![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 9-September 06 Member No.: 543 ![]() |
Ce parere avetzi despre magazinele cu rochii de mirese si accesorii( de calitate)?mie mi se par slab reprezentate...voi ce parere avetzi?
In afara de magazinele Alb si Negru nu am mai gasit nimic deosebit la acest capitol(in Cluj)poate ma ajutatzi voi cu ceva site-uri sau alte magazine din Bucuresti pe care le voi vizita cand voi trece prin B. Mersi mult |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sint destule: un search pe google ajuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Poti sa cauti intr-o revista de specilalitate un model care sa-ti placa si apoi sa mergi la un creator sa ti-l faca. Cea mai buna prietena a mea si-a facut rochia la Botezatu dupa un model gasit de ea intr-o revista. Pretul nu a fost cu mult peste creatiile lui Agnes Toma. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
clau_mi incearca la Mariaj Lux, au rochii superbe de mireasa, dar si preturi pe masura!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 20-April 07 From: Constanta Member No.: 1,516 ![]() |
In Bucuresti stiu ca este un magazin Demetrios , ceea ce am auzit de la o amica ca au preturi si pana la 3.000 euro (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
This post has been edited by Maàt: Aug 24 2007, 11:22 PM
Reason for edit: Fara linkuri va rog, motivul la topicu de tehnologie, "CE SINT LINKURILE". Multumim.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:44 PM |
|