![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, e un pic cam devreme sa ma pronunt. M-am dat pana acum doar de 2 ori. Probabil ca rezultatele se vad in timp. Pana nu demult imi disparuse dermatita (adica de cand ma dadeam cu apa termala avene). Acum am aceeasi schema doar c-am bagat si demachiantul Sebium H2O de la Bioderma si vad ca mi-a reaparut.
Despre aceasta crema, vreau sa-ti spun ca m-a surprins placut mirosul...in sensul ca ma asteptam sa miroasa oribil, dar nu-i chiar f nasol. Ca si consisenta seamana cu unguentul de galbenele. Cum apar rezultatele, te anunt! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Diana inca nu primit-o, iar eu mai astept putin pana imi voi spune parerea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Merci fetelor, nu stiam ca Di n-a primit-o, am vazut aici ca punkereas zicea ca v-a adus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Hmmm Roxi merci pt ca mi-ai zis de sebium h2o pt ca vroiam si eu sa-mi cumpar cand vin pt ca m-am cam saturat de demachiantul meu... mai bine nu mai incerc daca tu zici ca ti-a trezit dermatita care la tine nici nu era asa grava .. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gata, am primit-o si desi sint la birou nu m-am putut abtine sa nu ma cremuiesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deocamdata nu pot sa spun care-i treaba! Dar miroase frumos si are o consistenta de miere ingrosata!
Si am mai primit de la ala o cutiuta de farduri (super culorile, fix ce imi place mie!) si un ruj sexos, si niste capsule regeneratoare (n-am idee cum se folosesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si un parfumel cu miros tare placut, si un tester Intervene, si un 8hour body... si culmea, au ajuns de ziua mea... (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Multam frumos, pancreasu si ala! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
Anytime! Nu stiam ca am carat atatea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc muuuuuult inca o data... am mizgiliciuri si sint super-extra-mega fericita! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da Di...ca Ala e o draguta. Si eu am rugat-o sa-mi ia un fond de ten si mi-a dat si bonus pe deasurpa. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Si mi-a dat si rest mai mult decat trebuie, dar las' ca vede ea cand oi pleca si eu in vacanta. Nu mai scapa de data asta.
Bebe, nu stiu daca-i de la crema miraculoasa, dar sa stii m-am dat 2 seri cu ea si s-au calmat arsurile de pe fata si azi mi-am putut exfolia pielea aia deteriorata. In fine, barbata-miu facea cam fite aseara ca miros nu stiu cum. Pe mine nu ma deranjeaza mirosul. In legatura cu Sebium H2O si-a mai luat o colega de-a mea. Si ea a patit la fel, i-au aparut mici cosuri la inceput. Eu acum, dupa o saptamana si ceva, vad ca nu mai am probleme. Si dermatita s-a linistit. Nu gasesc o explicatie pentru prima reactie. Fetelor, voi aveti idee? Voua v-au aparut cosuri la inceput? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Eu nu am avut probleme cu el!!! Dar stiu ca am si tenul foarte rezistent! Si la Retin reactionez greu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite ce-am gasit eu pe net despre Sebium H2O:
UTILIZARI igiena cotidiana in: • acne - forme usoare si medii • dermita seboreica • piele grasa cu probleme si imperfectiuni • iritatii ale foliculilor pilo-sebacei PROPRIETATI Sebium H2O este o lotiune de curatat filmogena, bacteriostatica si sebo-regulatoare. Curata pielea in profunzime. Daca am vazut ca merge la acnee, am zis ca la mine, care am din cand in cand unele cosuri, n-ar strica. Plus ca este si pentru dermatita seboreica. Vom vedea cum voi evolua pe parcurs. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
La multi ani Maat !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iti urez sa ai starea asta mereu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:15 PM |
|