![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu, dar azi ne-a facut de ris... a plagiat, Invi, auzi, tu...
Mai mare rusinea... :o Ii mai dam o sansa, ce ziceti?! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Dar eu nu sunt manelista... :'(
Am iesit cu un manelist odata..dar nu mai sunt..ma molipsise el cu..barbatul ideal are masinaaaaaaaaa tanar musculos vorba putinaaaaaa :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nu stiu, showbizul este neiertator, mai ales in domeniul manelelor... dar fiind ca e la prima abatere... :floricele:
as compune si eu ceva, da' nu sunt sigur ca imi aud gandurile in cap la ora asta :-X |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu trebe sa le auzi tu, e de-ajuns sa le auzim noi ! :estiok:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
rectificam,nashule[Blondy],rectificam!
,,cu -ochii verzii ca smaraldul, mai tentanta ca pacatul!'' merge,asha????????????????????? |
|
|
![]()
|
|
Invi, daca nu produci tu, produc io (amenintare! :evil: )
Si-i mai naspa ! :morideris: North, Blondi e pedepsita. Sta pe coji pe nuca si scrie versuri cu "care este". ;D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Aoleuu..era sa fac infarct...credeam ca ati sters topicu..pai e frumos ce faceti voi? Va jucati cu sentimentele mele? :'( M-ati atins la corazon... :'(
|
|
|
![]()
|
|
Treci si produ :evil: , nu mai umbla cu fofirlica !
:morideris: |
|
|
![]()
|
|
:facand_cercuri_in_nisip_cu_varful_degetului_de_la_picior_si_fluierand_a_paguba Ok sefa.. :'(
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
soryy ptr.abatere de la topic
:morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: invy,te provocam,mey,baga o manea sadea! ,,invi e pestele mare,care are cautare, cel mai mare din BUCALE, si zice c-are valoare!'' |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:52 AM |
|