![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Si acum pentru mentorul meu spiritual! Adica Invi Copilul-Minune.....
(IMG:http://i31.photobucket.com/albums/c368/blondinaCT21/hairy_beach_dude_for_jesus.jpg) Aurul atarna greu acuma la gatul tau Si toata lumea vorbeste ca tu nu stii sa citeshte Dar la ce iti foloseste daca banu` la tine putrezeste :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
cred ca ma repet dar what the heck
:o ce bling bling-uri are barosanu' ;D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
dedicatie speciala pt. blondina :-* :-*
buna-i blondina la cantat si-a scos hit de melodie in State cu gasca de tigani a plecat sa cante la popor emigrat de Romanie! canta blonda, canta bine pentru bani si pentru mine canta blonda, canta tare pentru triste sufletele pentru conturi "subtirele" |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Hai invi misca misca
te-am dat peste tot cu frisca hai hai gagiule hai nu stii din motor sa dai? :hainoroc: ;D ;D o nouaa manelistaaaaa medeeaaaa eu voi fi mentorul tau spiritaul ;D ;D |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
haoleeeeu e gripa manelista pe forum :valea:
medeeea wellcome :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
merci tits-ule de primire, datorita muzei mele blondina sper sa scot hit dupa hit :-*
|
|
|
![]()
|
|
;D ;D ;D (dansand ca animatoarele din video clipuri care dau din fund si din buric total pe langa melodie,si imbracate in culori pestrite) :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Ce trupa de manelisti ne-am tras :D
:-* shake that ass |
|
|
![]()
|
|
I am shaking tits-babyyyyy :hainoroc:
Pentru medeeaaaa fara numaaaarrr :hainoroc: medeea fata cu paru` de foc tu iar te-ai incins la joc pe la club - la chipendeli aruncand cu dolarei :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
care ass ?..... vin si eu sa va fluier! se poate ? eu inca n-am reusit o capodopera dar ma straduiesc .... o sa fiti primele care-o auziti LIVE on elady :o
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:37 AM |
|