![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:offtopic: Mistaco, vad ca iti plac tare 'emoticoanele' si scrisul care intra in scena.. :D
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
cred ca sufletul de artist nerecunoscut si nedescoperit care zace in mine, ma chinuie, dar si eu va chinui pe voi ! incerc sa ma abtin cit pot, dar si asa am avut cartonase galbene de la sefa Di [move]:'([/move] |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mistaco, inima mea,
Nu dadea-n pamint cu ea, O sa-ti dau la cartonele, Sa-ti faci carti de joc din ele! Of, of, mai, mai ! Ca dusmanii este multi, Dar tu stii cum sa-i infrunti, Moare ei si se oftica, Ca tu ai masina mica ! Of, of, mai, mai ! ;D :morideris: |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu asa bre :
"Moare ei da n-au habar Ca tu ai mertzan shucar" :P |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rectificam.
Orice propunere de imbunatatire este bine venita ! Mistaco, inima mea, Nu dadean pamint cu ea, O sati dau la cartonele, Sati faci carti de joc din ele! Of, of, mai, mai ! Ca dusmanii este multi, Dar tu stii cum sai infrunti, Moare ei, nare habar Ca tu ai mertan sucar! Of, of, mai, mai ! Dupa cum se poate vedea, versurile sint in acord cu "ortografia de manelist" si "asortate" cu dezacordurile de rigoare. Care este! :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
sefa mea, ce tare esti
ai carti multe,te trudesti, pe mistaco sa-l strunesti ! si racul cel mai cel, s-ar mai potoli nitel !!! dar indaratnic cum e el cred ca veseli va vrea sa se bucure de masina sa ! [move]:hainoroc: :o :hainoroc:[/move] [glow=red,2,300]haoleo, ham uitati satii zici, multamesci sefaa[/glow] |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
asta suna mai mult a balada unui greier mic decat a manea :P
hau sa traiesti mistacule, fara numar pt cea mai shucara masina a lu nashu mare :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
hauleu mo ca vatii bagati tari pe discutiile care este mo !!! :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Angelino, treci la rind... dedicatie de manelist..
Haoleu, inima mea, Pentru angeldust batea, Cu toti fratii mam certat, Ca mai luat de barbat, Insa eu sint smecher mare Cu parale-n buzunare, Euroii ii impart, Si pe toti ii bat de-i sparg, Lasa prostii sa vorbeste Angeldust tot ma iubeste! :morideris: :hohote: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
wow :o :o
aici se fac declaratii la greu... dar cum eu nu le stiu decat p-alea cu strigaturi... :'( :'( :valea: :valea: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:51 AM |
|