![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
AAaa dianutaaaa pai nu e originala :fluierat: O canta Axinte de la vacanta mare ;D
Inca una: Sunt un baiat de baiat minunat si talentat Numar banii mor dusmanii si sunt bun la pat Mi-as da cortul si cazanul, puradeii si mertanul Doar s-ajung la fel de-nalt ca Adrianu' Da e unii care-i fraieri si zice ca n-am cultura Eu le trag un ghiul in cap si-un cap in gura E doi care ma-nerveaza Fara Zahar se numeste Daca-i prind le dau in bot pan-ameteste Ref: -- Cand vad dansand cate-o frumoasa seniorita Uit ca recent m-am operat de-apendicita Imi plac gagici in special cu fundu' mare Ca sunt baiat inteligent si am valoare Am multi dolari dau de baut in discoteca La preteni whisky la dusmani rachiu de sfecla Imi place sa dansez, sa ma distrez, mai frate Si uite aici sa-mi cante Pepe pe la spate -- Nu vreau sa mai te-ntalnesc caci fiindca nu mai te doresc Caci fiindca cat am fost plecat, caci tu mai inselat As dori din piept sa-mi scot inima cu plamani cu tot Si daca vrei sa faci un drob scot si-un ficat Mi-ai fost sora si iubita, chiar bunica uneori Plus un unchi si-o verisoara si inca trei surori Tare-mi place cum zambesti si cred ca m-am indragostit Dar mai spala-te pe dinti ca ma omori Lai la lai laï... :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai facut de ris neamul manelistilor in devenire... ai plagiat... :'(
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Am specificat. :fluierat: A doua e Fara Zahar :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
:'( Tot plagiat e... :'(
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
valei.. blondo.. ???
|
|
|
![]()
|
|
Primesti pedeapsa sa "produci" una originala,cit de mica, dar originala, :P altfel consideram ca te-ai aliat cu manelistii profesionisti care este plagiatori prin excelenta... :trozneala:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
sa inceapa Duelul manelistilor,mey!ultima,pe ziua de azi!
ptr.BLONDY Blondo,cu piesa ta, m-ai facut sa-mi uit zodia, Te dai baiat de baiat, cica supertalentat, dar nasul meu ,simtz mult are cica ai chip de fata mare, cu ochi negri,frumushei, de mor totzi dushmanii tai! Spui ca-tzi place ladames , [a se traduce fund] a la Jennifer Lopez, Dar io ma dau si mai tare, Fiindca am inaintare, Eu n-am mare posterior, Dar sunt mai ca Anderson! [Pamela] Juriul,astept notele ptr.a 2-a mea tentativa de manea! :-* :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
10 ! :-*
Fara discutie ! :aplauze: Felicitarile, masa si dansul le da Blondi, ca a facut de ris neamul manelistilor in devenire, care este ! :ametit: |
|
|
![]()
|
|
Toata lumeaaaa
tot orasul blondinei ii zice nashul :fluierat: Dar eu am ochii verzi nu negri north :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
moaaa, blondino, ce era aia, scrisoarea a III-a manelistica, care este mancatzash?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:02 PM |
|