![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
pentru un car de EURO (fac mofturi la $), as canta eu manele. Live. Succes garantat. Sa moara trei vecini :D Fara numar :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
zi-le inviiii, pai ce de bani au penalii aia de vijelie. Familia lu'peste.
Facem duo de manelari :D |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
repede mah, va dati la oamenii de succes, las' ca stiu eu :D
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
adica ce ??? nu vrei sa faci duo ha?
Atunci iti fac eu concurenta :evil: :trozneala: ha ha ha |
|
|
![]()
|
|
tits, imi pare rau, dar nu ai nici o sansa. Absolut nici una. Pentru ca eu voi folosi ultimele descoperiri in domeni, si voi scoate pe banda hituri. Asa, ca sa nu fii suparata, impartasesc cu tine si sursa succesului meu:
(IMG:http://www.portal.com.ro/modules/My_eGallery/gallery/Umor/manele-creator.jpg) |
|
|
![]()
|
|
itttaaaaaaaaaaaaa :o
Auzi ma pai asta-i plagiat :P La mine o sa fie live, pai sa vezi ce boceala baga mama :hainoroc: Mancat-as invizibilitatea ta de baiat fain ce esti 8) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Ce faceti beheheeyyyyy aici ha? ati dat-o pe manele??? :o si eu care va credeam oameni seriosi :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
hauleu pirando, sa moara dusmanii mei, care ma uraste da' ma respecta, ca le rup capu', vazusi tu manea originala, printeso? :trozneala: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
bre iaute acilea, creca mi-ai luat de ciuda un punct de la karma nah :hainoroc:, ca mi-a scazut, sau o fi de la balareala asta cu menelele ??? ha?
|
|
|
![]()
|
|
nu io, mancatzash, da' iti dau eu un punct la karma, desi esti manelista. :D 8)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:51 AM |
|