![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Propun sa dedicam manele si lui Tits, ca lui Invi i s-au dedicat deja prea multe si o sa i se urce la cap ! :P
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
hahaha ;D
zi blodoaso ca zici bine da din el daca te tine esti frumoasa si gagica si mai ejti si smecherica TH ps. nu vreau manele pentru mine faceti pentru popor daca va tine suntem tari si avem bani masinute de golani baga vere o manea sa joace femeile pa ea Maneaua forumistului stai frate pa monitor cu guci in picior ameteste pa gagici zile(zi-le) de cercei in burici da bocsa mai tare sa fie chefu' mareee continuare dupa crecetari de noapte asupra ultimelor aparitii de gen (axinte, adriano, vito, guto, etcetere) :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
Invisiblos,tu,mi amar,
io tengo just un JAGUAR, dar pentru inima ta, Fac rabat cu Dacia, numai vezi ,nu fi golan, Adu macar un Logan, castigat la J.National! mey,cine-o zis ca romanu s-o nascut poet????????????????????? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
titsule cu parul cretz
eu as vrea cu orice pretz de la spania acum in mertzan eu sa te pun :fluierat: da titsicule din fund dolarii sa ti-i ascund vin gagii peste tine sa se ia-n gura cu mine ca esti tu fata trufasha si nu vrei sa fii codasha pe baieti ii pui la punct ca ei se tot pupa-n f**d :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
,,cum sa n-o pupe asha
cand tits da beutura?????'' :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
premiul pentru cel mai tare debutant manelist blondina jmecheroasa de la constanta ;D ;D
ps. toata lumea la bar freeeeeee drinkssssss 8) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
;D Asta e numele meu de scena titsicule :morideris:
blondina - Copilul de aur de la Constantaaa :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
asa, miscati fetele
(IMG:http://rudarel.com/Rudarel%20Poze%20Cu%20Familia/Rudarel_la_iarba_verde.jpg) |
|
|
![]()
|
|
si Loganu unde estem,mey?????????????????
|
|
|
![]()
|
|
shit :morideris: :valea:
too much, ma duc la bar 8) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:24 AM |
|