![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ella, fa si tu una, ca sigur poti!
:estiok: Propun creerea unei manele speciale "la comun" (creatie colectiva) pentru Invi, care este si care lipseste acum. Hai, ca e momentul! :morideris: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Si una mai perversa :fluierat:
da din buci :o vino-aici mai la stanga, mai la dreapta sa te vaza tata sa-mi moara dusmanii ca o am pa Ani In stanga Jbiul in dreapta sidiul sint u om bazat de trafic m-am apucat sa moara dusmanii asa a gast-o pa Ani Misca asa, haida, mi-am luat ghiul versace, nu ai ce sa-mi face |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tits, asta de mai sus e reala?! :o :-X
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
reala la mine in cap :morideras: si poate o fi pe la unii ???
|
|
|
![]()
|
|
E clar! :morideris:
Daca vreunul dintre noi se apuca vreodata de scris manele, dau Salamu`, Guta si toti neamu` lor care este falement ! :morideris: Le luam piinea de la gura ! :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
mey,acilea se compun manele,ha????????????????
bag si io una de ora 12 noaptea,trecute fix: haoles,inima mea, pe net io mult ash mai sta, dar imi trebe o cafea, ca ,zau,nu mai pot tasta! rau ma cearta inima, in pat io m-ash bucura, cu sotzu sub plapuma, moale ca o catifea, dar mai tare-i patima, dupa tastatura mea! si-apoi pretenarii mei,vor sa stau numai cu ei! intrebarea e asha?! pretenii sau plapuma??????????????? ultimele 2 versuri devin refren! astept un ,,copil-minune''sa-mi faca coloana sonora! aviz celor care vor sa ma plagieze,nu renuntz la drepturile integrale de debutant instant! dedicatzie de la north ptr.totzi internautzii care au depasit ora critica [12 noaptea]si inca percep monitorul! I pup you!la eurovision ma duc cu ea,mey,sub alt pseudonim! :D p.s-adaug inca 2 versuri la piesa mea: unii zic ca-s caz tratabil, io consider ca-s bootabil! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:aplauze: :aplauze: :aplauze: :facandValuri: bravooooo stelutza
uite ce talente ascundem. ;) |
|
|
![]()
|
|
@Northstar: Io acompaniez: tam taram tam-tam... Sacalica sacala... ;D
@Blondi, pai noi producem si tu? Tragi chiulu`? Aaaa! Treci pe scena! ;D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Astazi toata shatra mea, maaai, :hainoroc:
S'a conectat la reteaaa, of, of, Si sa'i vezi pe puradei, maaai, Conectati la pentium treei. Nu stie nici sa vorbeshte Dar sa'i vezi cum chatuieshte Poate o sa le foloseshte, mai doruletz mai Nu le mai trebuie friptura Decand are tastatura Molfaie tastele'n gura, mai doruletz maaai ciririp cirip ciric uite'te la ala mic c'o sa'l gasesti in house spanzurat de mouse ciririp cirip cipciuc da disketa ca te scuip si da'mi patru megabaitz sa'aprind un opaitz si'aseara pe internet maaaai, am cunoscut un brunet, of of, mi'a promis ceva misto maaai, ca la w,w,w, punct ro l'am intrebt cum il cheamy si mi'o zis jeanclodevandamy n'ara tata , n'are mama, mai doruletz maaai si'anvatat programare, la Jilava'n inchisoare in cinci ani de hibernare mai, doruletz maai, ciririp cirip cipciat asa te'am cunoscut pe chat ti'am trimis langa pupici, si un virus mic ciririp cirip cipciaa, toata lumea'n satra mea are un program bengos, denumit windos cand ai creste tu mai copt maaai, sa te duci la microsoft, of, of. sa'l chemi la noi in judetz maaaai, pe desteptu de bill gatesm, aaaouuleeu sa'i arati tehnologie, cum se fur'o herghelie cum se fura o herghelie, mai doruletz maaai si cum se fac milioane, din cositori i burlane mai doruletz maaaai, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai. :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
:morideris:
Jos palaria! Daca e suta la suta originala, atunci facem si plecaciuni ! Super tare, frate ! :aplauze: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 01:02 PM |
|