![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e deloc parfumata si are rugina in ea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da-i (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , intr-adevar.
Daca ma ard (nu foarte tare) pe la bucatarie si ma ung cu ea nici besica nu se face. Si la serviciu vin toti cu bubute la mine sa-i dau cu crema asta miraculoasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-ntre timp i-am facut si pe niste colegi (barbati de-astia "adevarati", care nu suporta decat sapun si spirt pe pielea lor) sa si-o cumpere. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Clara, uleiurile acelea pot fi folosite si pentru corp?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
da dar cantitatile sunt mici cele care le iau eu de la plafar si nu stiu daca exista si variante de 500 ml.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
kalua, saru'na! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) o iau, sigur va fi buna dupa plaja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am vazut ca acum exista un pachet promotional cu balsamul de buze + crema + crema de maini pe la 19-20 eur. ally cum merge crema? m-ati convins si pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) desi pe makeupalley nu are review-uri ff bune |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
maria, imi place f mult. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) o folosesc o data sau de doua ori pe saptamana si pe fata (am tenul mixt-deshidratat-extraordinar de alergic) si sunt f multumita. ma dau seara iar dimineata cand ma trezesc am fata f luminoasa (deci hidrateaza sau mentine hidratarea pielii f bine). am tot fost la mare sau la piscina si dupa o zi de stat in soare (eu nu prea stiu ce e aia umbrela (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ma dau cu ea seara si nu mai imi trebuie altceva. vezi ca cel mai important ingredient e vaselina si daca vaselina simpla nu ti-a placut cum miroase crema asta o sa-ti mute nasul din loc, miroase cam rau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
balsamul de buze am reusit sa-l rup asa ca folosesc tot crema si pe buze. ca si kalua, pe care o pomenesc de fiecare data cand o folosesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , am crema asta la mine intotdeauna. crema de maini din aceasi gama, aia care e in oferta, nu e extraordinara dar merge. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
maria, imi place f mult. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) o folosesc o data sau de doua ori pe saptamana si pe fata (am tenul mixt-deshidratat-extraordinar de alergic) si sunt f multumita. ma dau seara iar dimineata cand ma trezesc am fata f luminoasa (deci hidrateaza sau mentine hidratarea pielii f bine). am tot fost la mare sau la piscina si dupa o zi de stat in soare (eu nu prea stiu ce e aia umbrela (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ma dau cu ea seara si nu mai imi trebuie altceva. vezi ca cel mai important ingredient e vaselina si daca vaselina simpla nu ti-a placut cum miroase crema asta o sa-ti mute nasul din loc, miroase cam rau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) balsamul de buze am reusit sa-l rup asa ca folosesc tot crema si pe buze. ca si kalua, pe care o pomenesc de fiecare data cand o folosesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , am crema asta la mine intotdeauna. crema de maini din aceasi gama, aia care e in oferta, nu e extraordinara dar merge. merci ally (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . si eu am tenul mixt deshidratat, f iritabil mai ales din cauza unei dermatite seboreice. cum miroase vaselina pentru ca eu am o crema cu vaselina si nu miroase (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , chiar mi-au zis fetele mai de mult ca vaselina nu miroase in mod normal (cumparasem eu o crema cu vaselina de calitate inodoielnicacare miroasea a benzina..). oricum, inainte de a o cumpara o miros dar daca e buna ma sacrific, am dat eu si cu ihtyol doar ca sa calmez pielea deci nu ma sperie asa usor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
da, citisem eu un post mai vechi in care ziceai ca miroase urat vaselina pe care o cumparasei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
oicum, daca nu o sa-ti placa pe fata mai mult ca sigur o sa-ti placa pt buze. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
da, citisem eu un post mai vechi in care ziceai ca miroase urat vaselina pe care o cumparasei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oicum, daca nu o sa-ti placa pe fata mai mult ca sigur o sa-ti placa pt buze. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) da, buze, maini, am citit ca ajuta cicatrizarea bubitelor/arsurilor, a 'ranilor' de la cosuri, e buna cand bate vantul (la mine bate f rau vantul), dupa expunerea la soare etc deci o utilizare se gaseste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
impotriva iritatiilor de tot felul eu mai folosesc, pe langa eterna crema de galbenele, si Homeoplasmine de la Boiron
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Elizabeth Arden
Visible Difference Eight Hour Cream Skin Protectant Crème de Huit Heures Baume Apaisant Réparateur -------- kalua, am cautat in Craiova, nu am gasit; astia au aceleasi marfuri peste tot, nimic deosebit, numai preturile difera cu procentaje de pina la 100 la 100... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:57 PM |
|