![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie mi se par foarte scumpe. de banii aia iti iei pantofi sau faci 3 curatari la cosmetica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Totusi, nici chiar asa. Minuni nu cred ca face nimic pe lumea asta...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba da. Somnul la greu si orice crema grasa pentru noapte (merge uleiul de masline ceva de speriat!) si hidratanta ziua. Puse pe tenul demachiat corect. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ia sa incerc si eu cu ulei de masline. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fides, poate in cazul tau si al persoanelor cu piele uscata...La mine nu ar functiona special cele 3 remedii. Nu mai spun de uleiul de masline, prefer altele daca este sa mergem pe chestii naturale.
Hainele, care oricum consuma multi bani (apropo de comparatia lui Pink), nu pot sa le imbrac zilnic, nu coabitez atat de mult cu ele precum cu pielea mea. Pe carti de bucate no way! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 4-December 09 Member No.: 7,580 ![]() |
Fides, te dai cu Uriage Cold Cream si in jurul ochilor? Nu ustura?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io ma dau pe unde vine si daca lacrimez ii bine, ca mi se usuca ochii tare de la boala asta afurisita.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cred ca fiecare da bani mai mult pe lucrurile care sunt mai importante pt el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Unul pe electronice, unul pe parfumuri, cosmetice, haine, altul pe creme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si tot asa. E dificil sa intelegi 100% ce greu e sa ai probleme cu tenul pe care sa nu le poti ascunde oricate 'haine' ai pune peste el si pe care trebuie sa il arati in fiecare zi, indiferent unde mergi si ce faci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu spun asta cu repros, chiar inteleg de ce aceia care nu au probleme nu inteleg, si eu am multe 'lipsuri' aici daca pot sa le zic asa.
Oricum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ca sa revin la intrebarea lui Cindy, eu am un ulei de la Decleor, cel de neroli si imi place. Eu zic sa le incerci altfel o sa continue sa te obsedeze. Eu vreau si ulei de argan, de la tine am aflat de el prima data Cindy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie mi se pare investitia in piele cea mai rentabila deoarece o sa ma acompanieze toata viata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Bebe, imi amintesc ca tu spuneai ca se folosesc Decleor si Skinceuticals la tine la salon. Cum li se pare Decleorul, au rezultate? La noi in saloane am vazut cu totul alte branduri, dar nu ma mai tenteaza dupa ce am folosit Kadir. Neroli stiu ca este pentru piele sensibila, cu efect reconfortant. De curiozitate, cat te tin acei minusculi 15 ml?? Asta ma macina cel mai mult. Sunt curioasa cum o sa ti se para uleiul de argan...Este foarte bun anti-aging, dar mie mi-e putin teama sa il aplic direct pe fata... p.s.: s-ar putea sa primesc si eu in sfarsit peelingul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar o sa platesc din nou shippingul, de data aceasta pe cel cu tracking, de 40 dolari (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mie mi se pare investitia in piele cea mai rentabila deoarece o sa ma acompanieze toata viata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Bebe, imi amintesc ca tu spuneai ca se folosesc Decleor si Skinceuticals la tine la salon. Cum li se pare Decleorul, au rezultate? La noi in saloane am vazut cu totul alte branduri, dar nu ma mai tenteaza dupa ce am folosit Kadir. Neroli stiu ca este pentru piele sensibila, cu efect reconfortant. De curiozitate, cat te tin acei minusculi 15 ml?? Asta ma macina cel mai mult. Sunt curioasa cum o sa ti se para uleiul de argan...Este foarte bun anti-aging, dar mie mi-e putin teama sa il aplic direct pe fata... p.s.: s-ar putea sa primesc si eu in sfarsit peelingul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar o sa platesc din nou shippingul, de data aceasta pe cel cu tracking, de 40 dolari (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Da, asa este, Decleor si Skinceuticals sunt principalele marci folosite de esteticiene la mine, nu stiu f multe despre ele si oricum nu stiu cat de edificatoare este experienta mea cu ele pt ca am un ten destul de ciudat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ce pot sa spun de serul cu neroli este ca imi place mult, eu am avut noroc si mi l-a dat cadou esteticiana romanca pt ca ea nu-l prea foloseste la tratamente cu majoritatea persoanelor care vin la ea au peste 40 cel putin si asta e mai mult pt ten cu probleme gen sensibilitate, acnee, are efect purifiant iar ele vor mai mult tratamente antirid. Oricum ca idee eu pun vreo 3 picaturi pt toata fata, am sticluta de 50ml pt salon use dar nu e plina, era deja consumata cam pe jumatate. Daca totul merge bine probabil ca o sa mi-l cumpar si eu cand se termina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , asta daca nu imi mai da ea gratis (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (nu prea ii cer niciodata tratamente faciale sau alte minuni asa ca imi mai da din cand in cand mostre si de-astea incepute de ea). SIngurul lucru pe care nu-l face este sa minimizeze porii, in rest sunt f multumita de el, am primit complimente ca am tenul neted si luminos, fata roseata sau alte probleme. Alt produs de care stiu ca e bun si se vinde bine este c e ferulic (skinceuticals), am vreo 4 colege care il folosesc si sunt extaziate. As vrea sa-l testez si eu dar ma tem de vit c care imi coloreaza eventualele puncte negre. Hydrating b5 (skinceuticals) la fel se pare ca e bun, la mine nu a mers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar am auzit doar de bine despre ele. p.s. finally, iti primesti si tu mult meritatul peeling, sper sa fii multuimta de el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) p.s. 2 tocmai mi-am comandat si uleul de argan, l-am gasit pe un site f ieftin, daca te intereseaza iti scriu dincolo, livreaza si in Romania si e vreo $3-4 shippingul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar si la noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Esti norocoasa!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E bine daca ai nevoie doar de 3 picaturi. Pe mine ma ingrijora faptul ca sunt foarte risipitoare (mereu mi se pare ca nu am pus destul/ a intrat prea repede in piele si aplic in straturi) si 2 milioane la 3 saptamani, de exemplu, chiar mi s-ar parea mult. Daca ar fi doar uleiul de folosit ar fi ok, dar daca eu nu am stoc pentru alternare, nu ma simt bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Anyway, dupa ce termin ce am acum, mi-l iau plus crema aceea matifianta de la Decleor sau poate echivalentul de la L'Occitane, nu am avut nimic de la ei. Si gata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De unde ti l-ai comandat? Daca nu este romanesc, poti sa pui site-ul aici, poate mai vrea cineva sa comande. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie mi se parea foarte ok si http://www.theorganicbodycareshop.com/, au o gama larga de produse de gen si taxe de livrare decente. Sunt foarte curioasa cum o sa ti se para! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 08:11 PM |
|