skin against sun most harmful effects Leaves skin soft, smooth, fair & staying young Allergy tested. Fragrance & oil-free To use: Apply daily after 3-step Skin Care Parerea mea e ca pt riduri e mai concentrata age defense. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:20 AM |
|